Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
DE SI EPOKS BRATE SESTRO
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nina, tebi je navika da persiras?
A Direkt, nemoj olako protiv konzumerizma i mejnstrima. Mnogo ljudi tebe slusa da bi bio protiv konzumerizma i mejnstrima
Trenutno se cita "Pisma Mileni" od Kafke.
E baš sam planirala da pročitam tu knjigu i u međuvremenu zaboravila na nju!
Moram ovih dana ići u potragu.
Kako si mogla da dozvoliš sebi da zaboraviš?
To se uvijek desi kad ne zapišem.
Baš sam negdje čitala o knjizi i sebi rekla "ovo moram pročitati", al' nisam nigdje zabilježila... i smetnulo se s uma. Zamisli! xD
nemoj da si tako stroga, Kićo.
neće se više ponoviti, obećavam!
DE SI EPOKS BRATE SESTRO
Nina, tebi je navika da persiras?
A Direkt, nemoj olako protiv konzumerizma i mejnstrima. Mnogo ljudi tebe slusa da bi bio protiv konzumerizma i mejnstrima
Nek slušaju, potreban je neki vođa ovde, neki Če Gevara koji vodi ljude ka nekom pravcu, neki Felipe Koronel koji usmerava masu ka realnokontrakulturnoj pobuni koja nastoji da zbaci sve loše i lažne vrednosti sa trona
Golpe De Estado, madafakaaa
Procitao Lovca
Odlicna knjiga, od mene velika preporuka
U žitu ili na zmajeve?
Upravo zavrsila "Zato sto te volim" Gijom Muso...Odlican roman... "Petogodisnja Lajla nestala je u jednom trznom centru u Los Andjelesu. Duboko potreseni ovom tragedijom, njeni roditelji se razilaze. Pet godina kasnije, Lajla se pojavljuje na istom onom mestu na kojem joj se izgubio svaki trag. Ziva je, ali iz nekog nepoznatog razloga, ne progovara. Svi su srecni zbog njenog povratka ali javljaju se i neizbezna pitanja. Gde je Lajla provela sve ovo vreme? Sa kim? Ali pre svega zasto se vratila?" radnja romana
Da nisi napisala ja bih idalje mislio da si ti Lajla ili neka tvoja drugarica
Navratim ja tako ponekad iz dosade, iscitavam komentare, a i svoje stare postove iz prefejsbuk ere (sad za to sluzi tajmlajn). Ovde se sve izmenilo i nista se nije izmenilo.
Drago mi je da i dalje verno moderises tinejdzere. Nadam se da ti je frka oko upisa (fakultet) prosla.
p.s. nikad mi nije bio jasan taj tvoj avatar