Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbija je vrlo jasna i odlučna, što ovu drugosrbijanštinu koja se svakim danom osipa čini sve šizofrenijom.

Ne mogu da se pomire sa time da neće "opametiti glupake sa kojima imaju nesreću da dele životni prostor".

Ћира их је све раскринкао.

Архетипски нисмо Запад. Мада ни Запад више није Запад.

Sloboda izbora treba da važi u svakom segmentu društva.

Monopol upravo ograničava slobodu izbora

То би требало тако да буде, али у пракси није тако. У Србији јесте али баш на колективном западу није тако. Јер тако диктирају елите америчког хегемона. Економски, политички, информативни монопол.

Da sam obavjestim našu DRUZJA, da ću se manje družiti sa njima...ljepše je na LJiS.

Đe pišem pjesme, kačimo fotkice i ima ljepih novih poučnih tema, ljepih dama.

Nadam se da mi nećete zamjeriti odsustvo sa općilišne bojišnice.

Sve Vas volim...

Ukr će se konsolidirat i reorganizirat.
Povratit svoje sveto OZEMLJE.

Spartanci, kozaci su to stari.

Ljp.

Ukrajinska desantna operacija po NATO standardu
Arhivska, iz februara

GGjRXM9XYAAdfdc

То би требало тако да буде, али у пракси није тако. У Србији јесте али баш на колективном западу није тако.
To što nije tako upravo znači da još treba da radimo na tome, nikako da odustanemo. Kao društvo u celini, a i svaki pojedinac za sebe.

Naveo sam gore primere cenzure, vidiš i sam da su mnogo oštriji u Kini nego drugde.

Ne znam kako možeš voleti Srbiju a ne voleti narod koji tu Srbiju čini.

Treba da ti bude jasno da liberalna demokratija pod USA vođstvom nema prođu u Srbiji i nikad je neće imati. To nema veze sa Vučićem ili Dačićem, ima veze sa ogromnom većinom naroda koji ima dijametralno suporotan pogled na politiku od tebe. Ne žele NATO, ne pristaju na odricanje od Kosova da bi ušli u EU, jednostavno vrlo jasno odbijaju sve ono što ti smatraš neophodnim i dobrim.

Narod nećeš promeniti, to bi do sada trebalo da ti bude jasno, a ne možeš voleti zemlju a prezirati narod koji tu zemlju čini.
Ne znam iz koje fijoke si izvukao "preziranje naroda koji zu živi". Da li ti je tako lakše da se raspravljaš pa ubaciš nasumično neku nevezanu izmišljotinu?

Deder mi objasni.

То би требало тако да буде, али у пракси није тако. У Србији јесте али баш на колективном западу није тако. Јер тако диктирају елите америчког хегемона. Економски, политички, информативни монопол.

код Сизија све треба да буде слобода избора, прекомерних слобода, љ.права и прекомерне демократије, осим геополитичког избора.

ту нема избора, како гледамо на слободу и суверенитет.

To što nije tako upravo znači da još treba da radimo na tome, nikako da odustanemo. Kao društvo u celini, a i svaki pojedinac za sebe.

Naveo sam gore primere cenzure, vidiš i sam da su mnogo oštriji u Kini nego drugde.

Писао сам, поновићу. По природи позиције сам углавном у "региону", већи део радне године и свако поређење са Србијом иде у прилог Србији. Београд је апсолутно неупоредив са било ким, не само у "окружењу". По питању слобода и монопола. Чак у једној Босни и Херцеговини имаш мање цензуре и монопола него у Хрватској или Словенији, чланицама ЕУ и НАТО. Не иронишем, то је колективно искуство мојих колега и мене лично. Али, није било речи о нама него о свету.

Све оно што лично заговараш, на сваком кораку, где год може, систематски руше САД. Хоћу рећи, они су анти-узор.

Кина је цивилизација за себе, не пада ми на памет да претендујем да их исправљам.

Авен ромален, авен...
🤡
„Осовина ауторитарних држава“ (Иран, Кина, Северна Кореја и Русија) изазвала је западне земље, претећи им нуклеарном катастрофом.
Ово је изјавио британски премијер Риши Сунак.

Ne znam iz koje fijoke si izvukao "preziranje naroda koji zu živi". Da li ti je tako lakše da se raspravljaš pa ubaciš nasumično neku nevezanu izmišljotinu?

Deder mi objasni.

Тражиш да ти ми објашњавамо твоје поступке и дискусије које су отворено аутошовинистичке? Што је много - много је!

Da sam obavjestim našu DRUZJA, da ću se manje družiti sa njima...ljepše je na LJiS.

Đe pišem pjesme, kačimo fotkice i ima ljepih novih poučnih tema, ljepih dama.

Nadam se da mi nećete zamjeriti odsustvo sa općilišne bojišnice.

Sve Vas volim...

Ukr će se konsolidirat i reorganizirat.
Povratit svoje sveto OZEMLJE.

Spartanci, kozaci su to stari.

Ljp.
Putuj Igumane i ne misli na manastir !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back