Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno, svako ko odbija da ode u krdo je iz perspektive krda - "njihov".

A još više se otuđiš kad kažeš da ti je žao svakog stradalog vojnika, i da niko ne zaslužuje da ostavi svoje kosti za zdravlje neke političke babe koja gleda decu kako ginu iz svog podruma i svog kabineta.

"Kako može da ti bude žao kad ginu njihovi?" - graknu svi u glas.

Jedan iz krda graknu "Ja sam neutralan" i svi mu se smejaše :lol:

Vi ste navodno bolji od te Kine o kojoj ispredate mnoge gluposti poput "social scoring" sistema i slično. Vidimo da ne samo da zapad nije bolji nego je i mnogo oštriji u kažnjavanju neposlušnih, jer svako ima finansijsku omču oko vrata kao obavezni deo sistema funkcionisanja, pa se ta omča lako pritegne. Ako je jedan Fox morao da otpusti svog daleko najgledanijeg voditelja, ako se sada ućutkuju top koledži preko ukidanja novca, onda vi više nemate ni trunku legitimiteta da nekome solite pamet.
Ne znam koji "mi", pogledaj moj prethodni post.

U Srbiji recimo bez problema otvaram i Google i Baidoo, dok u Kini Google ne radi. To je dokaz da smo MI u Srbiji ipak na malo višoj humanitarnoj lestvici od ovih u Kini.

Jedan iz krda graknu "Ja sam neutralan" i svi mu se smejaše :lol:
Niko nje potpuno neutralan, i to ne umanjuje uopšte tačnost onoga što sam rekao, da se ja ne radujem nijednom poginulom vojniku, ni ruskom ni ukrajinskom, ni srpskom ni američkom. Ne radujem se bilo kakvoj smrti, takav sam, naopak, šta ću.

Ako pogledaš sve moje poruke na ovom forumu, nećeš naći nijednu gde izražavam radost što je neko stradao. A kod krda ćeš toga naći koliko hoćeš.

To je razlika između mene i tebe.

Ne znam koji "mi", pogledaj moj prethodni post.

U Srbiji recimo bez problema otvaram i Google i Baidoo, dok u Kini Google ne radi. To je dokaz da smo MI u Srbiji ipak na malo višoj humanitarnoj lestvici od ovih u Kini.
Vi koji ste bezrezervno na strani Zapada (USA, EU, NATO) u svakoj diskusiji.

Mi u Srbiji smo na višoj humanitarnoj lestvici od svih tih koje ti ovde promovišeš.

Vi koji ste bezrezervno na strani Zapada (USA, EU, NATO) u svakoj diskusiji.

Mi u Srbiji smo na višoj humanitarnoj lestvici od svih tih koje ti ovde promovišeš.
Tvoj je problem što izjednačavaš Dostojevskog i Putina.

Mogu ja voleti Srbiju ali ne voleti aktuelno političko rukovodstvo. Obrnuto teško mogu da zamislim - da volim političare a ne volim zemlju.

Oprosti mi, ali ja najviše volim ona uređenja u kojima imaš slobodu da sam biraš hoćeš li Google ili Baidu. To, u ovom trenutku, svakako više naginje zapadu, iako ni oni nisu bez greške.

Jedna od aktivnijih sakralnih, sveštenih i duhovnih dimenzija koštala je glave dobar dio populacije u istoriji.

Која?

Узгред, не разумеш. Као посматрач можеш ствари пробати тумачити "математички" (поредити људске и материјалне ресурсе), психолошки (вољни моменат), политички, геополитички... али и метафзички, ако си верујући и имаш знања и таленат за то. Никоме глава није пала са рамена због покушаја разумевања ствари, због анализе.

Није анализа покренула крвопролиће већ политика.

Poslednja izmena:
Kod Volčanska njihova divizija je teško poražena. Tražili su evakuaciju ranjenika i dozvolu za povlačenje.
Ali komanda je odgovorila bukvalno sledeće: „Ne možemo ništa, radi šta hoćeš, niko ti neće pomoći“.
Pa su se predali. Dobar izbor.

GNpXRShW0AAFKGx

Hrvatski algoritam podrazumeva da čak i kada nastojiš biti istinoljubiv, pravedan i objektivan, moraš voditi računa da u tim retkim trenucima prosvetljenja, narativ prilagodiš tako da i dalje bude antisrpski. Inače možeš biti izopšten. Milanović je meni tu jedna dosta nejasna pojava.
Populista i demagog definitivno, ali zna reći dosta toga što diže kosu na glavi svakom "čestitom" Hrvatu. Mora da dobija neke novce od Rusa.

Легенда каже да кокаин кога наводно користи, обуздава рационалне кочнице и да из њега проговарају, дефинитивно, српски преци.

Mogu ja voleti Srbiju ali ne voleti aktuelno političko rukovodstvo. Obrnuto teško mogu da zamislim - da volim političare a ne volim zemlju.

Oprosti mi, ali ja najviše volim ona uređenja u kojima imaš slobodu da sam biraš hoćeš li Google ili Baidu. To, u ovom trenutku, svakako više naginje zapadu, iako ni oni nisu bez greške.
Ne znam kako možeš voleti Srbiju a ne voleti narod koji tu Srbiju čini.

Treba da ti bude jasno da liberalna demokratija pod USA vođstvom nema prođu u Srbiji i nikad je neće imati. To nema veze sa Vučićem ili Dačićem, ima veze sa ogromnom većinom naroda koji ima dijametralno suporotan pogled na politiku od tebe. Ne žele NATO, ne pristaju na odricanje od Kosova da bi ušli u EU, jednostavno vrlo jasno odbijaju sve ono što ti smatraš neophodnim i dobrim.

Narod nećeš promeniti, to bi do sada trebalo da ti bude jasno, a ne možeš voleti zemlju a prezirati narod koji tu zemlju čini.

Украјина је држава 404.Молим вас уместо "Украјина" да пишете "404".

Мислим да је први ту синтагму, "земља 404", пре више година први употребио Андреј Рајевски, познат као "Сакер". Па су други од њега преузели ту досетку.

Ne znam kako možeš voleti Srbiju a ne voleti narod koji tu Srbiju čini.

Treba da ti bude jasno da liberalna demokratija pod USA vođstvom nema prođu u Srbiji i nikad je neće imati. To nema veze sa Vučićem ili Dačićem, ima veze sa ogromnom većinom naroda koji ima dijametralno suporotan pogled na politiku od tebe. Ne žele NATO, ne pristaju na odricanje od Kosova da bi ušli u EU, jednostavno vrlo jasno odbijaju sve ono što ti smatraš neophodnim i dobrim.

Narod nećeš promeniti, to bi do sada trebalo da ti bude jasno, a ne možeš voleti zemlju a prezirati narod koji tu zemlju čini.

Ne mo\e arhetip da se promeni za 180 степени, жизофрена политика другосрбијанера и НАТО опозиције је да не воле вучићеву НАТО Позицију која покушава да мења српски Код.

Дакле када би се политичка Елита изјаснила 80% би била за Евроатлантистичку политику без КиМ, а Маса управо је 80% против тога, што би Референдум показао !

Србија се налази у шизофренији другосрбијанштине, не признајући да нас неће у ЕУ, па чак и ако прође 10 год. апстиненције од придруживања нових чланица.

Пре ће Косово Репубљик ући у ЕУ него Србија

Ви Другосрбијанери, Аутошовинисти, Титоисти, Југословени, Титословени, Хрвати, Усташе, Ционисти, Балије, Шћипетари и остали удружени олош-грађанисти нисте државотворни и од вас асоцијалних и похлепних нема никакве користи, само штете за ваше све те привилегије, преференције и субвенције које су паразитске, а цео национални капитал сатирете у бетонске зидове
Boli te što si vazda donji i iz te žablje klečeće perspektive, gledaš uspešne, imućne, prosperitetne i grizeš si j.j.a.

Ako, samo jače, brže, bolje, guštam.

Dok na bojišnici nema nekih pomaka.

Важи ... :kafa:

Само ти заврши то што ти је дато да градиш, продај те станове и бежи одавде.

Немој после да кажеш да те нисмо опоменули...

--
Ај, сад паљба
Ima dugoooo da se gradi elitni komplex
od preko 400 stanova i 40 lokala.

Ima još 2 još veće lokacije od ove.

Ti ostani žablje, klečeći...i divi se i zavidi.

Dok agresor RF troši svoje sokove na gredice praziluka...normalan svijet radi.
Putuje, uživa u hedonizmu.

Jel to važi i za Huawei vs IPhone.. Tesla vs Xpang/BYD..Sloboda izbora je samo dok imaš monopol kad dobiju konkureciju onda se ponašaju isto kao i kinezi ..

Србија се налази у шизофренији другосрбијанштине, не признајући да нас неће у ЕУ, па чак и ако прође 10 год. апстиненције од придруживања нових чланица.
Srbija je vrlo jasna i odlučna, što ovu drugosrbijanštinu koja se svakim danom osipa čini sve šizofrenijom.

Ne mogu da se pomire sa time da neće "opametiti glupake sa kojima imaju nesreću da dele životni prostor".

Ne zameri, oni se identifikuju, pa misle da to svi rade. Oni ne razumeju da neko može pratiti ratni sukob bez da se svrstava u "moje" i "njihove".

Navijački mentalitet.
Nemoj tako Sizife.Naravno da mi je drago što narod koji nam nije činio zlo uništava ono što ne valja na zapadu a preko Ukrajinskog sukoba.I naravno da navijam za dobre momke koji čine pravu stvar za čovečanstvo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back