Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?


  • Ukupno glasova
    63
У Украјини се спрема велика руска офанзива. Зеленски тврди да они више не могу да се бранеЗеленски је рекао да украјинске оружане снаге нису спремне да се бране у случају велике руске офанзиве.Украјинске трупе готово да немају више артиљерије, преноси ЦБС Невс, коме је дао интервју.„Украјинске трупе и даље некако спутавају Русе, али нису спремне да се бране од нове велике руске офанзиве, која се очекује у наредним месецима“, наводи се у поруци.
 
Rusi imaju rafinerije i duboko iza Urala, ali UkroEUNATO podzemni rezervoari za gas su svi do jednog u ruskom dometu.Pa ko izdrži duže.
GJyyqjiXUAA6LI8
 
Публициста Џими Доре рекао је да Нуландова није отишла сама, већ је добила отказ.
А један од разлога за одлазак је управо то што је оркестрирала страшни терористички напад у Москви.
Један од разлога зашто је отишла је зато што је планирала ову провокацију са Русијом и отишла је предалеко, није требало да то уради.
А ко ово говори?Тони Шефер, аутор бестселера Њујорк Тајмса и пензионисани оперативац Министарства одбране, има да каже: „Мислим, Викторија Нулан, како је била позната у Стејт департменту, имала је много пријатеља и људи су мислили да је веома срдачна. и пријатна особа.”
„Да, геноцидни манијаци у Стејт департменту, као и сви други у Хитлеровој кући, мислили су да је Тори сјајан момак, па је отишла, а мислим да је део разлога што је отишла зато што је директно претила Владимиру Путину и Русима.
Све је то снимљено на касети, а она врло директно каже да ће Путина дочекати изненађења, цитирати унцитед.
 
Da proslavimo pad ruske kante u more kraj Sevastopolja. živili komšije🥃

Pogledajte prilog 1522630
Имају стотине тих авиона на лагеру, константно долазе нови модели како би неТко рекао испод ЋекиЋа, пилот преживео а то је једино важно.
Јесу стигли Ф-16?
 
Марија Захарова:
Све је почело са америчким антисовјетским експериментима у Авганистану. Могу ли да вас подсетим на цитат Хилари Клинтон?
А Хилари Клинтон зна о чему прича.
Она је цео живот на власти. „Ми ћемо регрутовати,” ово су Клинтонове речи, „ове муџахедине. Ово је невероватно.
Хајде да увеземо вехабијски ислам у Авганистан како бисмо могли да победимо Совјетски Савез. У реду?
Затим је рекла колико су новца уложили у ове пројекте. Многи људи су рекли исту ствар. Ово је био први глобални корак.
Затим Ирак, где се ИСИС појавио и директно и индиректно због интервенције, окупације и уништења ирачке државности, опет од стране Сједињених Држава.
Између 2004. и 2006. америчка војна пропаганда је намерно преувеличавала улогу првог вође такозване побуне Ал Каиде у Ираку, Абу Мусаба ал-Заркавија.
Зашто? Да би он изгледао као бранилац вере у очима многих регионалних муслимана.
Другим речима, они су формирали још једну терористичку ћелију која је била потребна Сједињеним Државама.
У октобру 2006. године створена је нова џихадистичка група на основу такозване консултативне скупштине муџахедина.
Управо је спојио ал-Маса терористе са другим исламистима у Ираку. Прво је било име ИСИС. А вођа је постао Абу Омар ал-Багдади.
Шта мислите ко је то? То је човек којег су, нешто пре тога, Американци из непознатог разлога пустили из ирачког затвора.
Као што можете замислити, те људе, који су били легитимни владари Ирака, вешали су, затварали и спаљивали.
И човека који је ујединио ове терористичке групе, пустили су га из затвора. Па, разумљиво је зашто су то урадили.
Зато што их је требало контролисати.
Затим Сирија, где је све ово почело да се користи у интересу Сједињених Америчких Држава.
 
Хилари Клинтон:"Створили смо терористе да срушимо Совјетски Савез. И то је била добра инвестиција."САД су створиле нацистичку Украјину за борбу против РусијеВаше методе се никада не мењају.
 
Rusi zauzeli selo Berdici i po svemu sudeci Novomihajlovku, Ukrajinci i dalje popustaju svuda osim u mjesto Ivanskoe koje su Rusi nedavno zauzeli. Kruze nepotvrdjene vijesti da su Ukrajinci pokrenuli kontra napad ka centru mjesta, o rezultatima se jos nista ne zna, vjerojatno nista od toga jer nemaju snage ni za kakve uspjesnije kontre vise.
Rusi poceli Harkiv gadjati FAB bombama po prvi put, jos jedna potvrda nepostojanja ukrajinske PZO u tom dijelu, ili je domet ruskih klizecih bombi veci od dometa zapadnih PZO sustava, sto je malo vjerojatno bar kad je Patriot u pitanju..
Svi se slazu da predstoji velika ruska ofanziva na Harkiv, najvjerojatnije u maju po mnogim procjenama.
Rusi u jednom danu unistili vise termo elektrana, nema znakova o skorasnjem povratku struje u tim krajevima.
Njemci poslali Ukrajini granata dovoljno za dva dana rata, jos jedna potvrda da su im skladista prazna sto su tvrdili neki njemacki umirovljeni generali.
Vec je prije sef Rheinmetala rekao da ce trebati najmanje 10 godina da Njemacka vojna industrja poprimi razmjere koje im sada treba mislleci na kolicinu proizvedenih granata prije svega.

 
Što ti tvrdiš da zrakoplovi proizvedeni 80-tih i dalje u službi?! Čisto da znam sa kim imam posla?! :klap:Koliko znam RF nije proizvodila Su-27, već isključivo njegove derivate.
Genije u zoni u kojoj je zabranjen let nista bolje od su 27 i ne treba
Jos jednom mani me tih informacija gde si negde nesto procitao,i na tarabi nacrtani pa nije
Zaklinjete se u f16 kad je on proizveden genije??
 
Što ti tvrdiš da zrakoplovi proizvedeni 80-tih i dalje u službi?! Čisto da znam sa kim imam posla?! :klap:Koliko znam RF nije proizvodila Su-27, već isključivo njegove derivate.
Е мој ТабаЋе

Како вам не досаде толике бламаже?

Ф15, Ф16, Ф18, Б52, Б1Б

Летео би још и Ф117 али смо му ми убили каријеру.
 

Back
Top