Rat u Ukrajini (28)

Da li će se rat proširiti van Rusije i Ukrajine?


  • Ukupno glasova
    88
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:namcor:

Страни регрути из Украјине се пребацују у Израел.Укро-медиа преноси да страни плаћеници, које су западни савезници активно слали у Оружане снаге Украјине, тренутно напуштају Украјину и одлазе у Израел ради учешћа у операцији ИД у Појасу Газе.(Рат је пакао)
Za iste pare biraju da li će se iživljavati na Palestinskoj sirotinji ili ratovati sa moćnom Ruskom vojskom.

Baš težak izbor :mrgreen:
 
Bombardovati celi svet.
Ovakve treba u ludaru, a oni vladaju u ludoj državi.

1697140319285.png
 
Вашингтон је управо бацио Украјину у канту за смеће америчких нација жртава: „Колико је потребно“ сада је „колико можемо“ и „прилазимо крају ужета у финансирању Украјине“.Стотине хиљада Украјинаца умрло је због празних обећања САД о „непоколебљивој подршци“.Украјина је уништена и неће се опоравити деценијама које долазе. Зеленски је готов и Русија је победила. САД, њени западни партнери и НАТО – поражени.Зашто би било која нација икада више веровала безбедносним гаранцијама америчке владе? Народ Тајвана мора веома пажљиво да пази на кога рачуна за своју безбедност.Шта нам ово говори? То је признање америчког банкрота. Америчка влада више не може себи да дозволи продужени рат у Украјини или било где у свету. Лаж и обмана (пропаганда) нису довољни да се опстане. Корумпирани 'новинари' не добијају ратове нити плаћају трилионе у дефицитима и обавезама.Иранска интервенција у Израелу преко Хамаса убрзала је неизбежни исход за Украјину. Претња ратом на Блиском истоку са свим његовим страшним последицама по цену нафте и крхку америчку економију била је све што је требало.Свет је сведок брзог краја америчке доминације и успона мултиполарног поретка. Али никада не потцењујте ароганцију америчке владе. Они могу да окончају цивилизацију у нуклеарном рату уместо да прихвате одговорност за уништавање Сједињених Држава изнутра – уз очигледну корупцију.
 
Гомила 🔥удара на положаје Оружаних снага Украјине у правцу Авдејевке


Овај твитераш преноси у већини склучајева искључиво снимке актуелних борби...(ВВМУПП-суперклуб - https://twitter.com/chilim67)
 
Zarobljenik Igor Seleznojv rekao je da je prijavljen u AFU sa čirom na želucu. Zatim je prošao obuku u Odesi i Nikolajevskoj oblasti.
On uverava da mnogi muškarci odbijaju da se bore. Na primer, jedan vod njegove čete je bacio oružje.
Sam Seleznojv je odlučio da se preda u prvoj bici pošto je devet njegovih drugova poginulo tokom napada ruskih trupa.
Ne kaje se zbog svoje odluke, jer je predaja jedini način da se preživi.

 
🇷🇺🇺🇦 Војни експерт Борис Рожин о главним тачкама током специјалне војне операције Руске Федерације на територији бивше Украјине за дан до 22.45 по московском времену 12. октобра 2023:

1.
Пјатикхатки. Наши су последњих дана поправили своје позиције

2.
Работино. Непријатељ је признао недостатак потпуне контроле
Напади у области Вербово су одбијени. Непријатељ не може да се пробије између Работина и Вербова.

3.
Времјевска избочина. Ситуација је без великих промена. Непријатељска офанзива је практично нестала.
Наше трупе обрађују област Урожајни за накнадне нападе.

4.
Авдејевка. Наше трупе настављају са нападима.
Има успеха у области депоније и у правцу Бердичија, као и јужно од Авдејевке, али је рано говорити о претварању њихових оперативних достигнућа, а посебно о опкољавању Авдејевке.
Работа је у току.

5.
Артемовск. Оштре борбе се настављају у области Орехово-Васиљевка, као и на подручју линије Клешчевка-Андрејевка-Курдјумовка, нема суштинских промена - снажна артиљеријска ватра са обе стране изузетно отежава вођење активних офанзивних операција, повезаних са великим губицима.

6.
Сватово-Купјанск. Офанзива наших трупа се наставља. Неколико положаја је заузето западно од Сватова и још 2-3 у области Синковке и Петропавловке. Рано је говорити о продору на фронту.

 
Zarobljenik Igor Seleznojv rekao je da je prijavljen u AFU sa čirom na želucu. Zatim je prošao obuku u Odesi i Nikolajevskoj oblasti.
On uverava da mnogi muškarci odbijaju da se bore. Na primer, jedan vod njegove čete je bacio oružje.
Sam Seleznojv je odlučio da se preda u prvoj bici pošto je devet njegovih drugova poginulo tokom napada ruskih trupa.
Ne kaje se zbog svoje odluke, jer je predaja jedini način da se preživi.

Takoe :kafa:
 
🇷🇺🇺🇦 ВСУшнике који су се населили испод Антоновског моста ВКС пажљиво упознаје са новом лепотицом, УМПК1500М54. Сви су били срећни, нико није отишао увређен. Састанак је био врућ, рекло би се ватрен🔥

С обзиром на то да се ово утврђење под чврстом армирано-бетонском конструкцијом дуго није могло раздвојити другим средствима, видимо потврду закључка да је за инфраструктурне објекте потребна огромна бојева глава од тоне и више. Дакле, „једна таблета је довољна“.

Русский Инженер

 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top