LAKO, MEKO, PROZRAČNO

alal

Iskusan
Poruka
6.613
znaci tema je: LAKO, MEKO, PROZRACNO :) mozda ce vam zvucati malo "njanjavo" ali ponta je da se naglasi takva atmosfera na fotografiji ili nacin obrade, da nam bude vedro takmicenje:), hehe da nastavimo u bakyy-jevom prolecnom duhu...

mislim da dodatna objasnjenja nisu potrebna. motiv je po vasem izboru, bitno je da fotografija odaje utisak prozracnosti, mekoce... da naglasim saljite fotke meni na pp, postavljanje fotki nije javno.

PRAVILA:

1. fotografije moraju biti lično delo autora koji je postavlja i može biti digitalno obrađena, ali da ne predje u fotomontazu!
2. svaki autor može postaviti max 2 fotografije,SVAKU U POSEBNOM POSTU
3. veličina fotografije 640 po dužoj strani (640 x n)
4. pravo da glasaju imaju svi članovi foruma krstarice, koji su učlanjeni do početka otvaranja ove teme
5. ne komentarisati fotografije dok se ne zavrsi glasanje
6. redni broj fotografije za koju želite da glasate je br. posta u kome se fotografija nalazi
7. svaki glasač daje ocene u vrednosti od 1, 2 i 3 poena za fotografije koje mu se najviše dopadaju tako što napiše redni br. posta fotografije i ocenu koju daje(ako bude više autora možemo se dogovoriti za bodovanje 5-4-3-2-1)
8. autori ne mogu glasati za svoje fotografije
9. jednom postavljena slika ne može da se zameni drugom.
10.postavljanje fotografija je tajno, glasanje je javno



Fotografije se šalju meni na pp do 05.04.08. u 18h, glasanje je od najave pocetka glasanja do 08.04.08. u 18h.
 
DSCF655413-1-1-1.jpg
 
ja nisam stigla ranije da "otvorim" takmicanje i postavim poslednju fotografiju koja je stigla do odredjenih 18h. tako da vam se izvinjavam i evo sada mozete da glasate.

ps. grebicka ako ti ova zadnja fotografija menja glasove, glasaj ponovo. ja sam i ovako da bih stigla sve sto mi stigne do 18h da postavim, zamolila da sacekate da proglasim pocetak glasanja, ali sad sta je tu je. izvolite glasajte.
 

Back
Top