• Forum Krstarice neće biti dostupan u periodu od 10:00 do 11:00 časova zbog planiranog tehničkog održavanja. Hvala na razumevanju.

Kanibalizam...

pa opshte je pozanto da je krv slana.... mislim ko josh nije sisao krv???

nije mi padalo na pamet nikad..... al sad kad si pomento suvi vrat..... :roll: :-D
shta znam.... probala bih mozak..... necjiji......
 
Ih ko sok, šta ja ne bih pa ne mogu?!A i ne preporučujem ti , u početku malo, a kasnije povećavaj dozu jer će organizam automatski da stvara više krvi i pij samo svoju krv iz zdravstvenih razloga pre svega!
 
livija:
od tudje krvi mozhe da ti pozli..... valjda mozhe i od tvoje..... ne znam... znam za ljude koji su se razboleli nakon shto su progutali tudju.... krv....
MA moraš da paziš na krvnu grupu i Rh (dal je pozitivan ili negativan) jer ako neko koje A krvna grupa ne može da pije O grupu jer će antitela da se aktiviraju pa možeš i da crkneš!
 
Meni je krv odvratna, pre par meseci su mi izvadili zub i posle mi je bilo muka od tolike krvi koju progutam jer se rana ne zatvori tako brzo, nego recimo dve nedelje ja osecam samo ukus krvi u ustima. Uzas jedan....samo neke zvake pomazu da se to malo neutralise...
 
Ha, kad videh temu prvo mi pade na pamet Hanibal - Kanibal, iz The silence of the lambs.

A koliko je bese dobio godina onaj Nemac - 6 ili 8? Nesto malo, valjda, posto ne postoji zakon na osnovu kojeg bi dobio vise, jer je onaj lik pristao dobrovoljno.
 

Back
Top