Istraživanje cesida: Beogradjani ekstremno zadovoljni svojim životom!

Pa jeste slaba trojka.......A u ostatku Srbije je od 4 pa do nule.......Nego neverovatno je da bar u tim manjim sredinama ljudi ne mogu da se nadju,dogovore i da urade nesto da bar malo poprave svoj zivot......Svima je zivotni moto da dodju u BG.....nije ni cudo sto je zemlja ovako jadna kada je san prosecnog Srbina da dodje u BG.

Само зашто је просечном Србуну сан да дође у Београд?

nije san vec nuzno zlo. U pitanju je egzistencija...

Управо тако. Добар део младих људи је спреман да напусти своје родно место у којем живи рецимо 20 година, да напусти своју породицу и пријатеље и оде у Београд, па сад битам ове из Београде јел то мозда они напуштају своје родно место из чистог хира?

Као што сам на почетку рекао оде тема тамо где је аутор уствари и хтео: "ево Вам коска Београђани и остали па се глођите и препуцавајте", људи који се сад укључују у расправу вероватно и не знају да је аутор као мотив ЗЛОНАМЕРНО искористио причу о томе како Бгд клинци мисле да живе до Ј.А.Ј.А. Нигде ни помена Бгд стандарда и живота у њему, а о компарацији са остатком Србије ни помена! Не кажем да не треба причати о равномерном развоју, проблемима итд, али то није тема - а још на почетку сам рекао шта ће да се деси!

Мала дигресија - "доктор из Бгд ради у Дому здравља у Белој Цркви", а Бгд пун доктора из Беле Цркве и других места који чекају на шљаку у Бгд-у. Овде теза о плати не пролази, доктор у Бгд има исту плату као и овај у Белој Цркви, о томе колико је у Белој Цркви живот јефтинији не треба трошити речи !
Пун ми је више qрац људи из унутрашњости који кукају на Бгд, све способно из Бгд-а је отишло преко (ја сам остао зато што сам глуп и неспособан), Бгд-ом владају дошљаци - Ваше дојучерашње комшије тако да ако нешто није како треба њима се обратите!

Jedan deo napusta iz cistog hira.
Imam primere iz svoje blize okoline da je tako.

Можда, али је то занемарљив део, а и то су вероватно неки сељобери који су начули нешто о Београду, ја више причам о овим нормалним који се труде колко могу да остану са својим породицама и пријатељима.

Можда, али је то занемарљив део, а и то су вероватно неки сељобери који су начули нешто о Београду, ја више причам о овим нормалним који се труде колко могу да остану са својим породицама и пријатељима.

:roll: Nije bas zanemarljiv deo..

Ja nemam nista protiv onih iz unutrasnjosti koji zaista dodju trbuhom za kruhom..
Ali koliko je onih iz unutrasnjosti koji su solidno (a neki i vise) situirani a dosli u BG..
ostavili imanja, kuce..
Jel treba ja iz Bg sada da idem u unutrasnjost da radim?!!

iz hira je zanemarljiv deo dosao u BG, uglavnom su dolazili zbog perspektive.

@zoran.dj - i meni je pun **** takvih kao ti... Ja sam ti argumentovao i izneo cinjenice a ti mi kazes slucaj jednog doktora koji je otisao u Belu Crkvu. Pa danas nigde nema mesta za doktore, samo mogu da idu u neko selo bez vode i struje. Ko ti ne garantuje da i taj doktor nije imao neku vezu u toj bolnici da pocne bas tu da radi?

:roll: Nije bas zanemarljiv deo..

Ja nemam nista protiv onih iz unutrasnjosti koji zaista dodju trbuhom za kruhom..
Ali koliko je onih iz unutrasnjosti koji su solidno (a neki i vise) situirani a dosli u BG..
ostavili imanja, kuce..
Jel treba ja iz Bg sada da idem u unutrasnjost da radim?!!

Важи дођи ти да радиш у унутрашњости само не знам где ћеш да радиш.
Ја и даље мислим да занемарљив број долази из чистог хира у БГ.

П.С. Живите много боље од нас ( веруј ми ) тако да ми морамо мало да кукамо.:mrgreen:

Важи дођи ти да радиш у унутрашњости само не знам где ћеш да радиш.

A, u Bg posla koliko hoces...:roll: Radna mesta na sve strane..

Ја и даље мислим да занемарљив број долази из чистог хира у БГ.

Ne kazem da je broj drastican ali nije ni zanemarljiv.

П.С. Живите много боље од нас ( веруј ми ) тако да ми морамо мало да кукамо.:mrgreen:

Ne kazem da zivite bolje, ali prica da se u BG zivi super uopste nije tacna..
Ja znam dosta ljudi iz unustrasnjosti (a sada su u BG) koji su mnogo bolje ziveli nego ja u BG..i kad su bili u svojim mestima..

iz hira je zanemarljiv deo dosao u BG, uglavnom su dolazili zbog perspektive.

@zoran.dj - i meni je pun **** takvih kao ti... Ja sam ti argumentovao i izneo cinjenice a ti mi kazes slucaj jednog doktora koji je otisao u Belu Crkvu. Pa danas nigde nema mesta za doktore, samo mogu da idu u neko selo bez vode i struje. Ko ti ne garantuje da i taj doktor nije imao neku vezu u toj bolnici da pocne bas tu da radi?

http://www.blic.rs/beograd.php?id=108032

Стварно не видим где води ова расправа, људи иду тамо где мисле да ће имати бољи живот што је савршено нормално.
Ми од Београда не тражми ништа, тражимо само регионализацију па да ја могу мог одборника да доватим за гушу и да га питам ГДЕ СУ ПАРЕ?
Кад кажем Београд мислим на власт која се налази у београду а не на грађане Београда можда ту долази до забуне.

Zivotno moto da dodju u Beograd ?
Posebno nama iz Vojvodine,
Nama je moto da pobegnemo od Beograda,
Beograd je za Vojvodinu bio nula dok nije potpala pod isti.
Bila sa Slovenijom najrazvijeniji deo Juge, najvece plate.
A sada ?
Sve za Beograd...

Не код Вас је мото да дођете у НС - није шија него врат.
Ти што Вас трују да све оде у Београд, су они који желе да све иде у НС да би они узјахали.
Ја од тога што "све оде у БГД" немам лично ништа. Најмања паланка у Србији има обилазницу око града, Београд је нема и никада је неће ни добити! У Бгд има 2,5 моста који само што се не сруше, ал ****** нема лове - оде лова на стамбено збрињавање младих брачних парова и "научиника" који су после студија решили да Бгд просветле својим знањима уместо да унапређују средине из којих су дошли!

Nama je moto da pobegnemo od Beograda,
Beograd je za Vojvodinu bio nula dok nije potpala pod isti.
Bila sa Slovenijom najrazvijeniji deo Juge, najvece plate.
A sada ?
Sve za Beograd...

Nadam se da u vojvodini žive ljudi koji vizuelno ličijo više na Europljane kao na Turčine jel tako?
nadam se da je tamo broj samoubijstva veči od Srbije
nadam se da tamo ima najmanje nacionalista
nadam se da tamo se sluša turbooflk najmanje ?
nadam se da EXIT u NS nije bez veze

1.Nama je moto da pobegnemo od Beograda,
2.Beograd je za Vojvodinu bio nula dok nije potpala pod isti.
3.Bila sa Slovenijom najrazvijeniji deo Juge, najvece plate.
A sada ?
Sve za Beograd...

1. Подржавам акцију да истерамо паоре што даље од великог града :ok:

2. Београд је за време СФРЈ био највећи индустријски центар са највећом зарадом.:ok:

3. Војводина никада није била део "Југе", већ су Срем, Банат и Бачка били део АП Војводина, а она део СР Србије. А и да хипотетички јесте била, опет имаш погрешну информацију :whistling:

Да требаш да продаш гајбу (ако је имаш) у Бгд, купиш земљу или кућу од неког у унутрашњости и онда он може да купи гајбу у Бгд!:dash:
За те паре у Београду може да купи само гајбу пива....:hahaha:
Где ти живиш, леба ти?

Стварно не видим где води ова расправа, људи иду тамо где мисле да ће имати бољи живот што је савршено нормално.
Ми од Београда не тражми ништа, тражимо само регионализацију па да ја могу мог одборника да доватим за гушу и да га питам ГДЕ СУ ПАРЕ?
Кад кажем Београд мислим на власт која се налази у београду а не на грађане Београда можда ту долази до забуне.

Води управо тамо где је постављач теме и желео да оде, 1000% подржавам регионализацију управе и новца и свега могућег!
1000% сам против Војводинизације јер је она политички а не економски пројекат. Панчево које је малтене део Београда треба сад да падне под власт НС и то је као логично!

Води управо тамо где је постављач теме и желео да оде, 1000% подржавам регионализацију управе и новца и свега могућег!
1000% сам против Војводинизације јер је она политички а не економски пројекат. Панчево које је малтене део Београда треба сад да падне под власт НС и то је као логично!

Апсолутно се слажем са твојим постом, боља би била расправа како извршити регионализацију Србије него да ли се боље живи у Београду или не.

Да требаш да продаш гајбу (ако је имаш) у Бгд, купиш земљу или кућу од неког у унутрашњости и онда он може да купи гајбу у Бгд!:dash:

Сад видиш кроз шта пролазе људи који морају да оду за БГ, а ви уместо да их схватите ви их нападате.

Back