GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

  • GTA IV

  • GTA San Andreas

  • GTA Vice City

  • GTA III


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
za brzu zaradu sledeci recept: Kupis kucu blizu trka konja, skupis desetak hiljada ubijajuci dilere, snimis poziciju, odesi i ulozis sve, ako dobijes odes i snimis pa ponovo sve dok nemas dovoljno, ako izgubis, load game, ja sam pri kraju i milionce mi jos traje
 
cekajte, ako 100% ne moze da se predje koliko procenata je onda kad se sve predje i gde je tu kraj.
igrao sam vice city ali do pola ,na gta sa sam kazem stigo do 35 %,pa me zanima jel to 35 %(pravih) i koliko je posto kad se sve predje !!!

poz
 
ne razumem 35% je 35% kad sve predje lepo ti pise 100% :wink:

nego jel zna neko sta da radim sa onom ribom sto stoji na nekoj zgradi i puca na neke mete, kad god joj pridjem samo kaze kako mi je muscle preteran :?
Moze li to ikako da se smanji i sta treba da radim?
 
Ja sam trenutno na oko 60% i u Las Venturasu sam.

Nego, Woozie mi je prichao da treba da napadnemo Caligulin Casino, radio sam one $ misije dok nisam upoznao Millie (ribu krupjea). Woozie reche da ce me nazvati kad dobijem karticu. I posle par sastanaka, ja dobijem karticu i... nishta. Niko ne zove, nema znaka $. Okolo sam sve uradio (Mad Dogg, Caligula, Tenpenny...), ali nisam one misije na Aerodromu shto sam ga kupio (sa radarima itd). Da li cu dobiti tu pljachku ako predjem ove sa avionima (mnogo me nerviraju!)?
Uh, shta sve napisah! :shock:
 
Mene je Woozie zvao 2 misije posle uruchivanja kartice od strane ribe :D Medjutim, ja sam vec preshao to sa avionima (ako mislis na avio-skolu) pa ti preporuchujem da se malo vishe iscimash oko toga. Srecno..
 
Кулиража:
Kad prebacis muziku u My documents/GTA San Andreas User Files onda udjes u igricu i u opcijama za radio stanice idi na skeniranje tvoje muzike. Iskuliraj malo i to je to.
Ama, nece, pa nece. Negde sam procitao da treba Media Player 10 da bi se pustala muzika (ja inace imam 8 )
 
Sta ja da radim ja ga kupila i ubacim da se instalira i on stigne tamo do kraja gde treba da tece ono.Tu stigne do pola i nece.Sta je bre problem :roll: Imam DVD citac,Pentium4 XP i dovoljno prostora :roll:
 
Pomoc!!

Medju prvim misijama postoji neka kada treba da igram kolima uz neku mjuzu i pobedim nekog lika u tome - ali nemam predstavu kako se upravlja kolima da bi djuskala. :(
Ima neka fora sa CAPS LOCK ili sa tasterom 2 - ali ne mogu da proverim sta to znaci...[/b]
 
E mnooooogo sam se iznervirao sa tom misijom kod zero-a, tim malim avoJonom je mLogo tezhe upravljati nego pravim avionom, plus na kraju te misije ce da pokushaju da te zajebu, necu da ti otkrijem kako hocu da se i ti iznervirash :twisted: Anyway, kontrole su WASD, strelice na gore i dole, a dok je na zemlji Q je umesto A i E je umesto D. Enjoy. :)
 
Dantes:
Pomoc!!

Medju prvim misijama postoji neka kada treba da igram kolima uz neku mjuzu i pobedim nekog lika u tome - ali nemam predstavu kako se upravlja kolima da bi djuskala. :(
Ima neka fora sa CAPS LOCK ili sa tasterom 2 - ali ne mogu da proverim sta to znaci...[/b]
Ne ide mi u glavu da postavljate pitanja za takve sitnice. Brate mili sve ti lepo pise na pocetku te misije, a imas i da menjas kontrole na ocetnom meniju kad startujes igricu. Valjda je to prvo sto se namesta ili bar pregleda pre no sto pocnes bilo koju igricu igrati.
 
Ne znam za vas ljudi, ali meni je Vice City mnooogo bolji od ovog dela... Ovaj mi je mnogo sumoran nekako... I smorili su sa onim silnim presvlacenjem, sisanjem, hranom i slicno... :roll:
 

Back
Top