- Poruka
- 24.669
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...za boldovano...
u Segedinskom Metrou navedene kapitalistichke poslastice su 45 dindzi (tj. prerachunato u dinare)...
...i najvazhnije...Milka koja je napravljena u EU...a ne u Bugarskoj, koju nam gosn. Mishovicc valja...i nisu prepakovane...zbog isteka roka...od navedenog gospodina...
Jafa... Ovo ostalo boze me sakloni koliko secera ima
Hm, nema smnje .....Ti si u svađi sa "ekonomijom"..
ja ne znam sta se cudite. Opste je poznato da se yugo u USA prodavao po jeftinijoj ceni nego kod nas. Bela tehnika (Gorenje, EInis...) se jeftinije prodavala u Italiji nego kod nas. Tako je bilo uvek na ovim prostorima i to nema nikakve veze sa trenutnom politickom situacijom ili kursom dinara nego bezobraznom odlukom firmi da se na drugim trzistima umesto jeftinijom, optimizovanijom proizvodnjom probijaju po dzepu nasih ljudi gde ovde nabiju cenu da nadoknade gubitke iz "izvoza". Nepotrebno trazite teorije zavere
Zato ja lepo odem u Metro i uzmem Milku, toblerone po 60 din 100gr
Mnogi zive u oblacima i nekom svom virtualnom svetu i u statistickim lazima,ali kada treba da odu do prodavnice i pazare tek onda vide ovo "e bas sam ljuta!!!",jer tek onda shvate da statistika i virtualni svet nisu realni i da para u dzepu nema.
Dobro sroci "drbob"
Izmedju ostalog i ja "visim" na forumu vec jedno vreme...iz navedenog...razloga+NEMAMO
ZAPOSLENJE !
Pored Miskovica, Tadica, i ostalih..g.....
krivi smo i mi, zato sto ne uzmemo motke u ruke..
Tržište. Sećate li se da je pre 20 godina Yugo u Americi bio jeftiniji nego ovde, a bolje opremljen? Ima mnogo takvih primera iz bliže i dalje prošlosti. Dakle, rešenje se samo nameće, dalje otvaranje tržišta spušta cene.Ово за чоколаде је само илустрација, иначе маса наших производа јефитинија је у суседним државама...
На нама се "ваде"!!! tkacio:
Ко је по вама крив, за ову свињарију?!
Tržište. Sećate li se da je pre 20 godina Yugo u Americi bio jeftiniji nego ovde, a bolje opremljen? Ima mnogo takvih primera iz bliže i dalje prošlosti. Dakle, rešenje se samo nameće, dalje otvaranje tržišta spušta cene.
Trgovci previse marziraju proizvode ovde . Narocito dvojac Misko - Todoric . Misko je Jugosloven , a todoric Hrvat. Jao nama Srbima
"Крив је мој тата па се ја извињавам због његових поступака."
Криви смо ми сами јер би 90 % форумаша урадило исто кад би били у прилици. Њихов проблем је што нису. Да није овако, друштво би се давно организовало па би "тату" удаљило са позиције која му то омогућава.
Tržište. Sećate li se da je pre 20 godina Yugo u Americi bio jeftiniji nego ovde, a bolje opremljen? Ima mnogo takvih primera iz bliže i dalje prošlosti. Dakle, rešenje se samo nameće, dalje otvaranje tržišta spušta cene.
kakvo bre trziste neso?
rezim u srbiji je jednostavno napravio sistem u kojem su gradjani srbije najobicnija stoka tj ovce za sisanje a miskovic je gazda celog srpskog stada i sisa li sisa.
cela vlada srbije su njegovi namestenici i radnici sto mozemo videti po tome da kad misko otvara neki delta city na otvaranje i poklonjenje mu se skupi maltene komplet cela vlada.
nema u srbiji srece i boljeg zivota dok se miskovic i njegovi radnici iz vlade srbije ne smene i ne razvlaste.
davao je pare nikolicu i vucicu . i SRS je vec tuzio nikolica zbog tog kredita i nikolic ce zbog toga morati krivicno de odgovara jer je kredit podigao samoinicijativno a za uzimanje kredita ovlascena je po statutu SRS samo centralnaotadzbinska uprava.
sve u svemu miskovic je sastavio ovu vladu u klubu privreednik na dedinju.....