Zzzzzzzzzzzzzz....

znas kako, svi nekada smaramo.to je deo rituala. kada pomislis koliko smaraca ima koje si prinudjen da slusas jer su ti recimo kolege,onda kada ti voljena osoba ili neko do koga ti je stalo pocne s nekom pricom, pomisli da je volis izmedju ostalog i zbog toga,bar malo. i onda nadji i zanimaj se sa nekim detaljem na njenom licu. i razmisljaj koliko bas taj detalj obozavas.i kako je divna i dok smara.
pobedis sebe u stvari time.i to je ucenje.nateraj se da zivo ucestvujes u razgovoru.i lagano predji na druge teme.
ako neko bas konstantno ponavlja pricu lepo mu kazes da je vec pricao, da ti se to bas sada ne slusa ili jednostavno da te ne davi. nekada moras i tako. mada oni verzirani smaraci ne j ebu zivu silu.njima mozes da kazes sta hoces oni nastavljaju.imam takav primer na poslu. i znas kako mi pomaze da otvoreno kazem sta mislim.bez ustrucavanja.i to primenjujem i u ostalim situacijama.odlican trening. hvala mu.

Slušanje je umetnost. I iz najsmornije priče možeš da uhvatiš neku nit i čuješ nešto novo. Dovoljna je jedna rečenica da ti privuče pažnju i možeš da nadovežeš priču. Naravno, jedno je kada si sa nekim svakodnevno, pa taj neko iz dana u dan ponavlja svoj zarđali stav o ....., tad možeš da stoppiraš ili nastaviš ostatak priče koji već znaš njegovim/njenim rečima, ali ako i ponavlja istu priču, ali u sasvim drugom duhu i to jedno te isto može da bude zanimljivo

Slučajno Sunca mi i Meseca mi
btw. Venera danas krenula drugom putanjom i slede veliki događaji na ljubavnom i ličnom planu (ma šta to značilo), važni susrti koji će uticati na dalji tok života kao i poslovne ponude koje će rešiti finanskijske probleme - pišu ruski posmatrači zvezda.

Sledi, froz će da sretne smaračicu koja će ga oduševiti, dok priča o najnovijem sjaju za usne, neće skidati oka sa sa istih, na njima će da vidi sve dubine njenog bića

Pfffff...pa opet lutamo..ok hvala svima na trudu.
Pa nemam ja bre 2 godine,znam ja sve to bla,bla..itd.,kako iskulirrati kako "slushati" a odmarati mozak...i znam sve da je to neposhtovanje bla,bla..ali desi se nekad,da te mrzi...ja sam vishe hteo da razmenimo iskustva po tom pitanju,da chujem vashe primere i da viiidim da li u sushtini zene mogu da isfoliraju bolje od mushkaraca da slushaju ili je pol tu nevazan pa sam zato pitao "kako bi vi" i "shta vi ne bi prepoznale"....mnogo vi to u jednom "moralisanje bla,bla"pravcu krenule...ali ok.

Fredli Ljunberg je bash gej.
Vishe mi se svidjao onaj prethodni avatar.(:

Miissim...za svaki temu treba chovek da pishe uputstvo na 5 strana...bzzzzzz...

Enfroz2891.:
Pfffff...pa opet lutamo..ok hvala svima na trudu.
Pa nemam ja bre 2 godine,znam ja sve to bla,bla..itd.,kako iskulirrati kako "slushati" a odmarati mozak...i znam sve da je to neposhtovanje bla,bla..ali desi se nekad,da te mrzi...ja sam vishe hteo da razmenimo iskustva po tom pitanju,da chujem vashe primere i da viiidim da li u sushtini zene mogu da isfoliraju bolje od mushkaraca da slushaju ili je pol tu nevazan pa sam zato pitao "kako bi vi" i "shta vi ne bi prepoznale"....
Ma ti mnogo hoces. ;)
Hoces da "slusas", a da izgleda da slusas.
Glupa zena ti je jedino resenje.
Zapravo veoma glupa.
(ko bolje folira zavisi od "zrtve", a ne od pola)

sta bre fredi *****?
slusaj enfroz...
moj sedalni deo bolji od ljungberga????????????
ma daj! vidi se da si tipicno musko.
evo ja ti dala primer sta radim sa dosadnim kolegom.svasta mu kazem i da smara i da je dosadan i dokle ces vise da pricas isto, i daj bre,jbt ala si ti dosadan covek...i svasta nesto.i stavim slusalice i gledam u monitor,a on prica i prica i prica.sad ga skoro u opste ne cujem,a kada me pozove ja se okrenem i kazem izvini nisam te slusala,ili nemam pojma o cemu si pricao,ajd opet.
i super se slazemo.idemo svako jutro zajedno u pekaru po dorucak.nema ljutnje,jbt.
ali, ne mozes sa svakim tako.

Ok..poznajem jednog takvog koji kad ga neshto ne interesuje surovo to saseche u korenu....i nema nishta loshe u tome,ali ljudi nemojte ici u krajnost...jednostavno bar ponekad naterajte sebe da nas saslushate...bar svaki peti put recimo.... nema smisla da nas prekidate bash svaki put kad vas neshto ne zanima...o chemu bismo zaboga onda prichale? ?

klara_m:
Slušanje je umetnost. I iz najsmornije priče možeš da uhvatiš neku nit i čuješ nešto novo. Dovoljna je jedna rečenica da ti privuče pažnju i možeš da nadovežeš priču. Naravno, jedno je kada si sa nekim svakodnevno, pa taj neko iz dana u dan ponavlja svoj zarđali stav o ....., tad možeš da stoppiraš ili nastaviš ostatak priče koji već znaš njegovim/njenim rečima, ali ako i ponavlja istu priču, ali u sasvim drugom duhu i to jedno te isto može da bude zanimljivo

narochito ako ne popijes koji bensedinitj :)

chika_doktor:
narochito ako ne popijes koji bensedinitj :)

Pa zar je dotle došlo, ybt

Možemo da pričamo o svemu, ko se sa kim smuvao, koliko je ko dobio za transfer, pali narodnjaci su zakon, joj kako beše išla ona tupava reklama za "pričaonicu"

Da li da slušam ili da lupam

Btw. o kojoj vi to hemiji pričate :veliko mi uvo:

ma ovo su tipicni muski razgovori.kazu prosto prosirenu namignu jedna drugom iskeze se ko hijene i kul su jbt. a ti zeno razbijaj glavu sta je on hteo da kaze.
cuj on ima nesto da kaze?! misslim...
ono bas su face razumeju se a da ne moraju ni da pricaju
to su bre prirodne inteligencije
zene su takvi smaraci stalno nesto hoce
i jeste mi bismo da pricamo vi biste da tucate
i to je u redu
jer zamisli kada bismo mi htele da se tucamo a vi da pricate
qq
dosadni smo svi nit vi umete da tucate kao ljudi,niti mi imamo vise ista pametno da kazemo.
e sad ce da mi kazu da sam isfrustrirana i da nadjem jebacha
:lol: :lol: dakle umrecu od smeha

Back