Zvucnik

Don Corleone

Primećen član
Poruka
515
evo ovako na novom kompu:win7 , za razliku od starog kompa na kom je win xp, desni zvucnik je jaci u odnosu na levi i to dosta, zapravo levi se cuje samo kao iz bunara kao vufer, isto je tako kad povezem i drugo pojacalo sa njegovim zvucnicima, i sve je isto , levi je znatno manji po intenziteu od desnog zvucnika, dok kad povezem bilo koji od ta 2 pojacala na stari komp, zvucnici rade istim intenzitetom i iste jacine!. u cemu je problem, i kako ga resiti?

Unapred hvala!

U tvom Windowsu....u podešavanjima zvuka u softveru...

Prilozi

• Picture1.jpg
    Picture1.jpg
    27,7 KB · Pregleda: 7
a nasao sam izvini, nisam gledao,:
Untitled.jpg
, evo ovako stoje stvari, i sve je na max-u kolko vidis, da li mu mozda smeta ova crna ikonca :
Untitled1.jpg
, jer od kad sam pokusao da povezem hi-fi pojacalalo, i mislim da od tad imam problema sa zvukom!

mozes da ides desni klik na nju pa disable mada mislim da nije to problem
proveri u programu u kome pustas kako je namesten balans

ili idi na trecu karticu Enhancement pa na disable all effects i na configure pa namesti koje zvucnike imas 2.1,stereo...

Poslednja izmena:
isao sam na disable, i to je sad zanemareno, nije mi jasno na koji sofver mislis tipa:Realtek ili slucno? ,ovo poslednje sam uradio,i cekirao disable all enhancement i na configure mi je podeseno stereo audio channel sa 2 zvucnika na slici!

Back