Zvucnici za auto?

Dobro oni su Englezi ili Ameri ili sta vec.. puni su para.. ne mozes to porediti sa nasim standardom ;)
Ovi nasi budze auto "utaman" kolko da je dobar... a oni kad rade rade da vredi 2000e u tome je stvar

Da ne bih otvarao novu temu pa da pitam ovde:
Promenio bih zvucnike u autu (Lancia Kappa SW) jer su ovi u njemu losi pa me interesuje sta bi ste mi vi preporucili? E sad posto nisam do sada imao iskustva sa istim vidim da se pominju razlicite dimenzije za razlicita kola a fora kod mene je sto imam 2 veca koja se nalaze u prednjim vratima i 4 manja od kojih se 2 nalaze u tabli blizu soferke a 2 skroz pozadi u D stubu. Nije ni to problem jer ih je najlakse izmeriti nego moje pitanje ovde je da li se ti mali kupuju zasebno ili imaju i oni da se nadju u nekom kompletu?
Da napomenem da ne bih uzimao ni neko kinesko smece a ni neke preskupe, nego neke koje ce da sluze normalno.

Sto se tice zamene tih malih trebalo bi prvo da proveris dali su ispravni pa tek onda da ih menjas jer oni i tako ne daju neki zvuk jer sve sto dobijes dobijes iz basova a ovi su tu samo da zacine sa visokim.
Pogledaj Hertz zvucnike koji su se veoma dobro pokazali i imaju i takmicarske modele sto govori o kvalitetu.
Naravno ,tu je i stari provereni Pioneer kao i Alpine samo treba da vidis koja ti dimenzija treba.

Back