Zvucnici za auto?

Ako je ta dimenzija, tipujem da je Golf II :)

Ti zvucnici su tesko s*anje, meni su produvali posle 3 meseca normalnog slusanja. Uzmi SAL, kostaju isto, a mnogo su bolji. Za ~2600 din imas Magnat, ali meni je to bilo mnogo u tom momentu, i nisam se pokajao, ovi rade ko zmaj. Imas ih u Rodicu i sl.

Ja dam sam na tvom mestu ipak bih stekao za neke proverene zvucnike Sony,Pioner,Kenwod,Blaupunkt..bolje davi vise za bolji zvuk i kvalitetniju izradu,nego manje za losiji zvuk i losiju izradu.Moje misljenje..imas bas za male pare dobrih zvucnika..***

Poslednja izmena:
Blaupunkt-ovi su najbolji... imao ja na mom autu i sonijeve i pioneer-ove i svi su prozvizdali(mozda sam ja baksuz pa kod mene sve crke) ne mora da znaci da ce i kod tebe.. a moj drugar jedan ima blaupunkt i nikad nikakvih problema nije imao iako je panjio do maksimuma kad slusamo muziku prilikom voznje po kraju :D

OK, hvala na savetima!
Trenutno ipak ne bih ulagao nesto mnogo u zvucnike (nadam se da ce i kola sa tim zvucnicima) biti privremeno resenje dok ne nabavim bolja kola :)

Inace na tom istom sajtu sam nasao i neke razne druge varijante zvucnika: http://www.nt.rs/productList.php?subCategoryId=36
ali sam bio u fazonu da bude najjeftinije, a da radi solidno, ali ako ce da produvaju za 3 meseca onda se stvarno ne isplati

Drugar kod sebe ima neke Sony zvucnkie,i sa se svaki put odusevim kad pusti muziku,koliko je zvuk odlican.Onda shvatim koji su krs svi zvucnici za komp npr

ja imam sony na mini liniji i odlicni su... na autu su mi krs na desktop racunaru jos gori... dovoljno ti govori o kvalitetu ... nemam ja nista protiv njih... mozda su meni uvalili krsh :D

Ja na kompu imam Logi Z-2300 i Altec 621 uz Audigy 2 ZS, mnogo dobro da vam kazem ;)

ali sam bio u fazonu da bude najjeftinije, a da radi solidno, ali ako ce da produvaju za 3 meseca onda se stvarno ne isplati

To je moje iskustvo, bas takvi su otisli za 3 meseca, a SAL od par stotina dinara rade bez problema vec skoro dve godine. Doduse, pustam mozda 20W snage kroz njih.

Meni u autu fabricki zvucnici Panasonic, a fabricki CD player Pioneer. Em sto mi se svidja sto je uklopljeno u instrument tablu (a i manje su sanse da mi neko to ukrade posto je tipski), em sto sam bas zadovoljan zvukom. A radio fata kroz tunele, kanjone, vuko*ebine, ja nisam mogao da verujem! U prethodnom autu sam imao VDO i bio je ocajan, ako ne izvucem antenu do kraja, muzika voli da stekce.

Meni u autu fabricki zvucnici Panasonic, a fabricki CD player Pioneer. Em sto mi se svidja sto je uklopljeno u instrument tablu (a i manje su sanse da mi neko to ukrade posto je tipski), em sto sam bas zadovoljan zvukom. A radio fata kroz tunele, kanjone, vuko*ebine, ja nisam mogao da verujem! U prethodnom autu sam imao VDO i bio je ocajan, ako ne izvucem antenu do kraja, muzika voli da stekce.
sa (ne)kvalitetom plejera samog dolazi i do loseg zvuka

Meni se cini da Nikos ne zna koja dimenzija njemu treba i da je samo cenu gledao.z:) Iz 8,7 cm zvucnika ne moze da izadje nikakav bas i tu je bolje staviti najobicniji piezo zvucnik sa pijace koji kostaju 200 din al zato nazad neke ozbiljnije zvucnike i to ce da radi lepo.
Kad smo vec kod zvucnika z:lol: imam nekih viskova koji su mi ostali pa bih mogao malo to da pocistim tj rasprodam.
Ima lepih zvucnika za skromnu cifru a ima tu i vufera novih u kutiji Soni 12",aktivnih vufera,pasivnih 16 cm sa kevlarom,Nokia sa pojacalom u sebi od Mercedesa i svasta nesto.Uglavnom su to zaostaci kroz prodaju automobila a ima i onih koje sam kupio iz ljubavi prema kvalitetnom zvuku pa otud imam u ovom trenutku i jedno 20 cd plejera a to bih mogao sve lepo da prodam.z:)
http://www.pioneer.eu/de/products/archive/TS-A2510/index.html

Vala i ja cu se sutra sa ovom tematikom baviti. . . Na japaneru su mi otisli kablovi pa kad cu se vec zaj. . . sa njima odlucio sam da se zaj. . . i sa zvucnicima. Danas sam kupio skoro sve sto mi treba za poduhvat i sutra idem u spremljenu garazu i zaj. . . se dok ne poludim. . . Aj pozelte mi srecu pa da ne moram da skidam i komandu tablu u celoj toj prici. Za sada vadim samo pola interijera napolje :lol:

Vala i ja cu se sutra sa ovom tematikom baviti. . . Na japaneru su mi otisli kablovi pa kad cu se vec zaj. . . sa njima odlucio sam da se zaj. . . i sa zvucnicima. Danas sam kupio skoro sve sto mi treba za poduhvat i sutra idem u spremljenu garazu i zaj. . . se dok ne poludim. . . Aj pozelte mi srecu pa da ne moram da skidam i komandu tablu u celoj toj prici. Za sada vadim samo pola interijera napolje :lol:
tebi je bas zabavno sa tim otklanjanjem delova auta :ceka:

Da, ali zavisi sta. . . Ja recimo sam bas i ne bih petljao oko motora ili kocnica, dok ovako nesto sporedno nije problem. . . Jeste da ce otici ceo dan i ko zna koliko zivaca, al' zato ostade 100-150$ u dzepu sto bi otislo majstorima. . .

Znas li kad bi ja ovo stavio u auto ....NIKAD a mozda ni tada.Eventualno neki mali woofer 12'' sa papirnom membranom i vjesanjem u ODGOVARAJUCOJ kutiji a ne odokativno.Isto tako mrzim one elipse sa visokotoncem i supervisokotoncem u koje udje prasina i ne valjaju nizasta:udriglavu::udriglavu::udriglavu: sve bi ja to :mafijas:

Back