- Poruka
- 5.394
Bio sam u pravu za kulove.Xaxaax
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam u pravu za kulove.Xaxaax
Cijoj kevi i kom caletu?A kome svaka cas caletu i kevi a xaxaxa
totale ljakse.Da li zviždite ili ste nekada zviždali devojkama dok prolaze ulicom pored vas? Žene da li vama neko zviždi ili je zviždao? Šta mislite o tom načinu udvaranja ili iskazivanja oduševljenja od strane muške populacije prema ženama? Da li se vi žene osećate neprijatno ako vam neko zviždi ili vam to imponuje?
Pogledajte prilog 1421628
Kakvo crno udvaranjeDa li zviždite ili ste nekada zviždali devojkama dok prolaze ulicom pored vas? Žene da li vama neko zviždi ili je zviždao? Šta mislite o tom načinu udvaranja ili iskazivanja oduševljenja od strane muške populacije prema ženama? Da li se vi žene osećate neprijatno ako vam neko zviždi ili vam to imponuje?
To je nešto tipa ,,ćao mala šta ima?"Kakvo crno udvaranje![]()
Ti se tako udvaraš?
Totalno džiberski je zviždati ženama na ulici. Nije pas jbt.Da li zviždite ili ste nekada zviždali devojkama dok prolaze ulicom pored vas? Žene da li vama neko zviždi ili je zviždao? Šta mislite o tom načinu udvaranja ili iskazivanja oduševljenja od strane muške populacije prema ženama? Da li se vi žene osećate neprijatno ako vam neko zviždi ili vam to imponuje?
...ваљда псић...Totalno džiberski je zviždati ženama na ulici. Nije pas jbt.
Frederiče slobodno idi putem kojim hodaš i gledaj svoja posla i ne komentariši stvari koje ne razumeš niti ne znaš.Nije ni cudo sto lik nema niti ce ikada imati devojku![]()
To samo ispod 60 kg....ваљда псић...
...девојкама???...To samo ispod 60 kg.![]()
Yap, pa moraju biti neke kategorije majku mu!?...девојкама???...
Slažem se da jeste nekulturno ali kao što se moglo videti jednoj forumašici ne bi škodilo zviždanje.Totalno džiberski je zviždati ženama na ulici. Nije pas jbt.
...није нека риба...а нисам ни ја неки фра'ер...тако да...немора...Yap, pa moraju biti neke kategorije majku mu!
Nemoj tako fino bulardi skinuces nam sve ribeTo rade samo prostačine.
Ako nisi primetio moj nick nije Bulardi, tako da ne obraćaj mi se tako, najbolje ne obraćaj mi se uopšte.Nemoj tako fino bulardi skinuces nam sve ribe