Zvezde Granda

Ovde svaka diskusija gubi smisao :dash: Da li vi ljudi shvatate da grand i metal uticu na svest ljudi o zivotu? Ljudi se identifikuju sa tim nuspojavama i idealizuju ih.Kao sto neka seljanka iz Pripizdilovca,koja cuje neku pesmu o gacicama,sponzorima,lovi,izadje u grad i spava sa prvom budalom,koja ima dobru kintu i auto,pa posle se jos hvali kod drugarica,tako i neki klinac od 15-16 godina slusajuci metal,pocinje da misli kako je svet sjeban,kako nema buducnosti,a ne zna dalje od nosa.I jos jedna bitna stvar:vecina njih ne pocinje da slusa takvu vrstu muzike zato sto voli,vec zato sto mu to drustvo i okolina namece(cast izuzecima).To me najvise nervira,jer sam se jedno vreme druzio sa metalcima,kad neko krene da ***** o nekom bendu,a cuo dve pesme i procitao biografiju na netu,i sad je on,kao fun :dash: S druge strane,svud nicu folkoteke,turboteke,koje prolongiraju tu grand (ne)kulturu,koja predstavlja najgoru mesavinu kica i sunda,koju covek moze da smisli.Ovde su granice ukusa totalno poremecene i svi se trude da budu IN,da budu moderni,umesto da teze da formiraju spostveni ukus,ma kolikor bio pogresan,ali svoj.

hahahahahah....vidis kolke ti komplekse imas?
Sad ispada da je 15-20 % metalaca, pankera najpametnije u ovoj nasoj otadzbini, a ostali su 'grandovci' koji ne znaju da koriste komp :mrgreen::mrgreen:

TO je tvoje tumachenje ne moje! Da ti prevedem, VECINSKA GRAND PUBLIKA, razumesh, ne ostatak NARODA u ovoj kanalizaciji koju u shali zemljom nazivamo NEGO GRAND PUBLIKA su nepismeni magarci koji osim counter strike-a nisu chuli ni za jedan drugi vid upotrebe interneta!!!

Nash narod je sam sebe sjebao a uvek su mu drugi krivci. NASHA MALA ZEMLJA KOJA NIKOME NE SMETA A OPET SU SVI PROTIV NJE!!!! Poshtedi me tih prichica o tome kako su nas uvek drugi sjebavali, sami smo prihvatali zlo kao narod kroz istoriju, sad nam se tako i vraca

Nek dobijem ban,ali TI BRATE SERES KAO FOKA!I to nisu price nego istina!

Poslednja izmena:
TO je tvoje tumachenje ne moje! Da ti prevedem, VECINSKA GRAND PUBLIKA, razumesh, ne ostatak NARODA u ovoj kanalizaciji koju u shali zemljom nazivamo NEGO GRAND PUBLIKA su nepismeni magarci koji osim counter strike-a nisu chuli ni za jedan drugi vid upotrebe interneta!!!

Opet seres. Slusaj.. Otkud ti znas da li oni upotrebljavaju net ili ga ne upotrebljavaju.
Mozda oni ne idu na forum... Bar ne gube njihovo vreme i svadjaju se.... :roll:

Nije brate...Za sve sto nam se desava sad i sto nam se desavalo kriva je vlast u ovoj zemlji...ono normalno i narod sa njom, vlast nije pala sa Marsa..

E sad sto ljudi smatraju da su za sve krivi redom: Ustase, Jevreji, Balije, EU, NATO, SAD, Haski tribunal, Siptari, Hasim Taci, Karla del Ponte, Oli Ren, Helsinski odbor za ljudska prava, velike sile, nacisti, Austro-ugarska, Turci Osmanlije i ostali strani faktori to je drugo

Zvezde Granda su jedino sto donekle vrijedi necemu u cjelokupnoj GRAND farsi, jer daju sansu maldim ljudima da se kroz svoj talenat probiju, a i to je jedina prilika da u GRAND-u cujete neku dobru pjesmu. Ostatak GRAND-a je obicno smece, ranije sam volio Kursadzije, a sad su mi se oni tek smucili, jer se svodi na jedne te iste fore koje se samo svode na nacionalno vrijedjanje.

Poslednja izmena:

Back