Zvezde Granda

Cekaj zasto je ova tema na muzici. . to nije muzika to je stvar samo u imidzu i ***** li ga. . svi su seljaci obicni koji kad postanu poznati devojke ce da "pevaju" u gacama i brusevima. . a momci da se kurce. . uh. . mrzim ih

Ako pricamo o staroj postavi ZG,po meni je trebao da pobedi Dincha,ne zato sto mi je bio favorit,vec zato sto je,po mom misljenju pravi narodjak,Milan je feminiziran da ne kazem gej(devojke ubite me slobdno),Svilar ima glascinu koja nije za grand,njegov glas ne mogu da poredim ni sa Eurosongom kolko je dobar...tako da ostaje on...

Od ovih novih muskaraca dja mi se Milan sto je pevao cija si nisi...Sad cekam zene

Stavio bih kulturne i muzicki obrazovane ljude koji bi ih ocenjivali i ta emiisija bi sluzila za zabavu i taj ziri bi im davao licence za pevanje (ali za one koji znaju da pevaju) i taj bi ziri trebao da ocenjuje i tekstove i koreografiju i nacin oblacenja pevaca\pevacica!! Ako je neko dosao polu go udaljiti ga sa bine,ako neko ima glupe i nebulozne tekstove takodje ga diskvalifikovati i tek kad bi to uradili dobili bi iole "kvalitetnu" muziku, vise bi bila kao pop muzika!! Inace to mi se uopste ne svidja i to su "hitovi" za jedan mesec i posle se zaborave,znaci to je shitod muzike isti qurac kao i tehno!!
Znači...Ostao bi samo Aca Lukas.:lol:
aca-lukas-u-novoj-vezi-danijela-vranic-i-politicar.jpg

Pa dobro nije na odmet malo zeze , ali ipak je ovo muzicki forum , za zezanje postoji svastara .
BTW , greska sam je sto se ovo uopste naslo u podforumu muzika , jer ja u ovoj temi ne vidim muziku uopste .

Back