Par puta sam "saltajuci" kanale,zastao na Z.G i O.T(oko 50-ak sekundi,i to je bilo previse).Ono sto sam prvo zapazio na Z.G,bilo je kako one "persone" iz zirija prvo daju komentar u vezi izgleda("Kako lepo izgledas veceras"),onda krenu sa nekim nebulozama("Vidi one devojcice u publici,kako te gledaju" ili "Da sam malo mladji,pocep'o bih te k'o svinja mas'an dzak") i tek na kraju prozbore 2-3 reci o pevanju "kandidata".Jos kad im zadaju da otpevaju neku pop ili ne daj Boze,rock pesmu,sa onim narodnjackim melosom,auuuuuuuu...Razbio bih televizor iz momenta,da ga nisam skoro kupio...A tek ziri sto ih "ocenjuje"...To je slag na torti...Sve "moj do mojega",a na celu onaj picopevac,koji je umislio da je neki maharadza ili seik,pa zajebava sve one retarde koji dolaze na te audicije,ne shvatajuci da je on sam,gori od svih njih zajedno...Po tome ko dolazi na te audicije,moze se zakljuciti o kompetentnosti i kvalitetu ove emisije,i ko gleda i slusa njihove "zvezde"...Sto se O.T tice,smatram da je to shit,skoro isto kao i Z.G i da je kao i V.B,samo dobar materijal za voajere i nista drugo...Ali da ne duzim puno o O.T,jer je ovo ipak tema posvecena Z.G...Poenta svega je,ako se ovako budu i dalje trazile "zvezde",doci cemo u situaciju da od kafanskih pevacica i pevaca pod tusem,pravimo nove Colice za jedan dan,bez trunke truda i znoja u karijeri,da im damo slavu "na gotovs"(mada je retoricko pitanje sta je uopste slava u danasnjem drustvu) i da na njima gradimo nasu muzicku scenu,koja je ionako frapantno losa...Jadno je da se momci i devojke,koji stvarno znaju da pevaju,blamiraju u ovim emisijama,smisljenim za populaciju ciji IQ ne prelazi 70 podeok,i sto im svoju volju namecu neki ljudi koji nemaju blage veze sa muzikom...Nadam se da nece doci do toga i da ce ovaj trend "zvezda" i "zvezdica" vremenom izbledeti,i da cemo opet imati velike pop i rock,pa i narodnjacke ikone,kao nekada...