Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stojkovic i Djurovski zadovoljni zrebom

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojkovic i trener Bosko DJurovski izrazili su zadovoljstvo ishodom danasnjeg zreba za drugo kolo kvalifikacija za Ligu sampiona.

Zvezda ce u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela makedonske Pobede i estonske Levadije.

"Zreb je bio dobar i zadovoljni smo njegovim ishodom. Crvena zvezda je favorit bez obzira na ime rivala, ali maksimalno ozbiljno mora da pristupi predstojecim mecevima. Prvu utakmicu igramo u Beogradu i bice to najlepsi moguci nacin da se otvori sezona na nasem stadionu", rekao je Stojkovic.

Trener DJurovski ne sumnja da ce se Zvezda naci u trecem kolu kvalifikacija, ali dodaje da njegovi igraci ne smeju da potcene protivnika.

"Sa velikim optimizmom mozemo da ocekujemo predstojece meceve. Crvena zvezda realno je favorit bez obzira ko pobedi u dvomecu Pobede i Levadije. Ne smemo, ipak, nikoga da potcenimo, jer smo bili svedoci brojnih iznenadjenja", rekao je DJurovski.

Kada sam na sajtu UEFA video koji je to skup padavicara i boranije,umalo nisam pao u nesvest. Jos gori je Dinamo ZG koji igra od prvog kola,gde su sve polu amaterski klubovi. Prvaci Velsa,Andore,Azerbejdzana,Gruzije,Lihtenstajna,San Marina,Moldavije,a mozda cak i Vatikana. :)
I kada vidim komentar "dobro smo prosli"...a sta je tu imalo da se prodje lose?

Evo novog sranja!!!

28.06.2007, BEOGRAD
Izvor: PRESS

ZVEZDA GUBI KOROMANA!

Reprezentativac Srbije pozajmljen crveno-belima samo do 20. avgusta! Ako Zvezda ne otkupi njegov ugovor od ruskog Tereka, on neće igrati u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ognjen Koroman neće igrati za Crvenu zvezdu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, jer mu pozajmica iz Portsmuta ističe 20. avgusta! Zato rukovodstvo crveno-belih mora ekspresno da reaguje i odluči da li će otkupiti Koromanov ugovor od Tereka. Uprava ruskog drugoligaša je nestrpljiva, jer želi da proda iskusnog igrača sredine terena, a prema informacija do kojih je Press došao, njegova cena je 1.200.000 evra.

- Ugovor o pozajmici ističe mi 20. avgusta, a Tereku je u interesu da me što pre proda. Najkonkretnija ponuda stigla je od jednog španskog kluba, a interesovanje su pokazali i brojni ruski timovi. Terek ne može da me ucenjuje, jer znam kolika mi je cena. Ipak, ne bih sada govorio o parama, reći ću samo da se radi o iznosu koji bi Crvena zvezda mogla da plati. Mislim da će vrlo brzo doći do razgovora prvo između čelnika Zvezde i mene, a zatim između rukovodstva dva kluba - kaže Ognjen Koroman za Press.

Prvotimac kluba sa "Marakane" želi da ostane u Beogradu i potpiše višegodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

- Želim da ostanem u Beogradu, jer sam emotivno vezan za Crvenu zvezdu. Takođe, mojoj porodici prija što smo ovde, a i starija ćerkica uskoro polazi u školu. Zato bih voleo da uskoro sve bude jasno i nadam se da ću u naredne tri-četiri godine ostati na "Marakani".

Koroman se nada da bi ova generacija Zvezdinih fudbalera mogla da ostvari veliki uspeh i napokon izbori plasman u Ligu šampiona.

- Mi prvo moramo da budemo uspešni u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Tek onda, uz malo sreće prilikom žreba, mogli bismo da prođemo u takmičenje po grupama elitnog takmičenja. Klubovi po meri bili bi Steaua i Dinamo iz Kijeva, protiv kojih bismo mogli da se borimo. Ovom sastavu pod hitno je potrebno pojačanje na poziciji napadača.

Interesantno, Ognjen smatra da je za ovu generaciju crveno-belih mnogo bolje što je umesto stranog trenera priliku dobio Boško Đurovski.

- Boško odlično poznaje mentalitet ove ekipe i zato mislim da je bolje što je on ostao šef stručnog štaba. Prekratak je period od mesec-dva dana da bi se stranac upoznao sa igračima i uočio njihove mane i vrline. Đurovski je mlad trener, ima odličan odnos sa igračima i atmosfera je odlična. Sviđa mi se metod rada koji forsira, jer se dosta radi s loptom - poručio je Koroman.

D. RADELJIĆ

A i taj veseli Terek Grozni ... C,c,c, ...mora da je zatrebalo love onim separatistima ! Valja kupiti metaka za novu sezonu ! :roll: :lol: Sumnjam da se s njima može i pregovarati, oni će ga prodati onom ko najviše ponudi !
Koroman je veliki borac i bila bi šteta da ode posle 20.08.! Nadajmo se povoljnom ishodu s Ognjenom isto kao što se nadamo nekom pojačanju u špicu, iliti najslabijem protivniku u 3.kolu kvalifikacija za LŠ,... :lol: Nada poslednja umire ! :wink:

Zvezda dobija milion evra?

Prelaskom Boška Jankovića iz Majorke u Palermo profitiraće naravno i Crvena zvezda. S obzirom na visinu transfera od 13 miliona, crveno-beli kao Jankovićev matični klub prema pravilniku FIFA o transferima dobiće između 500.000 i milion evra. Malo li je?! Sa "ona tri" koja Zvezda već ima biće to sasvim solidna suma i za pojačanja, ali i za mirno funkcionisanje kluba.

(press)

Звезда је добила 700 000 од трансфера Јанковића у Палермо, а иначе је цена трансфера око 6-7 мил евра, овај Румун је склон повредама, и вероватно да није успео да прође лекарске прегледе чим се не потписује још са њим.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back