RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Pa to ti i kažem!!! Srbija do Tokija, na sredini Autonomna Pokrajina Kina!!!Alex.L:Eeeee, Kinezi su to![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to ti i kažem!!! Srbija do Tokija, na sredini Autonomna Pokrajina Kina!!!Alex.L:Eeeee, Kinezi su to![]()

Ili da se prosirimo i severnije da bismo obuhvatili i Autonomnu pokrajinu RusijuRainbow Six:Pa to ti i kažem!!! Srbija do Tokija, na sredini Autonomna Pokrajina Kina!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Dokazacu ga ja matematickom indukcijom,ionako mi je to buduca strukaAlex.L:Dokazaće se, još je mlad![]()

68Mustang428CJ:U neku ruku i dobra vest jer poznaje tim, ali tesko da mozemo nesto u Evropi sa njim.
Na kraju si nasao za mene veoma prihvatljivo objasnjenje njegovih postupaka oko dovodjenja stranog g.ovneta u redove Zvezde. Cela situacija mi je bila mucna. A stvorili su je ipak (po meni) novinari. Naduvavali naduvavali i na kraju dunuli u dupe.Rainbow Six:Uspješni treneri se nerađaju!!!! Oni se stvaraju stalnim radom i dokazivanjem (rezultatima)!!!
Lično me raduje što je Đurovski ostao na klupi i što je vrlo strpljivo i kulturno istrpio cirkusiranja i izživljavanja Stojkovića koji se, valjda iz samo njemu znanih razloga, zadnja dva mjeseca na glavu nasadio kako bi nam svima dokazao kako on nije rješenje za mjesto u CZ na kojem se nalazi!!!
Pixi je Zvezdu toliko omalovažio da vjerovatno nije toga ni svjestan!!!