DELIJE HN
Ističe se
- Poruka
- 2.310
trisovic je izlapio....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vanjor:Onaje Petković iz mlade mislim da igra za Vojvodinu ne bi bio loše pojačanje za Zvezdu ili Partizan.

-Milan-:Hm...NIKULAE, ima li možda koji slobodan igrač,a da nismo zainteresovani za njega ?!
Ili možda trenera bez angažmana koji nas nije odbio ?!
To bi bila sigurno kraća lista..., čisto da Rainbow-u bude lakše ...![]()
![]()
Ja ih otpisujem i prije nego što se izjasne tako da sam i Santinija već stornirao u spisak!!!
Najblaže rečeno!!!ZzZzZz:Ne mogu da verujem koje ponizavanje!
A ko će da ga vraća u formu??? Bježe stručnjaci od Zvezdine klupe, Bože prosti kao da je giljotina!!!Bullitt13:E људи полако, можда се Никулае врати у добру форму у Звезди, нећемо одма' да пљујемо!
И Милан Јовановић је био на пола пута да батали фудбал јер није могао да нађе ангажман, па ево видите сад га многи јуре!!!
А и не заборавите да је тај исти Мариус Никулае био једно време међу најтраженијим младим играчима кад је Хуго Виана проглашен најперспективнијим полетарцем у Европи!

Shalle je selektor a Nevidljivi trener FK Krstarice. Ja sam samo administrativni sekretar i trener mladjih selekcija.Rainbow Six:Ilke, šalji čim prije odijelo na hemijsko!!! Eto Pixija da ti ponudi ugovor! Cijenim da ste sad ti ili Nevidljivi na redu! Nemoj samo da vam uvali neku klauzulu da morate da napustite FK Krstaricu!!!
Nevidljivi ima prednost pa ako odbije onda nastupam ja da dam tacku na sve neizvesnosti. Odmah pravim red u svlacionici.

Ok!!! Razgovaraću sa Pixijem pa ćemo da vidimo šta može da se tu učini!!!v.v.ilic:Shalle je selektor a Nevidljivi trener FK Krstarice. Ja sam samo administrativni sekretar i trener mladjih selekcija.![]()
![]()
Nevidljivi ima prednost pa ako odbije onda nastupam ja da dam tacku na sve neizvesnosti. Odmah pravim red u svlacionici.
![]()
![]()
![]()

Kazi mu, ako Nevidljivi odbije da cu da uzmem Boska Djurovskog za asistenta. On ima da radi a ja cu da gledam i ispravljam.Rainbow Six:Ok!!! Razgovaraću sa Pixijem pa ćemo da vidimo šta može da se tu učini!!!![]()
![]()
![]()
v.v.ilic:Kazi mu, ako Nevidljivi odbije da cu da uzmem Boska Djurovskog za asistenta. On ima da radi a ja cu da gledam i ispravljam.![]()
![]()
![]()
![]()
Tokan:Ало људи, будите реални, који добар тренер би дошао у Земљу Србију, где му ништа није гарантовано, и где више може да изгуби него добије. Када се Србима Србија не свиђа и иду из ње, како ће тек странцу који и не зна где је Србија.