FLUID:
A u kom sportu je ova zemlja (ma kako se bila zvala) bila uspešnija? U fudbalu sigurno nije, tako da nama kao ljubiteljima sporta svakako više znači vaterpolo. Doduše, ima izuzetaka kojima je preče ono u čemu smo na dnu po rezultatima.
Ti ovde bas prednjacih sto se gluposti tice. Odnosno glupih poredjenja,da budem konkretniji. Mada ni ova prva konstatacija uopste nije daleko od istine. Naprotiv.
Ozbiljan vaterpolo u svetu igraju DVE drzave. Srbija i Madjarska. Nekada su igrali i Rusija i SAD,ali poslednjih 10 godina samo SCG (Srbija) i Madjarska. Povremeno se ubaci neko kao sto je Spanija,Italija ili kao sad Hrvatska.
A ozbiljan fudbal u svetu igra 20 drzava. Evo ja cu da ti napisem neke...npr. Brazil,Argentina,Nemacka,Engleska,Italija,Francuska,Portugal,Ceska,Holandija,Spanija...to je vrh,tzv. prva liga svetskog fudbala. Pa kada se tome dodaju jos npr. Rumunija,Hrvatska,Meksiko,Urugvaj,Kolumbija,Danska,Turska,Grcka,Bugarska,Kamerun,Nigerija,Skotska,Rusija...onda nadam se mozes da shvatis koliko ej tesko osvojiti neki fudbalski trofej od nekog vaterpolo trofeja.
Iskreno se nadam da si shvatio. Pozdrav.
p.s. sto se tice mojih 80tak postova,nisam ja kriv sto je tebi moc naracije slaba,pa ti je potrebno vise hiljada postova da bi nesto objasnio. Plus sto se bavim ozbiljnim poslom,pa nemam vremena da svaki dan cekicam ovde kao ti.