Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haller:

Pa normalno da je losa.Ja napisah pre neki dan posle gledanja Partizan-Hajduk i C.Z.-Mafija da ni jedni ni drugi pojma sa fudbalom nemaju.
Inace cuo se juce sa ortakom koji je takodje bio na Partizan-Hajduk i bio sa nekim Englezima iz Njukasla. Kaze kad ih je pitao kako im se dopala utakmica ovi mu rekli isto kao kad odu da gledaju Darlington.Inace engleska cetvrta liga.Eto na kom je nivou nas fudbal.

Torrente-BG:
Pa normalno da je losa.Ja napisah pre neki dan posle gledanja Partizan-Hajduk i C.Z.-Mafija da ni jedni ni drugi pojma sa fudbalom nemaju.
Inace cuo se juce sa ortakom koji je takodje bio na Partizan-Hajduk i bio sa nekim Englezima iz Njukasla. Kaze kad ih je pitao kako im se dopala utakmica ovi mu rekli isto kao kad odu da gledaju Darlington.Inace engleska cetvrta liga.Eto na kom je nivou nas fudbal.
partizan je dva puta izbacio njukasl tako da nemoj oni nesto da pricaju o fudbalu

''Nisi izgubio sve dok to javno ne priznaš!!!''
Majmuni.jpg

MadonnaGirl:
Da...da je Djukic jedno veliko go*no od coveka koji ne zna kako da primi poraz...
Lepo pogledaj snimak sa gornjeg linka pa onda pričaj o primanju poraza. Pogledaj kakav je penal sviran, a idi i na kraj snimka da vidiš onda kakav penal nije sviran.

-----

Samo da dođe dan da vas sudija ošteti u derbiju, da svira neki penal za Partizan,.. ma bilo šta. Uh ala ću tad da se sladim. A vi svi kolektivno ćete o pravdi. E onda neće biti pravde. Tada će što se mene tiče sve biti regularno.

IZ OBJEKTIVNOG UGLA:
Prvi krupan kiks glavni sudija Dejan Filipovic napravio je u koprodukciji sa pomocnikom Nikolom Tomicicem.Igrao se 35.minut:Nikola Trajkovic namerno udara po licu Djordja Lazica, obliven krvlju igrac Partizana pada, ukazuje mu se pomoc, a ni pomocnik ni glavni sudija i ne pokusavaju da saznaju sta se desiloiako im je sve bilo pred ocima.Za bezazleniji udarac Nikola ZIgic u Kazakhstanu dobio je crveni karton i kaznjen sa TRI utakmice zabrane igranja.TRAJKOVIC NIJE DOBIO NI ZUTI KARTON!
Penal za C.zvezdu izazvao je buru protesta igraca Partizana-trazili su fsajd Purovica, nepotrebno iskljucenje bajica...Na zalost sudija Dejan Filipovic je pogresio znatno ranije- kad na centru nije dosudio PREKRSAJ TROJICE FUDBALERA CRVENE ZVEZDE NAD LAZICEM!Pustio je akciju, pomocnik mu nije reklamirao ofsajd, UTISAK JE DA NI PREKRSAJA BAJICA NIJE BILO POGOTOVO NE ZA CRVENI KARTON.Filipovic kao internacionalac UEFA mora da zna pravilnik o izricanju disciplinskih mera prilikom dusudjivanja penala.ZA START NAD PUROVICEM U KOJEM NIJE BILO NAMERE JER JE IGRAC ZVEZDE SAM ZAKACIO NOGOM O NOGU FUDBALERA PARTIZANA, AKO JE VEC DUSUDIO PENAL FILIPOVIC JE MOGAO BAJICA DA KAZNI SAMO ZUTIM KARTONOM!
SILNO SE OGRESIO FILIPOVIC I O CRVENU ZVEZDU.GOLMAN PARTIZANA ASPROGENIS LOPTOM JE UDARIO TUTORICA U LICE< STOPER ZVEZDE JE PAO I DA MU JE SAVEST BILA CISTA ZBOG PRETHODNIH ODLUKA POKAZAO BI NA BELU TACKU.NIJE DOSUDIO JEDANAESTERAC STAVISE TUTORICA JE KAZNIO ZUTIM KARTONOM NI SAM NEZNA ZBOG CEGA.
Na kraju se jos jednom ogresio o Partizan.POSLE CENTARSUTA U POSLEDNJEM MINUTU TUTORIC I LAZETIC BILI US U RVACKOM ZAGRLJAJU OBOJICA SU PALI A FILIPOVIC NIJE DOSUDIO NI PENAL ZA PARTIZAN NI PREKRSAJ U NAPADU ZA ZVEZDU!MORAO JE DUSUDITI JEDANAESTERAC ZA PARTIZAN KAO STO JE MORAO DA ZAN DA SE ZIVI ZID POSTAVLJA NA DEVET A NE NA SEDAM ILI OSAM METARA!!!

Rekla je da Đukić ne ume da primi poraz. Ne razumem zašto. Zato što je rekao da za penal pitaju Đurovskog koji nije bio tu. Pa nije valjda da niko nije ukapirao šta je on hteo time reći :shock:
Penal krajnje sumnjiv, a trener se ne pojavi na konferenciji(odnosno zakasni). Ne kažem da je Đurovski umešan(iako možda tako zvuči), al jbt, kad ovako pogledaš, posumnjaš.

1.Purovic nije bio u ofsajdu sto se lepo vidi na TV snimku
2.Prekrsaj nad Purovicem je cist penal.Na TV snimku se lepo vidi kako Bajić udara u nogu Purovica
3.Bajić je zasluzeno dobio crveni karton jer je Purovic bio sam ispred golmana
4.U poslednjem minutu nije bio penal za Partizan sto se takodje lepo vidi na snimku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back