Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sherlock:
Milan se okupio 7 dana pre utakmice, oduzeli su im pun **** bodova, otisao Sevcenko, reprezentacija moje ulice bi ih pobedila u takvom stanju.

Ne lupetaj.Okupila se 7 dana pre utakmice.Pa nisu to ovi nasi pajseri kojima ne pomaze ni okupljanje godinu dana pre utakmice.To su profesionalci i oni ne dopustaju ni kad su na odmoru da ispadnu iz kondicije.
U ostalom taj Milan ti je u cetvrtfinalu.

68Mustang428CJ:
Ђуровски: "Нисмо изгледали као колектив"
07.04.2007

Конференција за медије

После пораза од Бежаније, шеф стручног штаба Црвене звезде, Бошко Ђуровски, истакао је да је основни узрок пораза тај што екипа није личила на колектив.

Наш тренер каже да је тешко после пораза у прелепом амбијенту.

"После доброг почетка смо пали и нисмо личили на колектив. Правили смо исувише тактичких и техничких грешака и дозволили противнику да се врати у меч. Доста смо грешили на левој страни одбране и изменама сам покушао нешто да променим у другом полувремену. Имали смо шансе при резултату 1:1, али смо их промашили и на крају смо кажњени", рекао је наш тренер који је и овог пута испробао поједине тактичке варијанте.

"Мишљења сам да на Маракани треба да играмо са три штопера управо због контранапада противника. Кастиљо се данас одлично показао на тој позицији. Ризиковао сам са неким одлукама и није се исплатило. Пех је повреда Басте, затим и искључење Гаја па ћемо видети у ком ће саставу бити одбрана на дербију. Имамо играче који могу да их замене. Истичем да сам ја одговоран за овај неуспех", изјавио је Ђуровски који се захвалио навијачима на великој подршци.

Posto su levu stranu pokrivali Joksimovic i Trisovic bilo je krajnje nepredvidljivo da ce tu da duva promaja. :lol:
Nadam se da ce igrati Basta, da mu Lazic napravi jos jedno dete.
Kastiljo stoper. :lol: :lol: :lol:
Jedva cekam sredu.

Djurovski: Idemo na pobedu, Milijas ne razmislja o porazu

10.04. - Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu plej-ofa Meridijan Super lige docekuju najveceg rivala Partizan, a trener "crveno-belih" trazi od svojih igraca pobedu koja bi ih uvela u mirniju zavrsnicu prvenstva.
"Ova utakmica nije samo pitanje prestiza, jer ako Zvezda pobedi onda ulazimo u mirniju zavrsnicu prvenstva. Dobro poznajemo Partizan, ne mogu da nas iznenade kao prosli put. Od igraca trazim borbenost i koncentaciju tokom svih 90 minuta. Idemo na pobedu bez kalkulacija. Igracemo napadacki, ali sa oprezom, jer ne smemo dozvoliti da nas pad koncentracije kosta bodova kao protiv Bezanije. Ocekujem da moji igraci poboljsaju igru na sredini terena uz visoko zalaganje. Gaj nece igrati zbog crvenog kartona, kao i Djodjevic. To mi ne remeti planove, jer sam vec napravio viziju tima. Umesto njih ce igrati Tutoric, Bajalica ili Joksimovic. Basta je povredio zadnju lozu, ali ako prodje poslednje testove, bice u timu," izjavio je Djurovski.

MadonnaGirl:
"Ova utakmica nije samo pitanje prestiza, jer ako Zvezda pobedi onda ulazimo u mirniju zavrsnicu prvenstva. Dobro poznajemo Partizan, ne mogu da nas iznenade kao prosli put. Od igraca trazim borbenost i koncentaciju tokom svih 90 minuta. Idemo na pobedu bez kalkulacija. Igracemo napadacki, ali sa oprezom, jer ne smemo dozvoliti da nas pad koncentracije kosta bodova kao protiv Bezanije. Ocekujem da moji igraci poboljsaju igru na sredini terena uz visoko zalaganje. Gaj nece igrati zbog crvenog kartona, kao i Djodjevic. To mi ne remeti planove, jer sam vec napravio viziju tima. Umesto njih ce igrati Tutoric, Bajalica ili Joksimovic. Basta je povredio zadnju lozu, ali ako prodje poslednje testove, bice u timu," izjavio je Djurovski.

:lol: :lol: :lol:
prosli put nas nije znao :lol: :lol:
a tek napadacki sa oprezom :lol:
moj najomiljeniji trener :D

Који се ***** ви јављате на Звездиним темама. Више ви лечите своје комплексе него што неко нормалан може да пише о теми која треба. Форум дефинитивно није место за ваше фрустрације и издркавања, генијални постови један за другим, просто немам речи. Све јаки форум навијачи који су Маракану и Јна видели само на тв-у.

offtopic8ys.gif

RASPRAVKE NA TEMI STADION ILI MERIDIJAN SUPER LIGA!!!

Nemojte da me ljutite. Ima da...
censored.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back