Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Za Zvezdu je Marakana neosvojiva tvrdjava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kod kontranapada Bežanije, kada su ovi dali 2. i 3., gol vratilo se u odbranu samo po 2 igrača.68Mustang428CJ:Treba ih novcano kazniti od prvog do zadnjeg.
Evo sad sam cuo na TV-u da je mafijasi iz bezanije izvadili pistolje i pretili navijacima sa zapadne tribine.Torrente-BG:Jedino sto je bilo zanimljivo bilo je krljanje i gadjanje flasama,stolicama itd. mafije iz bezanije zadnjih 5 minuta.Svi su grunuli na lozu da im ebu mamu mafijasku.A njih 4-5 po 30-ak godina mozda u odelima kao i neka droljica sa njima.Kao mladi uspesni biznismeni.
Jos oni uzeli pa kao uzvracaju flasama,hahaa! E to samo kod nas ima.
Sherlock:Sad cujem o icidentu na zapadu i ne mogu da verujem. Zar je moguce da se na stadionu potezu utoke, ko je njima uopste dopustio da unose oruzje na stadion? Celavi retardi sa debelim vratovima i jadnim sponzorusama, sada vode glavnu rec u nasem fudbalu, i u zemlji uopste. Velika bruka za muriju ako ne bude reagovala, mada u Srbiji mafija i murija je jedno te isto.
Da Goran Mijatovic Mita je bio predsednik FK Bezanije. Ubijen je eksplozijom na Bezanijskoj Kosi. Postavili su auto sa bombom pored njegovog auta, i BUM. Pa nisu ga ubili sigurno zato sto je posten, i sto nije muljao nista. Znas onu nasu: ko se maca lati, od maca ce i stradati.Alex.L:Jesu li ono beše ubili gazdu Bežanije zimus, ili je to bio gazda nekog drugog beogradskog kluba? Ako je u ptanju gazda Bežanije, pitam se što su ga koknuli
pitam se što su ga koknuli
Sherlock:Sad cujem o incidentu na zapadu i ne mogu da verujem. Zar je moguce da se na stadionu potezu utoke, ko je njima uopste dopustio da unose oruzje na stadion? Celavi retardi sa debelim vratovima i jadnim sponzorusama, sada vode glavnu rec u nasem fudbalu, i u zemlji uopste. Velika bruka za muriju ako ne bude reagovala, mada u Srbiji mafija i murija je jedno te isto.
ZzZzZz:Ovo je sramota !!!
3 poraza na Makarani u jednoj sezoni nismo nikad do sad imali!
Nazalost, mislim da nas je Piksi zestoko zajeb'o. Nije smeo da rasproda ceo tim bez obzira koliki dugovi bili! I sta ce sad da radi, kad naidju novi dugovi ? Koga ce sad da proda? Pantica? D.jokica?
I ona dupla kruna je vise Dzajino delo nego njegovo. To je bio Dzajin tim. Taj tim je Dzaja selektirao. Taj tim koji je pobedio polufinalistu LS, eliminisao prvoplasirani tim u Portugalu, pobedio Kijevo u top formi, nadigrao Lacio, zgazio Romu, Grobari nas 5 godina nisu pobedili itd... Pogledaj sadasnji tim!
Grobari nas ponizavaju na marakani, pobedjuje nas Vojvodina prvi put posle 20 godina, dojucerasnji drugoligas Bezanija itd.
Ja ziv nisam za njih u sledecem derbiju! A ako i uzmemo titulu to ce biti tragedija. Nema ove godine ni Kupa UEFA a kamoli Lige Sampiona.
Torrente-BG:Ma bato mafija ti je u nasom fudbalu do koske.Pa pola tih igraca i u Zvezdi i u Partizanu igraju zato sto iza njih stoji neki mafijas tj poseduje ih.I igraju da bi se prodali.
Pa gldeao sam danas prvo Partizan.Pa oni blage veze sa zivotom nemaju.Onaj Hajduk bi mi pocepali da nas se skupi 11. Zvazda jos jadnija.Igraci dno dna.Nemaju pojma sa zivotom.Grama mozga .Ni toliko da osmisle najprostiju akciju.U lozama naravno njihovi mentori krimosi a glupi navijaci se gloze izmedju sebe.
Tebalo bi po prvi put da se ujedine i grobari i cigani i da ebu mamu toj bagri oloskoj koja se nakotila u fudbalu pa kad se to sredi onda mogu da nastave po starom da se kolju.