Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gucci_novosadjanka:
e pa riba se smara u americi jer oni u ovim skolama ne rade nista pod milim Bogom a dok sam u Srbiji nemam vremena da udahnem..............TAKO DA OPUSTENCIJA!!!!!!!!!!!!!!! :)

SMARAS SE U AMERICI?????????????
sad-smiley-023.gif

gucci_novosadjanka:
da za mene je Italija uopste Evropa...........amerika je sranje!!!!
eto pocela sam i da psujem!
jel zna neko kako je prosla utakmica grchka-srbija?

E pa onda ajde da se menjamo......................
Nemas pojma sta bih dala da sam na tvom mestu.......
a to za kosarku,ja sam samo cula da se bili nesto,na tribinama,ali nisam upucena do detalja......... 8-) 8-) 8-)

E Wisconsin je vec druga prica.

Pazi ovo: prosli cetvrtak uvece fino vreme, malo hladno, ali nije nista padalo. Tako je bilo do mozda 11:30 kad sam ja otisao na spavanje. Petak ujutro ustajem u 7, napolju toliko snega da su sve skole bile zatvorene. Bilo je nemoguce izaci iz dvorista sa bilo cim osim pickupom sa 4x4.

Evo slika nekoliko sati nakon sto je sneg prestao padati
http://img231.imageshack.us/img231/6744/img0403is9.jpg

Miloš Bajalica iz OFK Beograda i Antonio Rukavina iz Bežanije odavno figuriraju kao prvi pikovi Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, dok Igor Burzanović i Risto Lakić iz podgoričke Budućnosti polako padaju u zaborav.
Stevan Stojanović, generalni menadžer „crveno-belih”, svestan je da mnoge zanima budući koraci rukovodstva šampiona, ali spušta loptu na zemlju...

PUROVIĆ PRE VREMENA

Milan Purović, koji je doživeo teži potres mozga na kup utakmici protiv Mokre gore u Zubinom potoku, oporavlja se brže nego što su to drugi procenili. Iako su rekli da će se vratiti treninzima tek krajem januara, pri kraju prvog dela priprema za prolećnu sezonu, napadač Zvezde je već prekjuče i juče lagano trenirao sa saigračima.

„RAMBO” SKAUT ZVEZDE

Alehandro Segundo Kastiljo u opširnom intervjuu za ekvadorski „K800” priznaje da mu popularnost u Srbiji prija, da su ga saigrači iz Zvezde lepo prihvatili i da su mu dali nadimak Rambo zbog požrtvovanja i borbenosti na terenu, ali i da može dosta da pomogne klubu što se tiče pojačanja.
- Dao sam predlog rukovodstvu Zvezde da iskoriste svoje skaute i da prate moje zemljake koji igraju u Saudijskoj Arabiji. Takođe ću doneti i kasete na kojima se nalaze talentovani i mladi igrači iz moje zemlje koji mogu dosta da pomognu Zvezdi - poručio je Kastiljo.

- Nama su ti igrači bili zanimljivi još letos. Konkretno za Bajalicu smo dali i zvaničnu ponudu letos, ali se nismo dogovorili sa čelnicima OFK Beograda. Istina je da nam je on zanimljiv, međutim, nismo se još odlučili u kom pravcu ćemo ići. Što se tiče Rukavine, on je talentovan igrač, ali nismo imali konkretne razgovore. Konsultovali smo se sa Bajevićem, sačekali smo da se predsednik Stojković vrati, tako da ćemo narednih dana rešavati te „probleme” - kaže Stojanović.

Posle odlaska Milana Biševca u Lans, mesto štopera je goruće pitanje Zvezde.

- Imamo više solucija. Bajalica je jedna od njih, ali nismo još odlučili u kom pravcu ćemo ići. Dobio sam dosta materijala iz inostranstva i pažljivo sve odgledao. Naredne nedelje počećemo da vučemo poteze. Ne mogu sada da tvrdim da ćemo sigurno dovesti nekog iz inostranstva i reći to je to, završavamo sto odsto.
Španci i Italijani jure Dejana Milovanovića, a Rusi i Ukrajinci Dušana Đokića, ali na „Marakani” su stopirali odlaske.

- Prodaja standardnih igrača neće biti. Sa druge strane, gledaćemo da izađemo u susret onima koji nisu imali zavidnu minutažu. Videćemo da li će biti u pitanju pozajmica ili inostranstvo. Prelazni rok traje od 8. januara do 5. februara. Do početka zimske pijace videćemo da rešimo njihovo pitanje.

Na kraju, generalni menadžer Zvezde izrazio je zadovoljstvo što je ekipa ubedljivo prva na tabeli uprkos odlasku nekoliko ključnih igrača.

- Nismo samo išli na to da danas prodamo, a sutra šta bude. Za svakog igrača postojala je alternativa, odnosno adekvatna zamena. Prodali smo Kovačevića jer smo završili za Kastilja, takođe i Lukovića pošto smo bili u pregovorima sa Trišovićem, a tu je bio i Anđelković. Imali smo malu krizu zbog odlaska tih nekoliko igrača što se osetilo, a trebalo je vremena da se sve to skocka. Na proleće biće još bolje. Dosta je još bodova u igri, što nam ne daje pravo da se opustimo. Mediji kažu da je prvenstvo završeno, ali ja se ne slažem s tim - zaključuje Stojanović.

Petnaest godina od Tokija i trofeja
Na današnji dan, pre tačno 15 godina, fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Interkontinentalni kup i tako ostvarili najveći uspeh u istoriji srpskog fudbala i fudbala na ovim prostorima.

Crvena zvezda je u Tokiju pobedila čileanski Kolo Kolo sa 3:0 i tako zaokružila velike rezultate generacije koju su predvodili Savićević, Jugović, Pančev, Mihajlović, Belodedić...

Uspeh protiv šampiona Južne Amerike ostvaren je sa igračem manje, pošto je u 43. minutu zbog crvenog kartona bio isključen Dejan Savićević.

Ipak, najbolju ( i najvažniju) utakmicu u istoriji kluba, maestralno su odigrali Vladimir Jugović i Siniša Mihajlović.

Vladimir Jugović je postigao dva gola, u 20. i 60.minutu (igrač utakmice), a konačnih 3:0 postavio je Darko Pančev u 75. minutu, posle odličnog prodora po levoj strani Mihajlovića.

Crvena zvezda je meč odigrala u sastavu: Milojević, Radinović, Vasilijević, Jugović, Belodedić, Najdoski, Ratković, Stošić, Pančev, Savićević, Mihajlović. Trener je bio Vladica Popović.

NE idite u Ameriku sranje je.....................ja sam bila prvi put sa 9 godina i bilo mi je ok (shta sam ja tad znala) ali sad kad sam starija shvatam KOLIKO SU UOBRAZENI GLUPI IODVRATNI (naravno ne svi ali 70%) Amerika je samo za postetiti VRH 2 MESECA, ma i to ce meni biti previse u buduce...............a ja moram jos 5 meseci da ostanem a juce mi je bilo 5 meseci kako sam doshla!

gucci_novosadjanka:
NE idite u Ameriku sranje je.....................ja sam bila prvi put sa 9 godina i bilo mi je ok (shta sam ja tad znala) ali sad kad sam starija shvatam KOLIKO SU UOBRAZENI GLUPI IODVRATNI (naravno ne svi ali 70%) Amerika je samo za postetiti VRH 2 MESECA, ma i to ce meni biti previse u buduce...............a ja moram jos 5 meseci da ostanem a juce mi je bilo 5 meseci kako sam doshla!

Daj ne pricaj gluposti. Ja zivim u Americi skoro 8 godina i meni se super ovde. Nebi se nikad vratio u Evropu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back