- Poruka
- 23.504
Vrati se ponovo u školu pa nauči.Alex.L:I nije isto upoređivati češku i holandsku ligu.
Niko nikad nije čuo za GroningenPA da nisam čuo da je Liberec vaš protivnik, ne bih ni znao za taj grad i klub pogotovo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrati se ponovo u školu pa nauči.Alex.L:I nije isto upoređivati češku i holandsku ligu.
Niko nikad nije čuo za GroningenPA da nisam čuo da je Liberec vaš protivnik, ne bih ni znao za taj grad i klub pogotovo.
Pa za vas i jeste domace prvenstvo u Evropi niste nista uradili 10 godina samo tako nastavite.68Charger440+6:Mi nemamo problema.
Cilj je osvojiti duplu krunu u prvenstvu, a u Evropi sta se uradi.
Mada jos nije sve gotovo.
Lexs:Pa za vas i jeste domace prvenstvo u Evropi niste nista uradili 10 godina samo tako nastavite.
Ovo je crni humor.Alex.L:To stoji, sad je sve prošlo, ali se prvo pozabavite svojim problemima(koji isplivavaju sve više i više), dok ćemo se za naše probleme pobrinuti mi!
Mnogo dobro se brinete i borite sa vašim problemima. 

68Charger440+6:Cilj je osvojiti duplu krunu u prvenstvu, a u Evropi sta se uradi.

68Charger440+6:Dragan Stojković: "Mnogo sam ljut"
On je još dodao da kažnjavanja igrača neće biti, ali će oni morati još jednom da razmisle kako se ponašaju.
Sport u Srbiji nije ništa bolji nego sport na Malti. Samo naš čovek od tog jadnog sporta očekuje ono što on ne može da pruži. Mi naš sport dižemo mnogo visoko pa poraz tumačimo kao katastrofu a ne kao sastavni deo takmičenja.68Charger440+6:Ako nista ne ocekujes od Evrope, manje ces biti razocaran.
Znas da mi dosta puta dodje da pomislim da bi bilo bolje kad bi Sport u Srbiji bio kao sport na recimo Malti. Nikad se nebi razocarali bez obzira na rezultat.

enemy87:Medjutim, ne gubite nadu, verujte u Zvezdu.
Uz kompletnu odbranu, nadam se punu Marakanu i uz malo srece mozemo dalje.
Kako te brate nije razocarala igra, pa ovo je najgora utakmica Zvezde u evropskim takmicenjima, jos od poraza u Ajndhovenu. Taj 17 je Georgijev, zamenjen jer pojma nije imao. O njemu se govorilo kao nekom igracu svetske klase, "novi Stoickov"...ali, po meni on vrlo slab igrac. Nije nemoguce da prodjemo, ali i da prodjemo, ne verujem da ce mo se mnogo usreciti. Dobro je da nismo prosli u Ligu Sampiona da se brukamo. Tako to ide kad se pre sezone rasproda proslogodisnja ekipa, pa ova nova, koliko da je kvalitetna, a ne verujem da je kvalitetnija od proslosezonske, ziva neuigrana. Ne zna se ko gde igra i sta radi. Jednom recju, OCAJNO.v.v.ilic:Vratio sam se sa utakmice.
Zvezda me uopšte nije razočarala, kao celina. Nije me ni razočarala igra. Mislio sam, da iskren budem, da igramo mnogo gori fudbal od ovoga što sam video. Možda me zbog toga ništa nije ni razočaralo. Naprotiv, brza igra i brzo prebacivanje lopte s jedne na drugu stranu su me prijatno iznenadile. Publika oko mene je Zvezdi za te akcije iskreno aplaudirala. Svideo se i meni i njihovoj publici naš igrač sa brojem 17 (koji je to bio? Kastiljo?) Zašto ga je Bajević menjao?
Ailton-podbacio. Od njega sam jedino više očekivao. Randjelović izvrstan. Uvek je na mestu gde ide lopta.Biševac je više pružio nego što sam mislio da mu je domet. Sudio sam ga po utakmicama u reprezentaciji gde je pravio diletantske greške.
Najviše što me je dotaklo su Frejlah i Blažek koji nam dadoše golove a baš o njima dvojici sam vam pisao na ovoj temi. Frejlah koji je iz Kolina i Blažek, 18-o godišnjak protiv koga je Stefan igrao 4 puta. Yebiga, ja sam ih prozvao pre utakmice.
Liberec je veoma disciplinovana ekipa ali mislim da Zvezda može na Marakani da slavi ubedljivu pobedu i da se plasira dalje. Treba samo da da gol u prvih 10 minuta i strah će da uradi svoje. Našao sam se sa momkom koji je preko interneta hteo da menja dres. Ni jedan naš nije hteo da mu izadje u susret. Tu me je malo Delija kao navijač razočarao.
Policijsko obezbedjenje je bilo savršeno jako tako da Delijama niko nije mogao da pridje (sem mene :wink: ) niti su oni mogli na stadionu ili oko njega da prave gluposti.
Nije me igra razočarala jer sam mislio da Zvezda igra mnogo lošije. Nije me ni razočarala jer znam ko je i kakav tim je Slovan. Zvezdu sam sada gledao prvi put posle 15 godina uživo. Drugačije na igru gledam nego vi koji je gledate svake nedelje. Vi gubite osećaj za realnost. Tražite da Zvezda (i ne samo Zvezda) svaku sledeću utakmicu odigra bolje. Tražite od Zvezde manje pa će vam biti mnogo lakše da se suočite sa realnošću. Biće vam lakše i tu realnost da prepoznate.mezzano:Kako te brate nije razocarala igra, ..................Jednom recju, OCAJNO.
68Charger440+6:Ajde da smo izgubili sa 1:0, pa bio bi i podnosljiv poraz i imali bi sanse u revansu, ali gde bas primismo gol u 93. minutu ...
:lol 
Kako ovo mozes da kazes. Biti pravi navijac ne znaci biti pristrasan i ne videti istinu.v.v.ilic:Zvezda me uopšte nije razočarala, kao celina. Nije me ni razočarala igra. .
PLESsitnihDEMONA:Sto se tice Bezanije,mislim da nema sta da traze. Bajevic ce igracima da yebe kevu do nedelje.
Mislim da svako normalan vidi da vecina ovih nasih stranaca igra dobro. Problem je uglavnom kod ovih nasih domacih budaka.