Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nixxx:
Ma kakav pixi bre? Šta se ložite vi ljudi? Kakav pixi o čemu pričamo? Ma taj pixi je bre 3 puta od džaje gori. On je sve prodao što valja, a vamo šatro nećemo da prodajemo ceo tim. **** nećete. A ko tu igra? PANTIĆ!? :? :shock: Aj mi i zvezdaši recite da taj Pantić zna BILO ŠTA sa loptom... Ma njega bre gura neko... Samo da mi je znati ko iza njega stoji...:roll: Čovek NIŠTA nije uradio od kad je došao u Zvezdu a vrhunac je ova zadnja tekma. Niko ne zna da igra iz ove ekipe i u to ste mogli da se uverite. U pripremama 3-0, zašto? Zato što smo imali tim. Sada nemamo nikoga. Ailton? Debelo svinjče, ne može da trči doživeće infarkt. Ovo mi je i smešno i tužno sve u isto vreme... Treba bre da se ubiju svi igrači pa onda i mi što navijamo za njih... :roll: :( :cry: :evil: :x

Na zalost tako je.

Skupo plaćen danak neuigranosti

Fudbaleri Crvene Zvezde preskupo su platili danak neuigranosti tima i činjenici da je na današnjem meču zaigralo od prvog minuta svega četiri igrača koja su protekle sezone bila standardna u timu.

Slovan je u Liberecu slavio u okviru 1. kola UEFA kupa sa 2-0 (1-0), u meču na kojem je po broju šansi moglo biti mnogo više golova nego što je postignuto.

Veći deo prvog poluvremena je prošao u odmeravanju snaga, bez prevelikih šansi na obe strane, jer se borba uglavnom odvijala na sredini terena.

Međutim, u 35. minutu, šut jednog fudbalera Slovana završio je u polju pošto se odbio od desne stative Ranđelovićevog gola, što je na neki način najavilo vodeći pogodak češke ekipe.

Igrao se 42. minut, kada je Tomaš Frejlah sjajnim udarcem sa oko 14-15 metara sa desne strane pogodio mrežu iskusnog Ivana Ranđelovića i doveo domaće u vođstvo od 1-0.

Drugo poluvreme je prošlo u boljoj igri crveno-belih, koji su krenuli agilnije ka golu Martina Čeha, ali se do gola nije došlo.

Brzi Česi su čestim kontrama unosili pravu pometnju u redove Beograđana, te su propustili nekoliko sjajnih prilika da "izrešetaju" mrežu nemoćnog Ranđelovića, koji je bez sumnje bio najbolji pojedinac meča u redovima Crvene Zvezde.

U samom finišu susreta, predvođeni igračima sa klupe - Perovićem, Tadeuom i Purovićem, crveno-beli su stvorili sijaset zrelih prilika za gol, ali lopta nije "htela" u mrežu.

Put do mreže su na žalost ponovo pronašli Česi. Posle još jedne odlične kontre i mnogobrojnih "rupa" u odbrani našeg tima, 18-godišnji napadač Slovana Blažek posle dodavanja sa leve strane postiže gol za veliku prednost Libereca pred meč u Beogradu - 2-0.

Zvezda i pored lošeg rezultata ima šanse za prolaz, jer Slovan nije pretežak rival, a treba imati u vidu da će u Beogradu nastupiti pred velikim brojem svojih navijača, da će Basta i Gaj biti u timu, te da će imati još dve nedelje za rad na uigravanju tima.

Da li će to biti i dovoljno za prolaz u takmičenje po grupama, saznaćemo za 14 dana.

CRVENA ZVEZDA: Ranđelović - Pantić, Biševac, Tutorić, Trišović - Milovanović, Kastiljo, Georgiev, Milijaš - Ailton i Đokić.
Igrali su još: Tadeu, Perović i Purović.

Sta reci..

Покењам вам се свима у уста, сад одједном сви серете по Звезди. Те одједном немамо доброг нападача, а до пре пар дана Аилтон је Бог и остало. Још већи бисер да је Зенга бољи тренер од Бајевића. Упоредите само Зенгине и Бајевићеве резултате- Зенга је требао да оде у катар или где већ само због пара. Бајевић дође у јадну Србију за много мање паре него што може да добије у Европи. И онда, једна лоша утакмица и одједном све пада у воду. Пикси је крив, као да он игра на терену, Бајевић исто лош, немамо нападача итд.. Ја имам утисак да ви мислите да они то намерно раде, да намерно губе да се не труде и слично. Јаки сте ми навијачи, одма сте почели да серете, после једне очајне игре, а још ништа није готово. На Маракани су падале много веће екипе од тог јебеног Либереца. Потрудите се да ствари гледате реално, да не мислите да Звезда мора сваког да победи, и да будете интернет навијацчи и пљувачи, част изузецима.

Neutralan sam prema Vašem porazu. Žao mi je što ste izgubili zbog koeficienata u (J)Evropi, ali mi je veoma drago zbog svih ovim naloženih navijača, i tvrdnji da ćete razbiti Liberec, i rešiti dvomeč još u Češkoj(pa i niste daleko od istine).
Do juče Ailton je bio BOG, Kastiljo GENIJE, Trišović LEGENDA, sada im svima ...... keve!!!!
Smejali ste se Partizanu, i pojačanjima(pogotovo Zajiću, došao iz ČSK, a dečko otkida), a sada ste vi još smešniji!!!! KOLO SREĆE SE OKREĆE!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Sada mi je drago što je Blago Bugarin prešao kod Vas!!!!!!(što nije i Boja prešao kod Vas kad je prvo čuo za Vas)!!! Jedino Gaj nešto valja, a kada ode Biševac, bićete na istom jer nećete imati drugog štopera da valja ičemu!!!

Alex.L:
Smejali ste se Partizanu, i pojačanjima(pogotovo Zajiću, došao iz ČSK, a dečko otkida), a sada ste vi još smešniji!!!! KOLO SREĆE SE OKREĆE!!!!!!!!!!!!!!!!!

I dalje se smejemo jer koliko god mi losi bili vi ste jos gori.

A nije isto igrati u gostima protiv prvaka Ceske koga je gol u 84. minutu izbacio iz Lige Sampiona i igrati kod kuce protiv tima za koga niko nije cuo.

I dalje verujem u Zvezdin sadashnji sastav. Imamo dve nedelje da se ZESTOKO pripremimo.
2-0 je mnogo,ali kada nisamo znali da iskoristimo neke 2-3 sanse,za makar jedan gol onda smo primili u poslednjem minutu jos jedan.
Vidi se koliko je odbrana LOSA bez Gaja.
Taj Liberece je jedna prosacna ekipa,a Zvezda je odigrala najlosiju utakmicu u sezoni. Mislim da gore od ovoga ne moze.

U revansu da ih gazimo 4-0! :D:D:D

shalle87:
Ajmo sada Ples,Bojane i ostala co. sto branite Piksija,da vas vidim sad!Kad ce vam postati jasno da je Piksi rasprodao ceo tim i da je ovaj tim dobar samo za nasu ligu,u kojoj iza ograde stadiona(poljane) rastu kukuruzi!Nemojte da SERETE vise!**** vas Piksi i ovakva Zvezda!Ovo je KATASTROFA i valjda vam sad postaje jasno da sam bio u pravu!Ma koja Zvezda,kakvi bakraci,cuvaj zdravlje,puca mi **** za Zvezdu dakle god je seljacina iz Nish predsednik!Uaaaaaa Piksi,odlazi!!!!!!!

Naravno da nisi u pravu!
Ti si Shale u VELIKOJ zabludi ako mislis da su oni koji su otisli bili bolji od ovih sada.
Nece biti. Pre se treba reci da je Zenga bio bolji trener od Bajevica. A igraci su bili truba.
Naravno da verujem u pobedu na Marakani i u prolaz dalje. Ako treba i na penale!!!
Uz Zvezdu treba da si kada je tesko. Kaa se dize iz mrtvih. Posle kada bude drala redom ne treba joj niko.
Ako ne verujes da Zvezda ne moze da izbori produzetke u Marakani,onda ne treba ni da navijas za nju. Prati Liverpul,koji je jos gori od Zvezde. :lol:
I u basketu su prodali ceo tim i to vec desetu godinu zarademo,pa o tome niko ne prica.
Premo tome....4-0 na Marakani!!! :D:D

Alex.L:
Neutralan sam prema Vašem porazu. Žao mi je što ste izgubili zbog koeficienata u (J)Evropi, ali mi je veoma drago zbog svih ovim naloženih navijača, i tvrdnji da ćete razbiti Liberec, i rešiti dvomeč još u Češkoj(pa i niste daleko od istine).
Do juče Ailton je bio BOG, Kastiljo GENIJE, Trišović LEGENDA, sada im svima ...... keve!!!!

P.S. Sada mi je drago što je Blago Bugarin prešao kod Vas!!!!!!(što nije i Boja prešao kod Vas kad je prvo čuo za Vas)!!! Jedino Gaj nešto valja, a kada ode Biševac, bićete na istom jer nećete imati drugog štopera da valja ičemu!!!

Pa nemojte samo vi da se javljate. Vi od Ceha popijete petardu, a nama nesto pricate.

Vratio sam se sa utakmice.
Zvezda me uopšte nije razočarala, kao celina. Nije me ni razočarala igra. Mislio sam, da iskren budem, da igramo mnogo gori fudbal od ovoga što sam video. Možda me zbog toga ništa nije ni razočaralo. Naprotiv, brza igra i brzo prebacivanje lopte s jedne na drugu stranu su me prijatno iznenadile. Publika oko mene je Zvezdi za te akcije iskreno aplaudirala. Svideo se i meni i njihovoj publici naš igrač sa brojem 17 (koji je to bio? Kastiljo?) Zašto ga je Bajević menjao?
Ailton-podbacio. Od njega sam jedino više očekivao. Randjelović izvrstan. Uvek je na mestu gde ide lopta.Biševac je više pružio nego što sam mislio da mu je domet. Sudio sam ga po utakmicama u reprezentaciji gde je pravio diletantske greške.
Najviše što me je dotaklo su Frejlah i Blažek koji nam dadoše golove a baš o njima dvojici sam vam pisao na ovoj temi. Frejlah koji je iz Kolina i Blažek, 18-o godišnjak protiv koga je Stefan igrao 4 puta. Yebiga, ja sam ih prozvao pre utakmice.
Liberec je veoma disciplinovana ekipa ali mislim da Zvezda može na Marakani da slavi ubedljivu pobedu i da se plasira dalje. Treba samo da da gol u prvih 10 minuta i strah će da uradi svoje. Našao sam se sa momkom koji je preko interneta hteo da menja dres. Ni jedan naš nije hteo da mu izadje u susret. Tu me je malo Delija kao navijač razočarao.
Policijsko obezbedjenje je bilo savršeno jako tako da Delijama niko nije mogao da pridje (sem mene :wink: ) niti su oni mogli na stadionu ili oko njega da prave gluposti.

To stoji, sad je sve prošlo, ali se prvo pozabavite svojim problemima(koji isplivavaju sve više i više), dok ćemo se za naše probleme pobrinuti mi!

P.S. Čekam Fluida, ne mogu sam protiv svih :lol: :wink:
Dok se on ne pojavi, ili neko drugi, nema više ni mene.

Do skorog pisanja(skorijeg nego što mislite) pozdrav :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back