Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajmo sada Ples,Bojane i ostala co. sto branite Piksija,da vas vidim sad!Kad ce vam postati jasno da je Piksi rasprodao ceo tim i da je ovaj tim dobar samo za nasu ligu,u kojoj iza ograde stadiona(poljane) rastu kukuruzi!Nemojte da SERETE vise!**** vas Piksi i ovakva Zvezda!Ovo je KATASTROFA i valjda vam sad postaje jasno da sam bio u pravu!Ma koja Zvezda,kakvi bakraci,cuvaj zdravlje,puca mi **** za Zvezdu dakle god je seljacina iz Nish predsednik!Uaaaaaa Piksi,odlazi!!!!!!!

ZzZzZz:
Treba lepo svi da se ZAHVALIMO UEFI sto nije izbacila Milan!
Da znas izblamirali bi se za 100 godina.
Ono je katastrofa.
Ja nisam video toliko losih pasova odavno.
Jasno je meni da neko lose igra ali brate ono su profesionalci koji bi barem trebali da umeju da dodaju loptu.
Nemam reci osim da sam u pravu bio kad sam tvrdio da igraci koji su dosli ne mogu da pridju igracima koji su otisli.
U sustini sad se i vidi rupa u taktici. do sad se igralo "daj loptu Zigi a on ce da zavrsi stvar" Sad kad nema Zige ono izgleda kao bezglave muve. Svi trce tamo - vamo u totalno bezidejnoj igri.
Bre niko se ne trudi. Svi stoje.
A kako i da se pomeraju kad dupe ne vade iz Tojota koje su dobili. Ja bih im sve to oduzeo. Ko ne pretrci barem par kilometara na utakmici neka ide peske kuci. Ne bih ga cak organizovano vratio sa stadiona. Nek uzme ide GSP-om :lol:

shalle87:
Ajmo sada Ples,Bojane i ostala co. sto branite Piksija,da vas vidim sad!Kad ce vam postati jasno da je Piksi rasprodao ceo tim i da je ovaj tim dobar samo za nasu ligu,u kojoj iza ograde stadiona(poljane) rastu kukuruzi!Nemojte da SERETE vise!**** vas Piksi i ovakva Zvezda!Ovo je KATASTROFA i valjda vam sad postaje jasno da sam bio u pravu!Ma koja Zvezda,kakvi bakraci,cuvaj zdravlje,puca mi **** za Zvezdu dakle god je seljacina iz Nish predsednik!Uaaaaaa Piksi,odlazi!!!!!!!

A sta bi ti uradio "pametnjakovicu"?Koga bi ti doveo?Sta bi uradio sa 7,8 miliona rastuceg duga?Sa cim bi davao plate i finansirao klub?Zadrzo bi igrace sa platama 10 puta nizim od onih koje bi primali bilo gde napolju?Pa ne igramo mi u ITA. Nebudi smesan...
Igrali smo katastrofa ali ovi su tek poceli da igraju zajedno, pocinje se sa stvaranjem tima za sledecu ligu sampiona, zar ne vidis da su grobari prsli.
Nemoj da siris nervozu bez potrebe :|

Ma kakav pixi bre? Šta se ložite vi ljudi? Kakav pixi o čemu pričamo? Ma taj pixi je bre 3 puta od džaje gori. On je sve prodao što valja, a vamo šatro nećemo da prodajemo ceo tim. **** nećete. A ko tu igra? PANTIĆ!? :? :shock: Aj mi i zvezdaši recite da taj Pantić zna BILO ŠTA sa loptom... Ma njega bre gura neko... Samo da mi je znati ko iza njega stoji...:roll: Čovek NIŠTA nije uradio od kad je došao u Zvezdu a vrhunac je ova zadnja tekma. Niko ne zna da igra iz ove ekipe i u to ste mogli da se uverite. U pripremama 3-0, zašto? Zato što smo imali tim. Sada nemamo nikoga. Ailton? Debelo svinjče, ne može da trči doživeće infarkt. Ovo mi je i smešno i tužno sve u isto vreme... Treba bre da se ubiju svi igrači pa onda i mi što navijamo za njih... :roll: :( :cry: :evil: :x

Groxonja:
A sta bi ti uradio "pametnjakovicu"?Koga bi ti doveo?Sta bi uradio sa 7,8 miliona rastuceg duga?Sa cim bi davao plate i finansirao klub?Zadrzo bi igrace sa platama 10 puta nizim od onih koje bi primali bilo gde napolju?Pa ne igramo mi u ITA. Nebudi smesan...
Igrali smo katastrofa ali ovi su tek poceli da igraju zajedno, pocinje se sa stvaranjem tima za sledecu ligu sampiona, zar ne vidis da su grobari prsli.
Nemoj da siris nervozu bez potrebe :|

Vidim... 3-0...:roll: Nemaju pojma :roll:

Groxonja:
A sta bi ti uradio "pametnjakovicu"?Koga bi ti doveo?Sta bi uradio sa 7,8 miliona rastuceg duga?Sa cim bi davao plate i finansirao klub?Zadrzo bi igrace sa platama 10 puta nizim od onih koje bi primali bilo gde napolju?Pa ne igramo mi u ITA. Nebudi smesan...|
Prvo. Igraci su prodati dok su jos bili Zvezdini igraci prema tome niko ne bi imao da im daje 10 puta vecu platu. Oni su vec pripadali Zvezdi.
dalje. koliko si rekao 7,8 miliona duga?
Sica za ligu sampiona.
Solidno plasiran klub u Ligi sampiona bi zaradio izmedju 20 i 40 miliona. Ej koja je to lova. I da se otplate dugovi i da se ulozi barem jos desetak miliona za neka zvucna pojacanja.
Samo treba misliti na takav nacin a ne sitan sicardjijski. Daj da prodam ovo sta vredi.
A sta cemo sledece gosine? Dugovi ce opet biti 7, 8 miliona a igraci nece vrediti ni polovinu koliko su ovi vredeli. I sta onda? Gde ce onda naci pare za nove dugove? Umesto 5, 6 prodace svih 11 igraca ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back