Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam gledao prvo poluvreme,ali Zvezda vodi 4-0,a cini mis e da je ovaj komentator rekao da je Ailton dao dva gola i dva namestio!!! A igrao je samo poluvreme.
Hahahaha!!! Ne valja ,mnogo je debeo,hahaha! yebe debeljko,samo malo zadigne stomak i puni!!!
Pa on ce kad nabije kondiciju da nabije 100 golova ovim shabanima po nashoj ligi! I jos jedno 200 asistencija. :D:D:D

Ja gledam od 0:1

super je bilo prvo poluvreme, drugo poluvreme je smor...a i ekipa koja igra u drugom poluvremenu je Zvezda (B)...

Ailton je dao dva gola...super je odigrao...mogao je da da jos jedan ali je bio sam pred golmanom i dodao Djokkicu koji je dao gol...Kastiljo je jedini odigrao celu tekmu...i moze se reci da je dobar...cak je i bolji od Kovacevicu...a i mnogo je bolji u ofanzivi...

Igraci koji su odskakali od ostalih su...Gaj, Kastiljo, Tadeu (koji je odigrao sa puno volje i stvarno je bio odlican), Ailton, Djokkic, Pantic...

E u drugom polvremenu je usao jedan klinac iz Zvezdine omladinske skole....neki Miladinovic (sa dugom kosicom) klinac je extra...bas mi se svidja kako je odigrao...

A jos treba znati da u timu zbog reprezentativnih obaveza nisu bili Georgijev, Bisevac, Basta (on je lakse povredjen), Milovanovic, Perovic i Suzuki koji je u Japanu (otisao na par dana)

Sve pohvale navijacima iz Republike Srpske...pokazali su kako se vole Zvezda, Srbija i Republika Srpska...

Kao prvo stvarno pohvala navijacima iz RS i ljudima iz Borca. Organizovali su mec kao da je od ne znam kakvog znacaja. Cak su doveli Kostunicu i Dodika. :D:D

(ja i zaboravio da je Suzuki,skokonuo do Japana :D:D )
Gledao sam samo PP koje je bilo smorno. Onaj mali Miladonvic je stvarno odigrao vrlo dobro i uzasno se mnogo trudio. A primetio sam i da je brz.
Moj pulen je i dalje Purovic,koji nije dao gol,jer nije igrao sa prvom postavom.Nema ko da mu odigra kako treba. Ali se trudio. Videlo se da ima veliku zelju da igra i da daje golove. Kad bi ga Bajevic pustio bio bi ZVER!
Da ne duzim dalje...vrlo sam zadovoljan. Ailtonu svaka cast...pocepace sve po nasoj ligi,Grobare posebno :D:D a nece mu promaci ni ovi iz kupa UEFA. Kastiljo takodje.

Kastiljo se borio ko lud..pretrcao je mnogo...Ailton je sa par odlicnih potezao odlicno proigravao...ma taj covek ne treba ni da trci...njegovi pasovi su savrseni...a i zna da zavrne igraca...a i sut mu je odlican...jel on levak ili desnjak!? posto je drugi gol dao levom nogom i bas je sutnuo jako i precizno...

Успела провера у Бањалуци
04.09.2006

Борац - Црвена звезда 1:5

Црвена звезда је у Бањалуци у утакмици одиграној пред петнаестак хиљада гледалаца поводом осамдесетогодишњице ФК Борац забележила убељиву победу над домаћином. За нашу екипу, која је играла у комбинованом саставу, дебитовали су Аилтон и Сегундо Кастиљо и оставили одличан утисак.

Борац - Црвена звезда 1:5 (0:4)
Савић 64' - Трајковић 4', Ђокић 32', Аилтон 36', 39', Рашковић 80'

Црвена звезда је меч одиграла у саставу Ранђеловић (46' Радивојевић), Пантић (63' Бојан Миладиновић), Анђелковић (63' Томовић), Туторић (63' Адамовић), Гај (63' Јоксимовић), Кастиљо, Трајковић (63' Лечић), МИлијаш (63' Игор Миладиновић), Тадеу (54' Кривокапић), Аилтон (46' Пуровић), Ђокић (46' Рашковић)

Шеф стручног штаба, Душан Бајевић, може да буде задовољан игром коју су приказали играчи, а нарочито оним што смо били у прилици да видимо у првих 45 минута игре када се истакао Бразилац Аилтон. Иако недовољно спреман, Аилтон је асистирао код прва два поготка, а друга два су његово дело.

У 4. минуту је идеално центрирао са десне стране па Трајковићу са пар метара није било тешко да главом у паду затресе мрежу домаћина. У 32. минуту Бразилац је на петерцу несебично послужио Ђокића иако је и сам могао да погоди мрежу противника, да би у 36. и 39. минуту и сам успео да се упише у стрелце у стилу великог голгетера нашавши се у оба наврата сам пред противничким голманом.

Шансе да се упишу у стрелце имали су још и Ђокић у деветом, односно Кастиљо (једини одиграо цео меч) у 29. минуту, али се у изгледним ситуацијама за постизање гола нису прославили.

Нешто мање узбиђења било је у анставку сусрета. Бањалучани су у 64. минуту смањили предност Црвене звезде лепим голом Савића који је шутирао са око 25 метара, да би коначан резултат поставио Рашковић на асистенцију омладинца Игора Миладиновића. Победу је убедљивијом могао да учини Кривокапић када се у последњем минуту нашао сам пред голом, али је његов шут био непрецизан.

Pa ta je gore pisem.....jel ti citas...!? :-D

Kastiljo je odigrao odlicno...igrao je na poziciji gde je igrao Kovacevic...mada je bio povremeno bio i ofanzivniji...imao je jednu 100% priliku kad je izasao sam pred golmana ali lopta je otisla pored gola...dosta se borio...znao je da smiri loptu kad treba...bolji je dribler nego Kovacevic, cini mi se...mozda je Nenad Kovacevic malcice bolji u defanzivi..ali mozda...sve u svemu odlicno su se pokazali i Ailton i Kastiljo...mislim da Bajevic treba da pruzi sansu i Taduu jer je veoma dobro odigrao...

Evo malo humora:

Veći problem predstavlja mu ponašanje omladinaca "crno-belih", a poslednji primer je Miralem Sulejmani.
Talentovani vezista je odlučio da ne potpiše profesionalni ugovor sa Partizanom i da u januaru ode u AZ Alkmar, a pravila UEFA ga u tome ne sprečavaju.

- Sve je uradio bez kluba jer ima svoje advokate, menadžere, savetnike. Rekao je da će uzeti albansko državljanstvo ako bude morao da potpiše ugovor sa Partizanom. Dobićemo mi od UEFA nadoknadu, ali to nije važno, šteta je za njega i za Partizan što odlazi. Lepo je pričati sa tim momcima 15 minuta, popiti piće, ali treba videti kako treniraju i kako se ponašaju - zastao je Bjeković, ali nije mogao da se suzdrži: - Oni u 15-16 godini više slušaju i imaju poverenja u te savetnike i menadžere nego u trenera i to je problem. Zato jedan Bosančić sa 17 godina zakasni na autobus na svoje prve pripreme s timom. To dovoljno govori. Morao je da bude ispred autobusa u pet ujutro i da prvi uđe unutra. Ješić saopštava Marinkoviću da će početi meč sa Vojvodinom, a on kaže: "Gde baš danas, po ovakvoj vrućini". To nije u redu - u jednom dahu je ispričao Bjeković.

Direktora "crno-belih" nije iznenadila konstatacija da je Partizan mogao da dovede "zvučnija pojačanja" u prelaznom roku.
- Navikao sam da se sve što Partizan uradi vaga i komentariše po dvesta puta. Što god uradi Zvezda to je dobro, to je izvanredno. Kada prodaje igrače to je dobro, veliki je klub, traže im igrače, kada mi prodajemo igrače onda se svi pitaju kako naš fudbal da napreduje kad Partizan prodaje najbolje fudbalere. Sačekajmo polusezonu, pa ćemo onda videti. Naše igrače sada očekuju mečevi sa OFK, Gronigenom, Apatinom i Zvezdom i očekujem da tada pokažu pravo lice - završio je Bjeković.

Узгред, заборавио сам да се покењам на ретардираног коштуницу, још ретардиранијег министра обијача трафика и да им све то што сам искењао набијем у грло. Олоши марш од ЗВЕЗДЕ. Нек коштуница рани оне његове мачке, а министар нек и даље обија трафике!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back