Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PLESsitnihDEMONA:
Kad njima debeljko uvali jedno dva komada,pa ce da se smeju. Prevedi ti njima Ilke ko se zadnji smeje ,najsladje se smeje.
A i reci im neka mu pripreme i nekoliko Ceskinja da ih karra u guzu. :lol: :lol:
Javi se na njihov sajt a ja ću sve prevesti. Još mogu malo i da zamastim u duhu češkog jezika. :wink:

Ja ne mogu to da im kažem jer će da misle da samo ja sa njima tako pričam. Imam tamo par Delija koji se "bore". Voleo bih da ih zatrpate porukama. :P:P:P:P

PLESsitnihDEMONA:
100 miliona ....dinara..
I svako vece po dve BG sponozoruse.

:lol: :lol: :lol:

(najebali smo ako ovi Ailtona odvedu na splavove...taj nece posle dolaziti ni na utakmice,akamoli na treninge) :D:D:D
(BG sponzorise u stanju opste pripravnosti...stigli "batinasi" od po minimum 25 cm...Tadeu,Gaj,Kastiljo i Ailton) :D:D

Ма само је Гај црња...ови остали су нешто жућкасти, бледуњави...није то калибар Боје...Одите...:lol:

...хахахах сећам се да сам читао у новинама да су ови фегети певали прошле године својим љубимцима...Одита велика ти кита, Емегхара велика ти кара...:lol:

...најсмешније...познајем прилично добро девојку која се дружи са Бојом...кад скоро сазнам да ту има више од дружења. Мајко мила...кад га погледаш да се уплашиш...али очигледно момак има и неке друге квалитете...:lol:
...јбће ми све по списку ако види ово...:roll:

luckastalutkica:
Daj bre, shta ima da ti bude zao? Jesi li ti video kako je to fantastichno izgledalo, pune tribine, oni su bash lepo igrali, i dali su gol. Bash je super Nikola Zigic to centrirao, hrabro, bash tako.Cafu lichi na Mishu.

A evo je i slicica na kojoj najvise lici, cak i majca mu je slicna kao ovo sto je navukao Cafu na ovoj slici.

Prilozi

• cafu.GIF
    cafu.GIF
    8,8 KB · Pregleda: 35
Ljuba82:
Ма само је Гај црња...ови остали су нешто жућкасти, бледуњави...није то калибар Боје...Одите...:lol:

...хахахах сећам се да сам читао у новинама да су ови фегети певали прошле године својим љубимцима...Одита велика ти кита, Емегхара велика ти кара...:lol:

...најсмешније...познајем прилично добро девојку која се дружи са Бојом...кад скоро сазнам да ту има више од дружења. Мајко мила...кад га погледаш да се уплашиш...али очигледно момак има и неке друге квалитете...:lol:
...јбће ми све по списку ако види ово...:roll:
Ljubo...to je kao kada bih ja bio sa nekom GRDOBOM od devojke samo zato sto ima velike sise ili sto sam cuo da dobro pusi.Ma idi bre...
Od svih crnaca u nasim klubovima ona nasla Boju. Covek BUKVALNO izgleda kao majmun.
Sta vise...majmuni su i mnogo simpaticniji od njega.
Ma boli me uvo...nju guzi,ne guzi mene. :D:D:D:D

---------------Randjelovic----------------
Pantic------Bisevac-----Gueye---Trisovic--
-----------------Castillo------------------
------Basta------------------Milijas--------
----------------Georgiev-----------------
----------Ailton---------Djokic------------
-
Ovo je zanimljiva kombinacija,znam da je Milovanovic u prednosti,ali ova kombinacija bi bila ubitacna , barem za nase prvenstvo.

winston:
---------------Randjelovic----------------
Pantic------Bisevac-----Gueye---Trisovic--
-----------------Castillo------------------
------Basta------------------Milijas--------
----------------Georgiev-----------------
----------Ailton---------Djokic------------
-
Ovo je zanimljiva kombinacija,znam da je Milovanovic u prednosti,ali ova kombinacija bi bila ubitacna , barem za nase prvenstvo.

мислим да је ово идеална комбинација, само молим вас без миловановића

Ja bih na prvu stavio Purovica umesto Djokkica.
A odakle nama pare za obestecenje Kastilju od milion evra? :D:D Ozbiljno pitam.
Ovo sa Burzanovicem je dobar korak...znaci vec imamo pojacanje i za prolece. U medjuvremenu ce se naci jos neki stoper umesto Bisevca...i to je to.
Sad ce reprezentacija,par dana...i sve ce da se stisa. Pa da na miru radimo...i deljemo sve redom. :D:D

.PLESsitnihDEMONA.:
Ja bih na prvu stavio Purovica umesto Djokkica.
A odakle nama pare za obestecenje Kastilju od milion evra? :D:D Ozbiljno pitam.
Ovo sa Burzanovicem je dobar korak...znaci vec imamo pojacanje i za prolece. U medjuvremenu ce se naci jos neki stoper umesto Bisevca...i to je to.
Sad ce reprezentacija,par dana...i sve ce da se stisa. Pa da na miru radimo...i deljemo sve redom. :D:D
-
Pa toliko je obestecenje bilo za tog igraca,znam jer su Ekvadorci trazili Engleskim klubovima toliko.
Sad postoji mogucnost da ga je zvezda uzela za manje pare,ali sigurno ne za mnogo manje.
Sad je takav tip igraca popularan u Evropi,svi zele te "razbijace" na sredini.
Uzmes primer Esijena,Diare(ne kazem da je Kastiljo tog kvaliteta ali ni Esijen nije bio ovo sto je sad kada je tek dosao u Francusku)
-
Ma ima da odkinemo sve ekipe u prvenstvu,ali ono sto me vise raduje jeste cinjenica da cemo imati maksimalno lepu igru,ono sto Zvezda nema godinama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back