Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bojan86:
Ne plasim se ja za Kastilja...znam da on tek treba da se dokazuje i da i on (a i Zvezda) zeli da se proda... ali ovaj Ailton je pravio probleme u vecem klubu, u Besiktasu...a sta ce da radi kad dodje u Srbiju...a sto je najgore prva utakmica ce mu biti u Cacku...na onoj njivi...strasno

Јесте, у Чачку је њива, а у Београду је све екстра. Нису баш сви овде из Београда зато не баљезгај.

Pa pogledaj samo stadione u Beogradu: Marakan, JNA, Omladinski stadion, stadion Zemuna (Gornja Varos), Bezanija igra na ex Zeleznikovom (Mali Poljud) to su svi koliko toliko odlicni stadioni...a u Cacku jedva da tribine postoje...samo fali da krava iza prodje... :lol: e zbog toga mislim da stanci i ne dolaze kod nas... Vojvodina ima ok stadion, radnicki iz Nisa (mada on nikako da se vrati u prvu ligu)...

Ma dajte ljudi...ipak treba dovesti takve igrace kod nas...za sve to je zasluzan Pixi...mislim da je koliko toliko uspeo da Zvezdu povrati u zivot posle onih slinih prodaja...jesmo mozda za nijansu slabiji nego prosle godine...ali i ovi igraci koji su dosli, su veoma dobri...za nasu ligu su iznad proseka a za evropu.....videcemo..

Ovi igraci su i vise nego dobri i za Kup UEFA...samo da izbegnemo neku pacersku ekipu iz Skandinavije. Da nem se ne desi da igramo na severnom polu u novembru. Kad sunce izadje u 12h popodne,a zadje u 12:30...istog tog popodneva. I da moramo da igramo na shljaci,a ne na travi. :D:D
Pobeda kod kuce i pobeda protiv nekog pacera na strani...i idemo dalje...sta se tripujete.

bojan86:
Ma dajte ljudi...ipak treba dovesti takve igrace kod nas...za sve to je zasluzan Pixi...mislim da je koliko toliko uspeo da Zvezdu povrati u zivot posle onih slinih prodaja...jesmo mozda za nijansu slabiji nego prosle godine...ali i ovi igraci koji su dosli, su veoma dobri...za nasu ligu su iznad proseka a za evropu.....videcemo..

добар је аилтон али не знам за овога кастилја, у сваком случају мора да је болји од ковачевића :-D :p мислим да треба још оног индијанца миловановића продати

PLESsitnihDEMONA:
Evo Srki da ti kazem SVAKA CAST!
Ti si prvi posle mene koji je javno i bez ustezanja izjavio da je Gaj bolji od ovih ostalih igraca u Zvezdi koji jgraju odbranu.
Pojedini su toliko kenjali za Gaja,da sam se ja pitao da li smo uopste gledali iste utakmice i istog fudbalera.
Gaj je klasa za celu nasu ligu. to je pokazao i protiv Milana u obe utakmice,iako trenutno nije potpuno fizicki i takticki spreman.
Za Ailtona SVAK CAST! Covek ima ogromnog iskustva u Bundes ligi...APSOLUTNO zas zadovoljan.

Ala ce ovi crnci da karaju beogradske sponozoruse. :lol: :lol: :lol:

ма да гај је измисло за бишевца фудбал, и то је одмах показао на другој утакмици. ако дође и аилтон бићу задовољан, мадфа луковића и стојковића не могу да прежалим а овима сем жигића ја би дао ногу да их нису могли продати

srki BG:
добар је аилтон али не знам за овога кастилја, у сваком случају мора да је болји од ковачевића :-D :p мислим да треба још оног индијанца миловановића продати

Срки, ако већ користиш ћирилицу, пиши то љ како треба, а не као лј :), љ ти је уместо слова Q. Поздрав.

bojan86:
Pa pogledaj samo stadione u Beogradu: Marakan, JNA, Omladinski stadion, stadion Zemuna (Gornja Varos), Bezanija igra na ex Zeleznikovom (Mali Poljud) to su svi koliko toliko odlicni stadioni...a u Cacku jedva da tribine postoje...samo fali da krava iza prodje... :lol: e zbog toga mislim da stanci i ne dolaze kod nas... Vojvodina ima ok stadion, radnicki iz Nisa (mada on nikako da se vrati u prvu ligu)...

Ne znam da li si ikad bio na Borčevom, ali od ove godine su urađene stolice. Mali Poljud ne pominji, i na prenosu se vidi kukuruz i krompir iza tribine.
P.S. U Čačku nema krava

Cacak,nema los stadioncic...ali morate da udarite prave tribine onde gre vam je samo zemlja i trava. Sto nam ovaj Velja ne pomogne. Mozete i neki reflektor da nabacite. :D:D
Bitno je da je atmosfera dobra.
Ubedljivo najgopri teren je imala Zeta...to je bila bukvalno ogradjena livada. Ogradjeno da krave ne udju. :D:D:D
Nisu je Pixi preko FS-a pomogoao da doteraju Cair...imaju i reflektore.
KG ima fin stadion,sa oko 20-25 000 gledalaca. SAmo je prilicno ruiniran...nista nije radjeno godinama. Krusevac je isto vrlo fin stadion za nase uslove. Potpuno je zatvoren i svuda ima stolice.
Evo sad kao renoviraju ex Proleterov stadion..gde ce da igra Banat-Karadjordjev park.
FSS mora da osmisli kako da pomogne klubovima da svake godine urade po nesto novo na stadionima. Posebno po unutrasnjosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back