Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos malo pa ce 18h. Pocinjemo sa Slovanom! :oops:

Diskusija se rasplamsala a ja ih posteno drkam. Jedan rek'o da se ne boji da dodje u Beograd a ja ga pozdravio i preporucio mu da se pre nego sto krene za Beograd pozdravi sa porodicom i milim prijateljima jer se nece vratiti. :roll:

Sada cu da ucutim dok ne vidim rezultat!

Pless, rekao sam im da se ceo nas stadion smeje za one njihove kartone nad glavama! :lol: , :lol: , :lol:

Vidim da svi hvale igru Nikole Zigica i kazu da smo extra igrali....steta sto kod nas nema prenosa...bar ce biti na SOS, ali ja sutra palim za Republiku Srpsku...tako da necu moci da gledam...i sto je najgore vracam se tek 10 avgusta tako da necu biti tu za drugo kolo kvalifikacija...ali vracam se za trece kolo....navijajte za mene :-D

Evo zvanicnog komentara na njihovom sajtu:

Nasi igraci nisu bili dovoljno dobri da se suprotstave razigranom protivniku.Crvana Zvezda, koja teoretski moze da bude nas suparnik u predkolu Lige Sampiona je zasluzeno pobedila.Nasi igraci nisu uspeli da zaustave najvecu zvezdu crveno-belih, Nikolu Zigica.

Da dodam da su za Liberec igrali Frejlah, bivsi igrac FK Kolina. Isao je sa Stefanom u elektrotehnicku skolu u Kolinu ali je 3 godine stariji. Igrao je samo prvo poluvreme.
Igrao je takodje i Milan Matula (celu utakmicu) bivsi igrac RMSK Cidlina za koju je igrao kao omladinac. Stefan ga licno ne zna, jer je stariji 4 godine a otisao je iz kluba iste godina kada je Stefan za RMSK Cidlina zaigrao djacku ligu Ceske Republike.

Ako te interesuje mogu da ti prevedem ceo izvestaj (dugacak je) a ti sutra ides. Inace zvanicno hvale Zvezdinu igru i njene "dugajlije" u odbrani, jer pored njih ni jedna visoka lopta ne moze da prodje. Za Zigica same pohvale a takodje za skolske primere zvezdinih brzih i besprekorno uigranih kontranapada.

Boze....jel su to oni igrali protiv Zvezde!? a koje su to Zvezdine dugajlije u odbrani... Bisevac, Basta, Tutoric?? i moj Marko Perovic sad igra na poziciji levog beka...

Ma ne moras sve da mi prevodis...jedino ako ima jos nesto zanimljivo napisi...a ako ne ok... sta cu kad me mama nije naucila da citam ceshki... :-P

Ibrahim Gaj prelazi u Zvezdu!!!

Kako saznaje dnevni list "Sport", Ibrahim Gaj bi trebao da krene putem Blagoja Georgijeva i da kod Autokomande skrene levo, odnosno da umesto u Partizanu završi u - Crvenoj Zvezdi!!!!

Priča o dovođenju Gaja u Partizan pretvorila se u pravu sagu, kao i kada je u pitanju dovođenje stranog štopera među crveno-bele.

Niti jedan klub nije za sada uspeo u namerama da ostvari svoje želje, ali to će možda uspeti Zvezda potpisom Gaja, igrača na kojeg su Ješić i Bjeković najozbiljnije računali za sledeću sezonu.

Pričalo se poslednjih dana da je dogovor sa turskim klubom Samsunom blizu, i da će Gaj ubrzo pojačati crno-bele. Ipak, u celu priču su se umešali čelnici šampiona koji su sada bliži dovođenju Senegalskog štopera.

S obzirom da je na putu za Beograd i za sada nepoznati Brazilac, moguće je da će Crvena Zvezda dobiti u narednih nekoliko dana čak dva pojačanja na mestu štopera.

Borba za potpis Gaja biće samo jedna u nizu večitih rivala ovoga leta. Zvezda je preuzela Partizanu Blagoja Georgijeva, Partizan Zvezdi Mladena Lazarevića.

Sve ovo podseća na vreme od pre nekih 15-20 godina, kada su na isti način večitit rivali vojevali za Dejana Savićevića, Predraga Mijatovića, Darka Pančeva...

Otvorile su se neke dobro poznate stranice u našem fudbalu, pomalo zaboravljene. Ali jedno je sigurno - očekuje nas jedno od najinteresantnijih prvenstava do sada, možda i najinteresantnije od 1991. godine.

Konačno smo bliži, a ne sve dalji, jednoj kvalitetnoj domaćoj fudbalskoj ligi, koju će po svemu sudeći pratiti sve veći broj gledalaca.

Rezervisti Crvene Zvezde savladali su ekipu Vajca sa svega 2-0 (2-0), iako su mogli da do vrha napune mrežu austrijskog trećeligaša.

Strelci za crveno-bele su bili Radovan Krivokapić već u 6., i Milan Purović u 39. minutu. Zvezda je imala i nekoliko šuteva koji su završili udarcem o stativu, posle pokušaja Suzukija i Purovića, pa je golman Vajca Barjaktari imao mnogo sreće...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back