Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pazi sto se derbija tice nesto razmisljam, da im dam 400 kinti a da na poluvremenu treba da izadjem. to je uzas...i nije mi jasno, sta ce ovi sto se cimaju iz republike srpske i iz juzne srbije, da putuju pola dana, da daju 400 kinti ida gledaju samo jedno poluvreme bez navijanja... strasno!!! ja sam protiv tog bojkota, ebali ih zastave, kao da ne mogu da izdrze jednu tekmu bez zastava! Taman smo mogli da proslavimo titulu!

I ja se slazem!I mislim da necemo nista uciniti time sto cemo izaci drugo poluvreme!Samo mozemo da naskodimo nasem klubu!To je shit,ako se bude izlazilo ja cu da ostanem!!!Nisam ni u jednoj grupi,idem na tekme zato sto volim Zvezdu i nemam nikakvu obavezu da i ja palim.Tako da cu navijati sam ako nikog ne bude na severu:)

Da ispricam ja jednu pricu. Za prosli vikend sam isao u Ohio i vracam se nazad, prolazim negde u Indiani usred noci i stajem na truck-stop da odem do wc i kupim nesto za piti. I izlazim iz kamiona i pored mene parkiran kamion i na vratima pise "Red Star" i ispod toga veliki grb Zvezde. Neznam kako je u Evropi, ali ovde u Americi svaki kamion mora na vratima imati ime kompanije i logo (grb) za koju vozac radi.

Stvarno bi bila steta ako bi doslo do napustanja severa na derbiju protiv partizana. Ali jednostavno mozda nije nemoguce drugacije!To mora da se ispostuje bilo da je neko za ili protiv takve odluke. Vama nisu jasni razlozi bojkota.Ko moze da odredjuje kako da navijamo i da li da kacimo zastave ili ne.
I posto se navija samo 45 minuta,u tih 45 minuta ne treba da se stedimo za drugo poluvreme jer ga za nas prakticno nema...

Sto glasniji u prvom za nasu Zvezdu i onda da vide sta znaci tisina praznog Severa u drugom...

bojan86:
E pazi sto se derbija tice nesto razmisljam, da im dam 400 kinti a da na poluvremenu treba da izadjem. to je uzas...i nije mi jasno, sta ce ovi sto se cimaju iz republike srpske i iz juzne srbije, da putuju pola dana, da daju 400 kinti ida gledaju samo jedno poluvreme bez navijanja... strasno!!! ja sam protiv tog bojkota, ebali ih zastave, kao da ne mogu da izdrze jednu tekmu bez zastava! Taman smo mogli da proslavimo titulu!
Ko moze da kuka za 400 dinara? Nisi ti jedini koji ce dati pare...Ako ti se vec ostaje idi na zapad.Ti iz grupa idu na svaku utakmicu,na svako gostovanje,a tebi je zao tih 400 dinara.

Nisi u pravu.
Ja na severu nisam bio od utakmice sa Barselonom. Jbg stigle godine. Sad idem na Zapad ili Istok redje.
Pricao sam pre neki dan sa sestricem koji je redovan na utakmicama, kupio je godisnju kartu i stalno je na severu bilo da je pun stadion ili da dodje 1000 ljudi. Znaci pravi Delija. I on mi se zali. Kaze. Bojkot jure oni koji sve dobijaju za Dz i boli njih d*pe za nas koji nedelju dana odvajamo od uzine da bi kupili tu kartu i sad treba da napustim na pola.
Reci idi na zapad nije u redu jer ako pocne da se cepa centar zvezdinih navijaca onda smo pukli.

_sensual_:
Danas su to zastave,sutra će biti nesto drugo...razmisli malo.Mozda ce zabraniti i da navijas,tada ces morati da sedis i da gledas

Zastave su problem samo na stadionu JNA jer pokrivaju prvih 10-ak redova..ne vide murkani sta se radi tamo..dok na Marakani to nije problem...
Zasto bi nas klub ispastao zbog tih zastava...pre svega mi smo tamo zbog Zvezde i da damu njoj podrusku a ne zbog nas...!!!!

A sta mislis koliko ce ljudi putovati iz Republike Srpske, Nemacke, Austrije da bi dosli na "pola" derbija..strasno..

Ja ako budem isao, verovatno cu ici...sigurno cu ostati i posle poluvremena..jer VOLIM ZVEZDU i davacu joj podrsku...

bojan86:
Zastave su problem samo na stadionu JNA jer pokrivaju prvih 10-ak redova..ne vide murkani sta se radi tamo..dok na Marakani to nije problem...
Zasto bi nas klub ispastao zbog tih zastava...pre svega mi smo tamo zbog Zvezde i da damu njoj podrusku a ne zbog nas...!!!!

A sta mislis koliko ce ljudi putovati iz Republike Srpske, Nemacke, Austrije da bi dosli na "pola" derbija..strasno..

Ja ako budem isao, verovatno cu ici...sigurno cu ostati i posle poluvremena..jer VOLIM ZVEZDU i davacu joj podrsku...
A oni kordoni sto stoje na vrhu i sa obe strane tribine su coravi...
A i kamere im ne rade...
I oni ubaceni panduri koji stoje na tribini su takodje coravi...
A Delije ce cim okace zastave da pocnu da se kolju medjusobno... :)
Poenta svega je da se pandurima ne dozvoli da rade sta hoce...
Oni krse zakone koje su sami doneli...
Sutra mogu da kazu da ne sme da se peva jer im smeta buka...
I sta cete onda?
Cutacete zato sto volite Zvezdu i zao vam je 400 dinara?
Kad je bolji trenutak da im se pokaze da ne mogu da rade sta hoce nego derbi?
Tad su sve oci uprte u njih...
Zrtvujte se jednom, bice jos derbija i vaznijih od ovog...
Uostalom, uradite to iz postovanja prema prvoj ekipi koja se najvise zrtvuje i za Zvezdu i za vas...
Pozdrav.

tab503:
Nisi u pravu.
Ja na severu nisam bio od utakmice sa Barselonom. Jbg stigle godine. Sad idem na Zapad ili Istok redje.
Pricao sam pre neki dan sa sestricem koji je redovan na utakmicama, kupio je godisnju kartu i stalno je na severu bilo da je pun stadion ili da dodje 1000 ljudi. Znaci pravi Delija. I on mi se zali. Kaze. Bojkot jure oni koji sve dobijaju za Dz i boli njih d*pe za nas koji nedelju dana odvajamo od uzine da bi kupili tu kartu i sad treba da napustim na pola.
Reci idi na zapad nije u redu jer ako pocne da se cepa centar zvezdinih navijaca onda smo pukli.
Ja sam upravo ovo hteo da kazem,ali necu da palim vatru. Oni kojima je bitno da se akce te zastave su ostvari oni koji bukvalno sve dobijaju za DZ od kluba. Sve ona zastave koje vidite,BBRS,Brigate,Heroes...itd...svi se oni shlepaju uz klub.
Ja sam se pre dve godine zarekao da ne idem na utakmicu ukoliko ne mogu da nadjem kartu po ceni. Znaci ne pada mi na pamet da finansiram bilo koga.
Nisam gledao Romu...ali sam se zato odmah posle Rome gledao neke patikare na Marakani. Tako da sto se tice ulaznica i slicnih stvari...ako treba da platim kartu 100 000 dinara ja cu da je platim,ali da znam da je tu cenu odredio klub,a ne neki tamo shaban koji ima veze u upravi pa je dobio 1000 karata i valja ih za duplo.
Naravno...u zivotu nisam otisao nigde osim na Sever! I ne pada mi na pamet...da idem ni na istok,ni zapad...nigde. Ili gledam tekmu po ceni i sa severa ili sedim i gledam kuci na TVu ili slusam preko radija.
Niko ne moze, bilo cime, da ucenjuje molju ljubav prema klubu!

Slazem se u potpunosti..
Ako budem otisao na derbi, oticicu da navijam za Zvezdu zato sto je volim i sto joj zelim sve najbolje..i davacu joj podrsku i pomagati joj da pobedi...ja tamo necu ici da pandurima pokazujem svoje misljenje i da bojkotujem jeb.ne zastave..Zvezda bez zastava moze ali bez NAS ne moze..!

Zvezdu volim vise i od zastava i od pandura i od svega!

Ako neko hoce sliku u vecim dimenzijama neka posalje privatnu poruku
pipiripi7nd.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back