Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma meni je na derbiju dovoljno i 1-0 za nas! Moze i nereseno...ko ih yebe.
Ja sam ovde negde u januaru nekom grobaru napisao da je nama i jedan bod viska do kraja dovoljan za titulu,jer igramo jako sigurno. A oni se mucenici ponadali kad je bilo "samo" +3...:lol:
Ovih +7 je puna kapa...jedino sto mogu da porucim FK Partizanu je " Zeko ostani!!! Bjeko
ostani"!!! :lol:
Stvarno me iznenadjuje ovaj Djokic iz Vozdovca sto je dosao. Svaka mu cas! Taman tandem za sledecu sezonu Purovic-Djokic.
Ma sad samo hocu da uzivam do kraj prvenstva!!!

i nisam imao mnogo poverenja u D(j)okica kad je dosao, jeste da je dao dosta golova, ali je ipak igrao za Vozdovac, ali me je demantova...na svakoj tekmi se bori maximalno, ima extra osecaj za gol, dobar sut, sam se bori za poziciju i loptu, nije od onih igraca kome moraju da pakuju loptu..

Браво Звездо...:lol:

Искрено сам веровао да је већа вероватноћа да мишеви киксну (пораз или реми), него да добију ову утакмици, али сам се искрено мало прибојавао и Звездине текме...јер је познато да су и Кула и Будућност независне екипе, нема мувања.

Добро је и што је Жига дао гол...таман да се распуца на дербију. :lol: Мислим био је он одличан и до сада...намештао голове...био врло користан...али је баш добро што га је увалио. Чак мислим да и не мора да игра на дербију...прво да виде да Звезда није Жига, а друго да га мишеви не повреде...због фрустрираности у последњих 5 мин...како је то угл бивало...:lol:

11 М од Жиге (ако је 100% Звездин) + спонзори који су све јачи и који покривају 30-50% расхода...је сасвим довољно да се врате сви дугови...и да се чак потпуно затвори финансијска конструкција за следећу сезону...без икакве продаје осталих играча (осим ових који нису у првом плану, а нису баш млади...а релативно су познати и може да се узме фина сића). Њима ће цена само расти...јер ће и за две године бити млади и пожељни...а сећам се да су готово сви они на почетку сезоне продужили уговоре на 3, 4, 5 година.

За Милијаша сам веровао да ће бити екстра...млад је и био је један од најбољих у Земљи...и игра стварно добро...већ се прилагодио. Био сам апсолутно против Сузукија...јер довести играча његових година...значи да би тај квалитетом морао бити много изнад млађих...или бар сигуран у првих 11, а то није тако. Волим да верујем да је то добар маркетингшки потез Звезде. За Ђокића сам исто био скептик...пре свега зато што има већ 25, 26 год, неће моћи добро да се прода, мислио сам да желе да ослабе Вождовац због лаких бодова, али видећемо...сад је још рано...можда и буде нешто од њега...

Јбг Плес...ништа 1:0...само овако јадно 4:0 :mrgreen::lol: :wink:

P.S. Сад сам био до мишјег сајта да видим колико пенала им је суђено (сигурно бар на две од 3 текме)...имам и шта да видим...вероватно оборио Зека сајт тренутно...да му не би ебали кеву...:mrgreen::lol:

P.P.S. Видели сте како мале екипе треба да играју са мишевима...отворено. Они серу нешто као...сви играју бункер, а у ствари се надају да ће бити тако да после имају причу како су увек били надмоћни, али ето не могу увек да дају гол. Чим их притиснеш мало...шупљи су као бундева. Могао је Хајдук и да их добије да је онај делија дао гол кад је био сам испред голмана. И зато Звездо...иако имамо супер тактику против њих и много смо опаснији и чини се да нам не би дали гол ни да играмо 1000 минута...иако имају привидну иницијативу...згази их сад...згази их све...

P.P.P.S. Не бих да серем, па после да усерем...али ми се чини да је ово прва баш јака генерација од оне генерације Станковића, Јовићича, Живковића која је поклала Кајзерслаутерн...тада првака Немачке, тотално надиграла Барсу са Роналдом...

Sto se tice snage ove generacije..to sam isto ja rekao za genereaciju iz preproslog prvenstva, kad smo igrali protiv PSV-a..ustvari vecina igraca je ista..svidjami se kako igraju..imaju i snagu a i pruzaju lepu igru..ima i dobrih poteza, pre svega Baste i Jankovica..

SAMO MI ZA JE ZAO STO CE IZGLEDA DERBI BITI I BEZ DELIJA..zbog bojkota u vezi unosenja zastava...stvarno nam ne treba taj bojkot...

e brate..kako mozes da kazes da u Belgiji reseta, kad skoro da ne igra..ali iz samo iz jednog razloga..jer je u svadji sa trenerom.. jer taj trener ne podnosi igrace iz prostora EX Juge..tako da on i nekolicina igraca imaju iste probleme... Povremeno udje u igru zadnjih 10-ak minuta i to je to..

Ja za Pjana od kada je otisao skoro nista cuo nisam. Tek ponekad procitam negde u novinama da je deo gol i nista vise od toga. On je svoje najbolje dane imao u Zvezdi i mislim da njegovo jos malo pa prolazi. Ne treba ga vracati u Zvezdu.
A za Purketa je velika steta sto je pusten. Znam da je covek svaki put kada mu se pruzala sansa (uglavnom u kup utkmicama) davao golove. Cak je par puta davao kljucne golove i u prvenstvu...jel on bese dao onaj EVRO GOL u Podgorici...pre godinu dve! Tada smo dobili 2-1...cini mi se da j on dao oba gola. POsle su ga jos ponekad pustali da igra i posle nista...Njega bi vec mogli da vratimo za sledecu sezonu. Makar na pozajmicu.
Treba nam jedan iskusan i jak igrac sredine terena...da bude vodja. I jedan iskusan,jak i stabilan igrac odbrane...neki half. Ne znam sta bi sa onim Francuzem iz Litexa,stoper...nije ga dao Ljupko sigurno. Mozda na kraju sezone,kad prodamo Zigu.

Pogledajte ovo.

Prilozi

• sport.jpg
    sport.jpg
    1,8 KB · Pregleda: 42
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back