Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Panta,jeste dao samo 6 golova,ali je dao 3 ili 4 gola na poslednjih 4-5 utakmica. Izgleda da je usao u hormu i zato ga Herta hoce.
Ovo Bojan sto kaze za Suzukija...ne meni nista nije jasno. Tako je doveden i Djordjic uz bombasticne izjave ovo ono...covek nije odigrao ni 10 utkamica u celoj sezoni. Umesto njega je igrao bogalj Perovic,koji pola sezone zivi od gola koji da grobarima i on je sad neki igrac. Za njega je Djordjic bio tata. Ali Perovicu je Dika Stojanovic menadzer,pa mora da igra da bi ga ovaj nekome uvalio.
Ne znam ovaj Milijas kako i koliko igra,ali je cinjenica da se nasa uprava nije mnogo proslavila sa dovodjenjem igraca u proteklih nekoliko sezona. Cemu sluzi onaj Draman? Pa onaj Brazilac Silva ili kako bese? Stvarno mi nije jasno. Sva sreca pa smo prvi inace bilo bi tu svasta. Ali glupo je dovoditi i placati igrace koji su dovedeni da sede na klupi...cesto ne ni na klupi.

Malo mi je krivo zbog Stojkovica sto nije oborio rekord...ali ok.. bice prilike

JOS 8 kola..jos kad se uzme u obzir da ce zadnja 3 kola da prodjemo opusteno, cak mozda i gorbari kiksnu pri kraju, to se uvek desava sa timom koji je drugi, prosle godine Zvezda je gudila, predprosle parizan i tako...

Ma taj Lalatovic je jedan obican nafurani dripac. Slusao sam neke price da dok je bio u Zvezdi izigravao nekog frajera po gradu,izivljavao se sa kolima...
ZA bolje i nije nego za Zemun.
A za mene najsredjeni i najlepsi stadion od tih nizih klubova ima Smederevo. Kako su oni lepo skocakli svoj stadion...bas lepo izgleda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back