Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drago mi je da mislite isto kao i ja.
Zenga je jednostavno nasledio ove igrace,koje je ubogi Dostanic doveo,i pokusao od toga da napravi nesto.Narodski se kaze da se "pita od govanna ne pravi",ali je Zenga ipak uspeo da napravi nesto sto moze da lici na "pitu" od onoga sto je dobio.
Uz Muslina jedini GOSPODIN u nasem fudbalu.
Nadam se da ce uzteti duplu krunu. Da cemo kao klub da se stvarno POJACAMO,a ne da se "pojacamo" nekim shabanima iz patikarskih klubova i beton liga. I nadam se da ce Zenga uspeti da Zvezdu uvede u LS i time bude ovencan slavom.
Samo za pocetak neka uzme prvenstvo. :D

Uuuuf sad FLUID i ti si preterao. Nije tako! I vi ste se klanjali Mateusu,pa i Vermezovicu. I onom Tumbakovicu koji u Evropi nije mogao pobedu da ostvari. Secam se da kada je otisao u AEK da je ispao poslednjem kolu kvalifikacija za LS (jos je bio povlascen) od Helsinkija ili tako nekoga. A on je vas najtrofejni trener,zasluzan za mnoge petarde Partizana.

FLUID:
Ma sve je to istina što si napisao, ali sad odjednom Zenga postade Zvezdina budućnost iako reputaciju kao trener nema apsolutno nikakvu. Mateus je dobio značajne poene tek nakon ulaska u LŠ, a Zenga na osnovu jedne poruke. A rezultati moraš da priznaš katastrofa, da sad ne nabrajam.
Da podsetim da je Mateus u startu imao odlične rezultate i u domaćem prvenstvu i u Evropi.
Skidate gaće, a vodu još niste videli. :)
kako Zenga neam razultate? Pa jel bio sa Steauom prvak Rumunije i prezimio u Evropi pobedivsi Valensiju. Ipak nije repa bez korena.A rumunska i nsha liga su pomenu tu i tamo...slicne.
Trenutno je prvi,ekipa igra sigurno u shampionatu i otvoren put do osvajanja Kupa.Sada slede zimska pojacanja.
Evropa je ipak uspeh jer Zvezda od 1992 nije odigrala 6 utakmica u Evropi u jesenjem delu(Braga 2x,Bazel,Tromzo,Roma,Strazbur). Za ovaj tim sam ulazak u Ligu UEFA je uspeh.A i sam prolaz dalje je vise stvar nekog presitza i reklamiranja kluba nego neki uspeh. Zvezda ipak mora da puca samo na ucesce u LS.
A Mateus je uzeo titulu u prolecnom delu sezone,jer je od,cini mi se Timbakovica nasledio 10 bodova vise. Pa i aj bih uzeo titulu sa 10 bodova vise. A LS je dosla tek posle toga. Kada je mogao da oformi i spremi ekipu preko leta za takmicenje u LS.
Ponavljam ti da je Zenga ovu ekipu nasledio i nije mogao nista da izmeni,cak je su otisli Pantelic i Djordjevic,koji su bili standardni.
Tako da sa kakvim bilmezima radi vise je nego ODLICAN!

FLUID,mogau samo da ti kazem da je obih 3 boda sasvim dovoljno za titulu ove sezone. Nama ne treba 10 ili 19 bodova.
Ipak,moras da priznas da i Zvezda i Partizan osvajaju titule na medjusobnim kiksevima. KAda Zvezdi ne ide Partizanu ide i obrnuto. Znaci kod nas se bodovna razlika ne pravi na kvalitet,vec na neki kiks rivala. Kada Zvezda i Partizan budu kiksirali po 7-8 puta u sezoni,sto nereseno,sto porazi onda je to osvojena titula. A ovako se samo ceka kome ce titula da ispadne iz ruke da je uhvati onaj ispod i tako u krug.
Zvezda igra izuzetno sigurno,sto je za mene iznenadjujuce. Taj osecaj ne moze niko da mi ospori da odlicno vidim i osecam kada Zvezda igra sigurno iako je rezultat 1:0,2:1...
Znaci,garantujem ti da je ove sezone titula nasa. Ja nikada ne prognoziram na ovaj nacin,ali tako jednostvno osecam. To je kao kada u toku utakmice vidim da ne mogu da prime ili ne mogu da daju gol. naci posle 5 minuta vidim da se muce i da ce to jako tesko da ide. Sada imam osecaj da to ide prilicno lagano. Pocetak traljav,ali sada je sve na svom mestu.
Samo da oteramo Mudrinica,Krivokapica,Joksimovica,Perovica...i jos neke i da dovedemo IGRACE i to je to.
Za LS ne znam...recicu ti kada bude vreme. :D

Nadam se da si primetio da i ja postujem tvoje misljenje. Potpuno se slazem da se kompletna igra zasniva na Zigicu. Mislim da nece da ga prodaju sada,jer ce puno vise da vredi posle SP u Nemackoj. Bar 2-3 miliona vise...posebno ako da 2-3 gola. A ima novi ugovor koji istice 2007. god.
Cak je i Pixi danas izjavio da nema prodaje i da su u upravni odbor doveli sve same "budze". Direktor EPSa,direktor Telekoma,direktor Delta osiguranja...tako da su napunili kasu.
Normalno je da se ti kao grobar nadas ...ali...tesko.
Ja prvi kazem odmah kada vidim da Zvezda tesko igra i da se muci. Znam odmah sve...znam ih kao zlu paru.Eto zivi bili pa videli.
Znam samo da kada je Partizan usao u LS da to nece nista posebno da znaci,ako ne krenemo u nizu da ucestvijemo u LS. Nazalost niz se nije nastavio. Kada bi povezali niz od nekih 3-4 godina...mislim da biu imali cak i Zvezdu i Partizana u kvalifikacijama za LS. Sto je sada ravno "NEMOGUCEM".

Чујем да одлазе Жига, Дудић и Ковачевић, али не на зиму, а доводе неког (одбрана) за пола милиона из Бугарске који има 28 година еееееееее :roll:.

И мени се чини да је Звезда јако сигурна и ове године боља од Партизана...али ко ће да јури лигу шампиона ако се распрода пола тима?

Znaci,Pixi je juce na konferenciji rekao da niko nece da ide sada. A citao sam da hoce da dovedu nekog Francuza iz Litexa (odbrana) i jednog Bugarina iz Levskog (isto odbrana) kojegu su hteli i letos da dovedu,ali Levski nije hteo da ga pusti.
Mislim da ce veliku ulogu u ovim transferima da odigra Ljupko Petrovic,jer on trenutno vodi Litex,a i pre je bio trener Levskog.
Za mene je Dudic generalno los igrac.Igra,igra,pa kiksne kada ne treba. Sa Kovacevicem ne znam sta se desava...poslednjih 2-3 meseca je prilicno los,lose proigrava,gresi na sredini,pravi nepotrebne faulove. Moguce je da ga kapitenska traka opterecuje.
A Zigic jednom mora da ode. Ne brinem ni ako on na leto ode. Uzece Zvezda tu fine pare.Bar 7-8 miliona evra,ako ne i celih 10 miliona posle SP. Onda moze da bira kog napadaca ce da kupi,cak i u Evropi. Za 2-3 miliona mogu da se kupe jako dobri napadaci. Tako da ja oko toga ne brinem.
Verujem da Pixi nece da rasproda ekipu,kao sto je i obecao.

Citam pre neki dan da Vidic hoce u Junajted. A traze ga i Liverpul i Fiora. Pametno mu je sto hoce u Junajted. Ionaku su tanki na svim pozicijama osim napada i imace mesta za njega u ekipi. A da ne pominjem sta znaci igrati za Manchester Junajted.
A Zigic ako ode u Arsenal bice mu odlicno. Berkamp je mator,Anri najverovatnije ide u Barsu i Zigicu se otvara prostor.Plus sto Arsenal od sledece sezone igra na novom duplo vecem stadionu.
Gledao sam na sajtu...nov stadion im je ludilo!

PLESsitnihDEMONA:
Citam pre neki dan da Vidic hoce u Junajted. A traze ga i Liverpul i Fiora. Pametno mu je sto hoce u Junajted. Ionaku su tanki na svim pozicijama osim napada i imace mesta za njega u ekipi. A da ne pominjem sta znaci igrati za Manchester Junajted.
A Zigic ako ode u Arsenal bice mu odlicno. Berkamp je mator,Anri najverovatnije ide u Barsu i Zigicu se otvara prostor.Plus sto Arsenal od sledece sezone igra na novom duplo vecem stadionu.
Gledao sam na sajtu...nov stadion im je ludilo!

Slazem se sa tobom. Bergkamp na kraju sezone ide u penziju(sigurno 100%), Anri je rekao da ce otici ako ne pojacaju tim i osvoje nesto(upravo zato je i Vijera otisao u Juventus).Rejes i Van Persi su onizi fudbaleri(ne kazem da su bas niski, jer ne znam tacno visinu)Da ne pominjem sto ime Arsenal znaci nesto za razliku od silnih klubova sa istoka Evrope gde ode pola nasih fudbalera.Alex.L

P.S. Ajde postavi neku sliku tog stadiona ili bar daj link da i ja vidim, relativno sam kratak sa vremenom da bih trazio.Ajde molim te:)

Ovako ce izgledati Arsenalov stadion,kada bude zavrsen sledece sezone.

stadionarsenala0fm.gif

Banci:
Cuo sam da Zigic ide ili u Totenhem ili u Vest Hem.

Kompletna vest
Izvor:Vecernje Novosti

Zvezda odbila
10.000.000 e
za Žigića!
M. MARKOVIĆ, 6. januar 2006

CRVENA zvezda je odbila deset miliona evra koliko je, prema pisanju čuvenog engleskog dnevnika "Independenta", za usluge Nikole Žigića nudio londonski premijerligaš Vest Hem!?
Kako saznajemo, održan je sastanak predstavnika Vest Hema, predsednika Crvene zvezde Dragana Stojkovića, menadžera Milana Ćalasana i Nikole Žigića, preksinoć u Parizu, ali transfer nije realizovan. I pored fantastičnih uslova ponuđenih Zvezdi i Žigiću (petogodišnji ugovor uz izvanrednu platu), prvi čovek crveno-belih nije hteo da se odrekne sjajnog golgetera. Tako je, za sada, zatvorena priča oko odlaska visokog strelca sa "Marakane".
- Veliko interesovanje Engleza postoji, pričali smo otvoreno i sve prolongirali do kraja sezone, pošto nam je Žigić neophodan kako bismo osvojili titulu - ističe sportski menadžer Stevan Stojanović.
U ovom trenutku je zanemarena finansijska dobit kluba.
- Rezultati su u prvom planu, nećemo da se kockamo, pošto svi znamo koliko nam znači tako kvalitetan igrač. Novac neće pobeći, Žigić ima cenu na evropskom tržištu i ona može samo da raste pošto ima još zainteresovanih klubova - rekao je na kraju Stojanović.
Zvezda je odolela milionima, Žigić ostaje u crveno-belom dresu. Do juna...

ŽIGIĆ: OSTAJEM

NIKOLA Žigić nije razočaran što će i u nastavku sezone nositi dres Crvene zvezde, ali mu imponuje zainteresovanost Vest Hema.
- Sve je bilo korektno, otvoreno smo pričali, uslovi sjajni, ali na kraju, ipak ostajem u Zvezdi. Ima još zanimljivih ponuda, ali o njima odlučuje predsednik Dragan Stojković - rekao je Žigić, koji se sa kratkog odmora i pregovora juče vratio iz Francuske.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back