Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zengina čestitka

0506czromazenga7pe.jpg

Dragi Zvezdaši,

Kada sam pre pet meseci prihvatio ponudu da postanem trener Crvene zvezde znao sam da dolazim u klub svetskog formata sa izraženom i stabilnom infrastrukturom, mladim igračima i ambicioznim rukovodstvom željnim uspeha.

Jedne stvari tada nisam bio svestan, vaše veličanstvene podrške, odanosti i neizmerne ljubavi prema klubu. Na svim mečevima bili ste motiv više ekipi, na Marakani ili na bilo kojem drugom stadionu, bez obzira na njegovu udaljenost. Zbog toga želim od srca da vam se zahvalim i obećam da ćemo u narednoj godini učiniti sve ne bi li nastavili pobedničku seriju u nacionalnom šampionatu i još kvalitetnijim igrama pokazati da je Crvena zvezda najbolja i nedostižna za sve.

Dobri rezultati i igre, plasman u Ligu UEFA i prvo mesto na tabeli u nacionalnom šampionatu bili su najbolji način da vam se odužimo. Malo nam je nedostajalo da dočekamo proleće u Evropi. U Strazburu nismo imali sreće, ali se prema njoj treba odnositi kao prema zdravlju - da uživamo u njoj kada je dobra, da bude strpljivi kada je loša.

Mnogi su skloni da me kritikuju zbog emotvnih reakcija. U Crvenu zvezdu sam došao sa iskrenom željom da ostvarim rezultate koji bi ispunili vaša i očekivanja klupskog rukovodstva. Sve emocije koje sam do sada ispoljio bile su rezultat dve stvari - brzo stečene ljubavi prema klubu i činjenice da ne trpim nepravdu.

Sa verom da će sledeća godina biti najuspešnija za ovu generaciju igrača, svim navijačima želim puno zdravlja, sreće, radosti i uspeha kako na ličnom planu tako i sa našom Zvezdom, jer kako vi to ponosno ističete - "Zvezda je život, ostalo su sitnice".

Vaš Valter

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back