Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milos Bajalica potpisao

Bajalica1.jpg

Bajalica2.jpg

Bajalica3.jpg

Nedisciplina na pripremama Zvezde
Perović otkazao poslušnost Bajeviću

Dušan Bajević, trener Crvene zvezde, udaljio je Marka Perovića iz tima pošto je odbio da igra levog beka na jučerašnjoj utakmici protiv južnokorejskog Pusana (2:1) u Nikoziji.

Oporavljeni vezista šampiona nije pristao da promeni ulogu u kontrolnom meču na Kipru, što je, blago rečeno, razočaralo šefa stručnog štaba crveno-belih.

- Neću ga kažnjavati. On je već sam sebe dovoljno kaznio - izjavio je Bajević posle utakmice, ne želevši da otkrije kakav će status ubuduće imati Perović.

Crvena zvezda je protiv Pusana zabeležila četvrtu ovogodišnju pobedu, prvu na Kipru gde će se pripremati do 12. februara. Šampion je do novog trijumfa stigao golovima reprezentativca Srbije Aleksandra Trišovića i crnogorskog napadača Milana Purovića, dok je jedini strelac za južnokorejskog prvoligaša bio Tajson.

Miloš Bajalica, poslednje pojačanje jesenjeg prvaka, nije debitovao, jer se još nije oporavio od lakše povrede zadobijene na pripremama OFK Beograda u Antaliji.

- Imam hematom na nozi, posledicu udarca na jednom od ranijih treninga. Još dan-dva ću raditi odvojeno od ekipe, pa ću se uključiti u rad tima - izjavio je štoper šampiona za „Sportski žurnal“.

Crvena zvezda je jučerašnji meč počela u sledećem sastavu: Ranđelović, Anđelković, Pantić, Đorđević, Gaj, Kastiljo, Trišović, Milovanović, Georgijev, Tadeu, Đokić, da bi Bajević u nastavku utakmice šansu ukazao još: Puroviću, Burzanoviću, Trajkoviću, Milijašu, Joksimoviću, Miladinoviću, Raškoviću, Basti i Ailtonu. Banović nije branio zbog zdravstvenih problema, dok Tutorić nije igrao zbog povrede zadobijene na pripremama u Španiji.

68Charger440+6:
Nedisciplina na pripremama Zvezde
Perović otkazao poslušnost Bajeviću

Dušan Bajević, trener Crvene zvezde, udaljio je Marka Perovića iz tima pošto je odbio da igra levog beka na jučerašnjoj utakmici protiv južnokorejskog Pusana (2:1) u Nikoziji.

Oporavljeni vezista šampiona nije pristao da promeni ulogu u kontrolnom meču na Kipru, što je, blago rečeno, razočaralo šefa stručnog štaba crveno-belih.

- Neću ga kažnjavati. On je već sam sebe dovoljno kaznio - izjavio je Bajević posle utakmice, ne želevši da otkrije kakav će status ubuduće imati Perović.

Crvena zvezda je protiv Pusana zabeležila četvrtu ovogodišnju pobedu, prvu na Kipru gde će se pripremati do 12. februara. Šampion je do novog trijumfa stigao golovima reprezentativca Srbije Aleksandra Trišovića i crnogorskog napadača Milana Purovića, dok je jedini strelac za južnokorejskog prvoligaša bio Tajson.

Miloš Bajalica, poslednje pojačanje jesenjeg prvaka, nije debitovao, jer se još nije oporavio od lakše povrede zadobijene na pripremama OFK Beograda u Antaliji.

- Imam hematom na nozi, posledicu udarca na jednom od ranijih treninga. Još dan-dva ću raditi odvojeno od ekipe, pa ću se uključiti u rad tima - izjavio je štoper šampiona za „Sportski žurnal“.

Crvena zvezda je jučerašnji meč počela u sledećem sastavu: Ranđelović, Anđelković, Pantić, Đorđević, Gaj, Kastiljo, Trišović, Milovanović, Georgijev, Tadeu, Đokić, da bi Bajević u nastavku utakmice šansu ukazao još: Puroviću, Burzanoviću, Trajkoviću, Milijašu, Joksimoviću, Miladinoviću, Raškoviću, Basti i Ailtonu. Banović nije branio zbog zdravstvenih problema, dok Tutorić nije igrao zbog povrede zadobijene na pripremama u Španiji.

zvezda nastavlja da daje!

Ako se informacije iz kluba sa „Marakane” potvrde kao istinite, fudbalski reprezentativac Srbije Ognjen Koroman u ponedeljak bi trebalo da potpiše ugovor sa Crvenom Zvezdom.

Prema istim navodima, fudbaler Tereka koji se nalazi na pozajmici u Portsmutu, dogovorio se sa čelnicima Crvene Zvezde oko transfera na „Marakanu” gde bi u narednih šest meseci trebalo da igra kao pozajmljeni igrač.

Ognjen Koroman bi, saznaje Sportska centrala, u ponedeljak trebalo da potpiše ugovor sa „crveno-belima” o pomenutoj polugodišnjoj saradnji, u utorak bi trebalo da usledi zvanična promocija, a na završetki mini-priprema srpske reprezentacije, koja se okuplja u Beogradu, u sredu bi zajedno sa ostalim Zvezdinim reprezentativcima krenuo put Kipra gde se priprema ekipa Dušana Bajevića.

Sa druge strane, dnevni sportski list „Sport” donosi vest o novom napadaču kog bi iz inostranstva trebalo da angažuje aktuelni šampion naše zemlje.

- U inostranstvu je, kratko je o tajanstvenom potencijanom pojačanju rekao za „Sport” prvi čovek Zvezde, Dragan Stojković, koji je na pitanje „da li je u pitanju naš čovek?” potom odgovorio: - Ne znam da li je naš. Sve što u ovom trenutku mogu da kažem to je da se radi o napadaču

Koroman potpisao za Zvezdu

05. 02. - Srpski fudbalski reprezentativac Ognjen Koroman izjavio je danas da ce karijeru da nastavi u Crvenoj zvezdi, sa kojom je potpisao ugovor na sedam meseci.
Koroman je do sada igrao u Portsmutu kao pozajmljeni fudbaler iz ruskog Tereka. On ce igrati za Crvenu zvezdu do kraja leta i kvalifikacija za Ligu sampiona.
"Drago mi je sto smo se konacno dogovorili, velika mi je cast sto cu nositi Zvezdin dres", rekao je Koroman u Kovilovu, na pocetku priprema reprezentacije Srbije.
Reprezentacija Srbije okupila se danas u Kovilovu i provesce tri dana u treningu i druzenju. Strucni stab reprezentacije odlucio je da ne igra prijateljski mec, jer su reprezentativci u razlicitim fazama pripremljenosti.

Zvezdin vezista naljutio trenera Bajevića
Perović: Neću da popunjavam rupe

Marko Perović, po svemu sudeći, više neće odigrati nijedan meč u dresu Crvene zvezde dok je na kormilu ekipe Dušan Bajević.

Istina, trener šampiona to nije direktno najavio, ali imajući u vidu njegov princip, koji se može oslikati u izjavi „on je sam sebe već dovoljno kaznio“, oporavljenog vezistu će skupo koštati odbijanje da igra levog beka na kontrolnoj utakmici protiv južnokorejskog Pusana (2:1).

- Razgovarao sam sa šefom stručnog štaba oko moje pozicije u timu i predočio mu da ne mogu da igram beka. On je moju odluku prihvatio i nema nijednog razloga da se na ovu temu podiže bilo kakva prašina - izjavio je Perović.

Zvezdina jedanaestica je juče normalno trenirala, sa ekipom, bez obzira na to što ga je šef stručnog štaba crveno-belih udaljio iz tima pred prvi kontrolni meč na Kipru.

- Šef mi je pred utakmicu rekao da mogu samo da stanem sa strane ako ne želim da igram beka. Odgovorio sam mu da je moje mesto u veznom redu. Da je bila neka važna utakmica, verovatno bih prihvatio zahtev trenera, ovako neću da popunjavam rupe u timu - istakao je on.

Crvenu zvezdu sutra očekuje peta utakmica u 2007. godini, druga na pripremama u Nikoziji. Meč sa domaćom Omonijom biće pokazatelj kakav će status ubuduće imati Marko Perović.

- Nastaviću da radim i borim za mesto u timu. Mislim da je očigledno da pozicija levog beka nije za mene. Pokušao sam na početku sezone da se uklopim u tim na toj poziciji, ali jednostavno nije išlo - dodao je Perović.

enemy87:
Treba da dodje jos jedan napadac iz inostranstva, kako je najavio Piksi, i to bi trebalo da bude zavrseno veceras. Mozda ce to biti matori Rambo iz Brazila!!! Za Ramba je samo moje misljenje...

Не верујем да је Рамбо, потписао је скоро уговор са неким бразилским прволигашем, није више у Флуминенсеу.

А можда и Тристан, требао је на лето готово сигурно да дође у Звезду.
А слика има, нисам баш вичан качењу али ћу да пробам да окачим слике.

Prilozi

• koroman.jpg
    koroman.jpg
    80,4 KB · Pregleda: 3
  • koroman2.jpg
    koroman2.jpg
    71,5 KB · Pregleda: 4
Короман носи "осмицу"

Огњен Короман је на данашњој прес конференцији одржаној у Медија центру званично представљен као нови играч Црвене звезде. Представљање је почело одавањем почасти трагично настрадалом фудбалеру Партизана Срђану Качару који 4. фебруара на свој 18. рођендан изгубио живот у саобраћајној несрећи.

У свом првом ображању новинарима, Короман је рекао:

"Нада о повратку у Црвену звезду је увек тињала. Напустио сам омладинску школу и отишао у другом правцу, али сам се увек надао повратку. То се десило после 10 година и пресрећан сам, јер сам се као Звездино дете вратио кући. Никада раније нисам играо за сениорски тим. Када сам напустио омладински погон тадашње руководство је проценило да нисам довољно талентован и отишао сам из Црвене звезде. Доста тога се у међувремену променило и драго ми је да сам поново на Маракани. Овом приликом бих желео и да се захвалим свог бившем тренеру у Црвеној звезди Зорану Антонијевићу који је увек веровао у мене".

О томе колико познаје тим и шансама да се ова екипа пласира у Лигу шампиона каже:

"Шест година нисам у српском фудбалу и лигу не познајем најбоље. Екипу Црвене звезде добро знам, јер у њој има много репрезентативаца. Сигуран сам да је Лига шампиона наш основни циљ у наставку сезоне и мислим да имамо реалне шансе да га остваримо. Надам се да ћу својим квалитетом и искуством значајно помоћи садашњој генерацији да у томе успе.
Овде нисам дошао због новца, већ због величине клуба и жеље да играм у њему. Због тога сам се одрекао и значајног дела уговора са Портсмутом, али уопште не жалим. Изабрао сам број 8, а екипи Црвене звезде придружићу се у среду на припремама на Кипру".

Шта очекује када је реч о пријему од стране навијача?

"Играч сам који је увек пружао максимум на терену и сигуран сам да ћу тако наставити и у Црвеној звезди. Могу да обећам да ћу на свакој утакмици у црвено-белом дресу давати све од себе".

Новинарима се затим обратио и председник Црвене звезде, Драган Стојковић:

"Не сумњамо да да се ради о великом појачању. Жеље су нам се поклопиле. Преговори су трајали готово месец дана и наш посао је био да завршимо техничке ствари. Негова жеља никада није била спорна. Његов долазак се може сматрати као почетак стварања европске Звезде. Ангажовали смо играча од којег можемо имати велику корист. Врло је битно напоменути да смо у кратком периоду довели двојицу српских репрезентативаца који сада морају да се докажу. Амбиције Црвене звезде се не завржавају на Огњену Короману. Имамо велику предност у шампионату и наш циљ је да предност задржамо и увећамо, ако је то могуће. Врло је битно истаћи да Огњену Короману финансијски моменат ниједног тренутка није био важан. То су гестови које ће фудбалски клуб Црвена звезда знати да цени. Огњен Короман је дошао у клуб последњег дана прелазног трока и то је прави поклон нашим навијачима. Његова позајмица траје до 31. августа, а после тога Црвена звезда ће имати могућност да откупи његов уговор од Терека".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back