- Poruka
- 23.504
Neka pobede Partizana i izbace Slovan pa će im sve biti oprošteno. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je Ailton u Libercu jedini razočarao. Ali možda će mu i krenuti kada se malo privikne. Ipak je on bio u neku ruku vanserijski igrač.ZzZzZz:Sa zaljenjem moram da kazem da je ovaj Ailton promasen transfer.
Ali za Kastilja i Trisovica svaka cast.
Ja verujem u ovaj tim. Kad se uigraju ima da rokaju!
MadonnaGirl:btw,sta je konacno u vezi Bajevica?Odlazi ili ostaje???
Do Liberca možda do Libereca neće moći. :wink:ZzZzZz:Valjda ce da ih uigra do Libereca.
Ja sam vam već na ovoj temi napisao da se ne kaže iz Čakoveca nego iz Čakovca Lazarevaca nego Lazarevca i td. Za Liberec u srpskom jeziku nema nikakvog izuzetka. :wink: Nemoj da čitaš to što napiše srpski polupismeni novinar pa ga prihvati pola nepismene nacije uključujući i polupismene na Zvezdinom sajtu.ZzZzZz:Pa jbg, ovde svi kazu "Libereca".

ZzZzZz:Valjda ce da ih uigra do Libereca.
Sećam se i opet tvrdim da je više stvar upoznavanja igrača medjusobno nego o igračkoj uigranosti. Jedan profesionalac takvog kova i sa toliko igračkog iskustva "uigra" se za 2 minuta. Svakodnevno se suočavam sa problemom: "Dodajem loptu svome drugu" a ne onome ko je u boljoj situaciji. Kako na treningu tako i na utakmici gde je to ponekad pogubno.68Charger440+6:Jel se secas onog tima Lacia iz 1997 ili 1998 kada su doveli gomilu igraca (izmedju ostalih i Stankovica i Mihajlovica) i imali jedan od najboljih timova na svetu? Sezonu su poceli katastrofalno, ali kako je vreme prolazilo igrali su sve bolje i bolje i skoro osvojili titulu (titulu na kraju osvojio AC Milan koji je vecinu sezone bio treci, iza Lacia i Fiorentine sa Batistutom).