Zvezdara u panici: Manijaci vrebaju žene, pljačkaju ih i onanišu pred njima

Denacifikator88

Aktivan član
Poruka
1.590
- Vraćala sam se sa posla u sred bela dana i na putu ka zgradi, u Ulici Petra Bajalovića presreo me manijak koji se skinuo i počeo da onaniše. Samo sam vrisnula i otrčala kući - kaže Katarina M. iz Učiteljskog naselja. Uplašeni građani u tom delu Zvezdare istakli su obaveštenja kojim upozoravaju na opasnost od manijaka, pljačkaša i nasilnika.
435756_konjarnik03rasfoto-dimitrije-goll_f.jpg

Stanari Učiteljskog naselja navode da su proteklih nedelja postali meta učestalih napada manijaka i pljačkaša koji i danju i noću prepadaju žene i otimaju im torbe i ogrlice.

- Ostala sam u šoku. Dugo mi je trebalo da prevaziđem strah i ponovo počnem da se krećem ovom ulicom. To mi je najbliži put do zgrade, išla sam zaobilaznim putem, ali ni tada nisam bila sigurna. Zazirala sam od svakog šuma. Noću nisam smela da idem sama. Nisam jedina koja je doživela ovaj užasan prizor, čula sam da se događalo i drugim devojkama. Slučaj nisam prijavila policiji - dodaje Katarina.

Vlasnici lokala kažu da su svedoci ovih nemilih događaja i da su slučajeve više puta prijavljivali policiji, ali da su dobijali odgovore da je neophodno da dođu da daju izjavu, a kako kažu, nemaju vremena da napuštaju posao i idu u policiju, pa se na tome se i završavalo.

- Mušterije se često žale na napade i pljačke, to je postalo opštepoznato. Meni se nikad nije desilo, ali iz straha uvek zaključavam. Ranije su obijali lokale, pa smo odlučili da preduzmemo mere zaštite i stavimo rešetke na vrata - priča vlasnica jednog frizerskog salona.

U policiji kažu da nisu upoznati sa slučajevima napada i da su od decembra imali samo jednu prijavu teške krađe u ovom kraju, a rasvetljavanje tog slučaja je još u toku.

Krađa se dogodila 25. decembra kada je nepoznati muškarac prišao ženi sa leđa, istrgao torbu i pobegao. Prema njenim rečima, napadač ima oko 40 godina, visok je 165 centimetara, sitnije je građe i nosio je crnu jaknu.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/44...rebaju-zene-pljackaju-ih-i-onanisu-pred-njima

Da citiram SNS:"U Srbiji ne caruju lopovluk, korupcija i kriminal kao dok je komandovala DS".:lol::hahaha::rotf:

Prilozi

• 435756_konjarnik03rasfoto-dimitrije-goll_f.jpg
    25,3 KB · Pregleda: 0
- Vraćala sam se sa posla u sred bela dana i na putu ka zgradi, u Ulici Petra Bajalovića presreo me manijak koji se skinuo i počeo da onaniše. Samo sam vrisnula i otrčala kući -
kaže Katarina M. iz Učiteljskog naselja. Uplašeni građani u tom delu Zvezdare istakli su obaveštenja kojim upozoravaju na opasnost od manijaka, pljačkaša i nasilnika.

Stanari Učiteljskog naselja navode da su proteklih nedelja postali meta učestalih napada manijaka i pljačkaša koji i danju i noću prepadaju žene i otimaju im torbe i ogrlice.

- Ostala sam u šoku. Dugo mi je trebalo da prevaziđem strah i ponovo počnem da se krećem ovom ulicom. To mi je najbliži put do zgrade, išla sam zaobilaznim putem, ali ni tada nisam bila sigurna. Zazirala sam od svakog šuma. Noću nisam smela da idem sama. Nisam jedina koja je doživela ovaj užasan prizor, čula sam da se događalo i drugim devojkama. Slučaj nisam prijavila policiji - dodaje Katarina.

Vlasnici lokala kažu da su svedoci ovih nemilih događaja i da su slučajeve više puta prijavljivali policiji, ali da su dobijali odgovore da je neophodno da dođu da daju izjavu, a kako kažu, nemaju vremena da napuštaju posao i idu u policiju, pa se na tome se i završavalo.

- Mušterije se često žale na napade i pljačke, to je postalo opštepoznato. Meni se nikad nije desilo, ali iz straha uvek zaključavam. Ranije su obijali lokale, pa smo odlučili da preduzmemo mere zaštite i stavimo rešetke na vrata - priča vlasnica jednog frizerskog salona.

U policiji kažu da nisu upoznati sa slučajevima napada i da su od decembra imali samo jednu prijavu teške krađe u ovom kraju, a rasvetljavanje tog slučaja je još u toku.

Krađa se dogodila 25. decembra kada je nepoznati muškarac prišao ženi sa leđa, istrgao torbu i pobegao. Prema njenim rečima, napadač ima oko 40 godina, visok je 165 centimetara, sitnije je građe i nosio je crnu jaknu.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/44...rebaju-zene-pljackaju-ih-i-onanisu-pred-njima

Da citiram SNS:"U Srbiji ne caruju lopovluk, korupcija i kriminal kao dok je komandovala DS".:lol::hahaha::rotf:

:rotf:

a da se okupi kuka i motika,da naprave gradjanske strazhe,
pa kad uvate nekog da ga useru od batina,
pa da vidim da ce neko da onanishe i napada zhene!
oce ******!

Ne vec da se uhvati manijak i da mu se dodeli zena da se zadovolji,izabere se neka najnemoralnija i dodeli mu se dok se ne zadovolji,greh je da nekom muskarcu ostanu uskracene prirodne potrebe a milioni amoralnih droplji se vuku po belom svetu i zaebavaju ljude,trose novac a najteze sto su u zivotu podigle je soljica kafe.

Dakle,da se ispostuju manijaci i da se utvrdi ko je kriv sto su dosli u to stanje,hvala.

ja drkam u svom krevetu a komšinice uopšte nemaju nameru da zovu policiju
mada češće se dešava da ona ne može da izdrži prizor pa ode u sobu
a njen muž ostane na terasi da gleda kako ona stvar treba da izleda a van medicinskih objašnjenja
jes da živim u prizemlju al i ja imam svojih potreba pogotovo leti kad ne može da se diše

inače, povodom teme, primetio sam da linije 5, 6, 7, 14, 28, 40, 65, 77 i 79 imaju mnogo više žena KA Zvezdari
i možda tek po neko ka ostalim terminusima...

sirota komšinica možda tek prvi put videla kako stvarno treba da izgleda ona stvar

Го мушкарац ужасан призор? Као да је видела сто мртвих људи како висе са месарских кука а не киту неког несрећника.

e jedino ćerki brane da gleda, mala ima oo 25, 26...
i jako je zainteresovana za život
inače mala redovno izlazi bez gaćica u miniću a ni brus ne nosi ispod one majice
koja valjda na svetlosti zelena a u senci providna
koji je to materijal?

- - - - - - - - - -

Да си ти видела тај ужасан призор и сама би носила менталне ожиљке до краја живота.

žensko... mislena imenica...
kaže nauka da muško pomisli na njihovu stvar oko 265 puta dnevno
a one na našu oko 267

manijak pljačkaš i nasilnik...
hm...

oni zaprepašćeni tudjom kitom a on stigne da izdrka i da ih opljačka uz primenu sile
na plakatu ne piše redosled

a mogu da dodaju da ima i neku seksualnu bolest

BG_AdaCiganlija11_Feb1_2004.jpg

kao što znamo, ovo oko zgražavanja kitom, pošteni nudisti na Adi Ciganliji ne mogu da dobiju ni policijsku pomoć (plaše se da im ne spadnu gaće i uniforma ako pridju tom delu)
za tonu vojaera i voajerki koji bezbrižno prolaze sa maloletnom decom
Želja da se zgražavaju prizorom je tolika da se obučeni umešaju medju nudiste jer ne pate od predrasuda...

Poslednja izmena:
a ko ce da ih prijavi?identifikuje?
samo ga uhvate,oseru od batina i kud koji mili moji...
i naravno,neko obavesti policiju (anonimna prijava) da ima polumrtav manijak na livadi...
i cao...

valjda je manijak onaj ko te prisiljava da ga gledaš, par kilometara od tebe
vole ljudi da se hvale imovinom

tako ovi sa motorima verglaju noću
ovi sa džipovima vole da zauzmu dva tri parking mesta
žene idu polugole čim temperatura predje plus 5 iznad nule
ovi iz panduracije i opštine šenluče noću makar niko oka ne sklopio, ne vredi da zoveš policiju

a ne neko da zavitla kitom kakvu malo ko ima...
RODILA GA MAJKA :super:

Back