Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametno bi bilo spremiti ogreva i nešto konzervi za nastupajuću sezonu.
Mislim da ima veze zbog “Solar flore” koji uzdrma geomagnetno polje Zemlje.Za to vreme u Italiji.....
Možda nema veze, možda i ima.
Mislim da ima veze zbog “Solar flore” koji uzdrma geomagnetno polje Zemlje.
Kažu da se desio u Subotu.
Zapoceti kopanje tunela i zemunica odmah.
Nije svejedno.
U Petak navečer je Sunce bilo ogromno i crveno preko cijele Amerike tako da su ga slikali i u Kanadi i na Floridi u isto vreme a naučnici kažu da je to od Kanadskog dima ili Saharskog pjeska u zraku.
Pribeleži negde ovaj jutjub kanal.U Petak navečer je Sunce bilo ogromno i crveno preko cijele Amerike tako da su ga slikali i u Kanadi i na Floridi u isto vreme a naučnici kažu da je to od Kanadskog dima ili Saharskog pjeska u zraku.
Ja sam ga vidila isto na par sekundi. Predivno!!!
Nekad sam pratila direktno sa NASE. Solar stoms i 11 godina ciklus je jako zanimljiv.Pribeleži negde ovaj jutjub kanal.
Baci oko s vremena na vreme.
Čovek redovno prati situaciju
SantoriniNekad sam pratila direktno sa NASE. Solar stoms i 11 godina ciklus je jako zanimljiv.
Campi Flegrei i Pompeja su mi za sad najzanimljiviji za osmatranje. Da ne povjeruješ gdje su oni ljudi izgradili kuće.
Nešto se koprca oko Grčke isto.
Ti se smiješ a mi razvukli mape da predvidimo sljedeći neminovni zemljotres u narednih 2-3 danaNije lako nije![]()
Ti se smiješ a mi razvukli mape da predvidimo sljedeći neminovni zemljotres u narednih 2-3 dana![]()
Nadstrešnicu su urnisali sns teroristi jbg.