Zvezda svojim greškama ispustila pobedu u Lionu

Trener Asvela​

"Mislim da je zaslužena pobeda. Nismo imali sreće u prethodnim mečevima. Srećni smo zbog pobede nad dobrom ekipom. Pokazali smo karakter. Pobedili smo. Ponosan sam, iskreno. Možda sam bio i ponosniji protiv Olimpijakosa nego danas. Ostajem ponosan sam, jer smo pokazali karakter", rekao je Pupe.

Poraz Zvezde. 77:74
фаул у нападу јесте био Петрушева али и кораци Меладона, много глупих одлука у финишу Гедраитис ЗЛОЧИН КОЈИ ТРАЈЕ, ИДЕМО ДАЉЕ НЕМОГУЋЕ ЈЕ ДОБИТИ СВЕ НА СТРАНИ, ВЕЧИТИ ДЕРБИ У ЧЕТВРТАК НА АРАНЂЕЛОВДАН СВИ У АРЕНУ!

Statistika sa meča​

82391_unnamed-2024-11-14t222141018_iff.jpg

Razlika između duela u Monaku i Vilerbanu​

Meč u Monaku je bio otvoreniji od strane oba tima. Danas su ekipe više stavile akcenat na odbranu. U drugoj deonici nismo bili dobri defanzivno, ali mislim da je drugo poluvreme bilo veoma dobro. Igrali smo bolje, vratili se u utakmicu, ali sam meč je bio mnogo defanzivniji od strane oba tima, to je razlika”, rekao je Sferopulos na konferenciji za medije posle meča.

Асвел је био бржи,срчанији,борбенији,прецизнији...Петрушев редовно удвојен,имали смо Брдо промашених слободњака.
И поред свега на 39 с. до краја,имаш +1 и напад и засереш ствар...
па јбт..где ти тај победнички дух онда кад кад треба да завршиш текму како доликује :confused:

Lepo ja rekoh (objava iz neobjašnjivih razloga premeštena) da ćemo teže sa Asvelom nego sa Monakom.
Momcima se nema šta zameriti sinoć.Roster skraćen silnim povredama i sada se fino odmoriti do derbija uz nadu da će nam se barem Teo i Dobrić vratiti fit.
Асвел је био бржи,срчанији,борбенији,прецизнији...Петрушев редовно удвојен,имали смо Брдо промашених слободњака.
И поред свега на 39 с. до краја,имаш +1 и напад и засереш ствар...
па јбт..где ти тај победнички дух онда кад кад треба да завршиш текму како доликује :confused:

Poruke prebačene u adekvatnu temu koja je otvorena zbog utakmice i komentara za istu. Izbegavajmo zbirne teme ako već postoji tema o toj utakmici.

Back