- Poruka
- 37.533
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aman, pa ne gura se Zvezda od juce....Ne nalaze joj se sponzori od juce, ne poklanja im se od juce, ne brisu im se dugovi od juce, nemaju oni podrsku sudija i saveza od juce, ne favorizuju se od juce....Zamisli, lopov se obogati i odjednom skoro sve radi legalno...Dosta puta do sada se diskutovalo o tome .. mnoge pare su se dobile nastupima i prolaženjem u Evropi ... uostalom, videćemo vas sutra protiv OFK Beograda kako se snalazite...
Aman, pa ne gura se Zvezda od juce....Ne nalaze joj se sponzori od juce, ne poklanja im se od juce, ne brisu im se dugovi od juce, nemaju oni podrsku sudija i saveza od juce, ne favorizuju se od juce....Zamisli, lopov se obogati i odjednom skoro sve radi legalno...
Ja da sam na mestu uefe, ja bi ih izbacio iz svih takmicenja... Ali treba da ih slavimo sto nam gledaju kroz prste... Zasto? Pa zato sto oni mucenici u Engleskoj recimo ili bilo kojoj drugoj postenijoj ligi igraju 50 utakmica koje su na krv i noz, postene, izginu na tih pedeset utakmica i igraju Evropu protiv koga? Protiv Zvezde ciji igraci igraju svake nedelje traning utakmicu sa protivnikom koji ih pusta i sudijom koji ih gura...Dakle oni se ne trose ni priblizno i u najboljem sastavu docekuju sve evropske utakmice, jer im je podredjena i liga i savez i sudije, a Engleski klub mora da menja igrace, da ubacuje sa klupa, da ih stavlja ijako su juce igrali postenu iscrpljujucu utakmicu u svom prvenstvu....
Naravno niko kod nas nema ovakvu percepciju, ali to je realnost....
3000 gledalaca.Duel sa Kruševljanima je i uvertira crveno-belih za ono što sledi na istom mestu već za pet dana - premijera u novom formatu Lige šampiona i meč sa lisabonskom Benfikom.
Sastavi
Crvena zvezda: Glazer - Mimović, Leković, Drkušić, Seol - Elšnik, Krunić - Olajinka, Ivanić, Silas - Duarte
Napredak: Balević - Stojiljković, Marinković, Ostojić, Bukorac, Vukajlović - Ignjatović, Krstić, Toševski, Karaklajić - Petković
Rođendan "Marakane"
Večerašnja utakmica poslužiće i da navijači Crvene zvezde obeleže 61. rođendan najvećeg srpskog stadiona. Takođe, biće odata i počast nedavno preminulom legendarnom Bori Đorđeviću.
Slaba poseta
Kiša, hladno vreme, neatraktivan protivnik su mogući razlozi što se večeras na "Marakani" sabralo tek možda 3.000 ljudi. "Sever" solidno popunjen, "zapad" i "istok" gotovo prazni.
Minut ćutanja za Boru Đorđevića
Po ulasku igrača oba tima na teren na severnoj tribini razvijena je "šetalica" sa likom Bore Đorđevića i poruka "budi anđeo osvete..." iz njegovog kultnog hita "pogledaj dom svoj anđele".
Pre poečtka meča održan je i minut ćutanja u čast preminule muzičke legende.
Partizan su unistili...Lagano... Oterali sponzore.... A onda je naravno dobio vestacko disanje...A Partizan, verujem, nije dobio ništa od države
Vi ste oterali sponzore umesto da oterate one u foteljiPartizan su unistili...Lagano... Oterali sponzore.... A onda je naravno dobio vestacko disanje...
Tako je ... neka Zvezda ostane strah i trepet i nek se svi sklanjaju ... nećemo se bunitiPazi ima tih slucajeva, kada timovi igraju protiv zvezde ponekad namerno prave penale ili faulove za crveni karton...Ponekad se pojedinim igracima sve smuci pa onda hoce da izgleda jos ociglednije nego sto treba da izgleda....
Ma idi begaj, a ko nam je u foteljame? Ko ih uopste odredjuje i dovodi...Svi su oni pod sapom stranke za koju su vasi fudbaleri molili navijace da se glasa, sve noseci glasacku kutiju ispred severa....... Kad se samo onoga setim...Bajko i drugovi....Jel postoje ti snimci negde da ih okacimo ovde?Vi ste oterali sponzore umesto da oterate one u fotelji
Pa i ja mislim da je ovo drustvo plemenski organizovano i da nije u stanju da drzava ima ni dva fudbalska kluba koji se bore za titulu... Ovde moze sve samo po jedno...Sto bi se razjedinjavali, bitna je sabornost.... Jedno misljenje za sve, jedan vodja za sve, jedan klub, jedna partija, sve po jedno, slozno...Tako je ... neka Zvezda ostane strah i trepet i nek se svi sklanjaju ... nećemo se buniti
I ja te opet pitam, ali ti ignorišeš da odgovoriš, kao i većina tvojih grobaraMa idi begaj, a ko nam je u foteljame? Ko ih uopste odredjuje i dovodi...Svi su oni pod sapom stranke za koju su vasi fudbaleri molili navijace da se glasa, sve noseci glasacku kutiju ispred severa....... Kad se samo onoga setim...Bajko i drugovi....Jel postoje ti snimci negde da ih okacimo ovde?
Zvezda je život, sve drugo su sitnicePa i ja mislim da je ovo drustvo plemenski organizovano i da nije u stanju da drzava ima ni dva fudbalska kluba koji se bore za titulu... Ovde moze sve samo po jedno...Sto bi se razjedinjavali, bitna je sabornost.... Jedno misljenje za sve, jedan vodja za sve, jedan klub, jedna partija, sve po jedno, slozno...
Verujem da je pomagala svima, a pogotovo Zvezdi i onima kojima je napravila stadione...Nama je prvenstveno odmogla(ako pod drzavom mislimo na predsednika)...Prvenstveno odmogla i unistila nas, a unistavanje ne samo nas je i protegcija i guranje Zvezde kroz svaku sezonu,...Tako se unistava i Partizan i drugi klubovi i nas fudbal uopste....I ja te opet pitam, ali ti ignorišeš da odgovoriš, kao i većina tvojih grobara
Jel hoćeš da kažeš da ni vama nije država pomogla uopšte ?
Verujem da je pomagala svima, a pogotovo Zvezdi i onima kojima je napravila stadione...Nama je prvenstveno odmogla(ako pod drzavom mislimo na predsednika)...Prvenstveno odmogla i unistila nas, a unistavanje ne samo nas je i protegcija i guranje Zvezde kroz svaku sezonu,...Tako se unistava i Partizan i drugi klubovi i nas fudbal uopste....
U ime FK Partizan želim da osudim vređanje predsednika države. Uvek smo osuđivali i uvek ćemo osuđivati deo navijača koji to čine, jer to nanosi štetu ugledu i interesima kluba. Nije moralno ni pošteno jer nam Aleksandar Vučić prethodnih 10 godina nesebično pomaže i pokazuje veliku predusretljivost u rešavanju finansijskih i svih problema, a posebno u omogućavanju da dobijemo licence za evropska takmičenja i predstavljamo Srbiju. Posebnu zahvalnost izražavamo što je država na čelu sa Aleksandrom Vučićem i ove godine to činila – izjavio je Vazura.
https://www.maxbetsport.rs/fk-partizan-milos-vazura-aleksandar-vucic-vredjanje-508030/
....................
Ne bih baš rekao da je samo Zvezda u pitanju nego ste mi mnogo slični kao i ovi penzioneri koji glasaju protiv AV al kad treba da se pokupi povećanje penzije su prvi u linijama a ovamo su protiv Vučića
Naravno da će Vazura da brani Vučića.. Legendo, čovek je klasičan kriminalac, razvaljuje FK Partizan dugi niz godina i niko ga ne poziva na odgovornost, nedodirljiv je, nosi pištolj u kolima regularno, ima platu regularnu 5.000,00 EUR mesečno i sve troškove na FK Partizan, plus se tali sa igračima i boli ga baš ku*ac.
Napisao bih i ja saopštenje kakvo hoćeš.
No, činjenica je da je uništavanje Partizana uveliko završeno i da više nema ni potrebe da neko radi protiv nas, to je sada jedan manji klub, sa istorijom, bez navijača, bez prave uprave, bez igrača, a i ono malo jada što valja su prodali, Markovića i Saldanju i sad što imamo golmana to nam je. Vojvodina bi nas ukanazila da čovek nije dobio desetku za odbrane.
Zvezda će sve titule uzeti sa pola snage.
Za sve postoji kraj ... oterate i to je to .. mi smo oterali Piksija kojeg i dan danas ne žele da vide na Marakani i krenuli iz početka i sad polako ali sigurno idemo opet ka starim stazama
Pa vasi su svi nasi u klubu... Oni su vase sluge... Samo je razlika sto su delije dovele SNS na vlast, a grobari nisu...I razlika je sto su delije danas deo vlasti i citave te kriminalne bulumente... I razlika je sto ova vlast unistava Partizan, napravila je da to bude bolesnik u krevetu kome ce davati infuziju...Razlika je puno...Ali nema veze, necemo vise...Iskreno, meni je danas jos lepsi osecaj sto ne navijam za tu bolescinu od pandurskog kluba...U ime FK Partizan želim da osudim vređanje predsednika države. Uvek smo osuđivali i uvek ćemo osuđivati deo navijača koji to čine, jer to nanosi štetu ugledu i interesima kluba. Nije moralno ni pošteno jer nam Aleksandar Vučić prethodnih 10 godina nesebično pomaže i pokazuje veliku predusretljivost u rešavanju finansijskih i svih problema, a posebno u omogućavanju da dobijemo licence za evropska takmičenja i predstavljamo Srbiju. Posebnu zahvalnost izražavamo što je država na čelu sa Aleksandrom Vučićem i ove godine to činila – izjavio je Vazura.
https://www.maxbetsport.rs/fk-partizan-milos-vazura-aleksandar-vucic-vredjanje-508030/
....................
Ne bih baš rekao da je samo Zvezda u pitanju nego ste mi mnogo slični kao i ovi penzioneri koji glasaju protiv AV al kad treba da se pokupi povećanje penzije su prvi u linijama a ovamo su protiv Vučića
Ja bih po cenu da ta ista vlast, koju kritikujete, oterala Partizan u srpsku ligu Beograd, oterao bih sve te koji ne dišu za Partizan i krenuo iz početka ... ali to sam ja ...Šta da oteramo? Čime? Vlast nam na stadion uz pomoć Nedića i službe instalirala kriminalce koji su čak i sa drugih tribina bili tu, napravili zlu krv, podelili u sto frakcija i ubili čak jednog od većih Grobara na tribini, Kiću. Ostale razjurila, nama tribina ne postoji.
I niste vi oterali nikoga, već vam je Vučić organizovao ponoćnu sednicu na Marakani i doveo upravu, a eno vam i njegova slika visi kod Terze, koji je rekao da ga je lično Vučić zvao da preuzme Zvezdu.
Ne vidim da se zauzeo za reševanje problema u Partizanu.
No ok, sila Boga ne moli.
Pa vasi su svi nasi u klubu... Oni su vase sluge... Samo je razlika sto su delije dovele SNS na vlast, a grobari nisu...I razlika je sto su delije danas deo vlasti i citave te kriminalne bulumente... I razlika je sto ova vlast unistava Partizan, napravila je da to bude bolesnik u krevetu kome ce davati infuziju...Razlika je puno...Ali nema veze, necemo vise...Iskreno, meni je danas jos lepsi osecaj sto ne navijam za tu bolescinu od pandurskog kluba...
Ja bih po cenu da ta ista vlast, koju kritikujete, oterala Partizan u srpsku ligu Beograd, oterao bih sve te koji ne dišu za Partizan i krenuo iz početka ... ali to sam ja ...
1. Tako što se ne bi ni jedan jedini navijač pojavio na utakmici. ... pa neka oni ako hoće finansiraju igrače iz svog džepaTi shvataš da se ti ljudi ne pitaju? Čak i Skupštinu društva ne organizuju u skladu sa statutom i zapravo Vučela je skroz van mandata još uvek upravljao JSD.
Dakle, ti na čelu imaš poslušnike i kriminalce, koji su bukvalno nedodirljivi i otići će tek kad im Vučić naredi da odu, a on nema nikakav interes to da uradi, očigledno.
Tako da te demagogije "ja bih oterao", evo kaži mi kako bi tačno oterao i koji to ja može da otera tu ekipu odatle?