Zvezda Makabi Haifa

jukabg

Iskusan
Poruka
6.551
O cemu se radilo na ovoj utakmici?
Da li je trener Stankovic morao menjati svog glavnog igraca i zasto?Posle njegove izmene totalni raspad igre u 2 poluvremenu.Ovaj lik sto je rukom igrao i ovaj sto je sam sebi zakucao loptu u mrezu deluju da su to sa namerom radili.
A jos mi cudnije deluje da trener menja svog najboljeg igraca.
Mnogo bi bilo da je bila slucajnost.
U 1 poluvremenu jedan tim u drugom kao da rade po naredbi ili su zaista bez kondicije.

Nisam gledao čujem da je Borjan odbranio penal ali je potom primio gol sa 30 metara lol
Vidim da su gostujući navijači palili neke silne baklje da li su to poneli sa sobom iz Izraela ili su ovde nabavili, i kako su uneli Mosad im uneo ili im je domaćin pomogao da unesu bakle,mnogo čudnih stvari se tu izdešavalo

Једноставно, Црвена звезда није била спремна за ову утакмицу. Преценили су своју снагу а за утакмицу нису физички били спремни, што је било пресудно. У другом полувремену, приметило се на играчима да немају даха и отворених уста,као рибе на сувом, долазили до даха. А противник, Макаби Хаифа, им је показао како се игра фудбал када су играчи физички спремни.
Посебна је прича тренер Станковић. Гестикулира, звижди у прсте као чобанин, глуми хероја када Звезда постигне погодак, а када прими гол седне на клупу и мирује онда када је екипи најпотрбнији.
Велику глупост је напаравио са изменом. Када сам у другом полувремену од ТВ спикера чуо да загрева три фудбалера (и поменуо њихова имена), знао сам да ће са изменом направити глупост. Из игре извукао дотад најбољег играча а убацио овог несретника Павкова.
Станковићева флоскула: ,,Публика треба да изједначи резултат а ми ће да се постарамо да победимо'' биће упамћена као изречена глупост. Џабе ,,зједначење'' када Звезда прима голове и од својих играча.
На потезу су људи из Управе:најпре Џајић, Мркела, ..... а они ћуте.

O cemu se radilo na ovoj utakmici?
Da li je trener Stankovic morao menjati svog glavnog igraca i zasto?Posle njegove izmene totalni raspad igre u 2 poluvremenu.Ovaj lik sto je rukom igrao i ovaj sto je sam sebi zakucao loptu u mrezu deluju da su to sa namerom radili.
A jos mi cudnije deluje da trener menja svog najboljeg igraca.
Mnogo bi bilo da je bila slucajnost.
U 1 poluvremenu jedan tim u drugom kao da rade po naredbi ili su zaista bez kondicije.
Nema nikakve zavere.
Fizicki su spremniji plus Zvezda ima dunster trenera.
Zvezda je igracki bolja ekipa i sa normalnim trenerom dva gola razlika u obe utakmice.
...................

Back