Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што бре?
Zayebavas se?Што бре?
Озбиљно питам. У питању је интима.Zayebavas se?
Ne nije u pitanju intima. U pitanju je licni obrok.Озбиљно питам. У питању је интима.
Па није питао да л је теби нека узела оброк из уста него ти њој.Ne nije u pitanju intima. U pitanju je licni obrok.
Gadno mi brate,. Ali ja sam inace gadljiv i kad je hrana u pitanju.Па није питао да л је теби нека узела оброк из уста него ти њој.
Па кад је не раниш како треба а ради у штиклама на њиви нон стоп.Kako je to sexy kad mi uzme nesto iz usta zacakle joj se oci
Jeste i ko gladan ptic ceka da je nahranim♡Па кад је не раниш како треба а ради у штиклама на њиви нон стоп.
Ал ти није гадно да ставиш маслину у њену гузуGadno mi brate,. Ali ja sam inace gadljiv i kad je hrana u pitanju.
Pecenj ne jedem decenijama jer mi se zgadilo tako na nekim proslavama i sl i uzmu rukama i stavljaju ti u tanjir. Evo vidi izabrala sam ti najlepsi komad i tras saketinom ti stavi u tanjir. fuj.
Романтично.Jeste i ko gladan ptic ceka da je nahranim♡
pa necu da pojedem tu maslinu posle jbte.Ал ти није гадно да ставиш маслину у њену гузу
Контроверзна си ти личност.
Сад си ме насмејао.pa necu da pojedem tu maslinu posle jbte.
Nepopravljivo♡Романтично.