zvaka za muvanje

pa onda kad vidis da je upalilo,nastavis ovako:
`` Da ti si ta, samo meni potrebna,
tvoje lice njezno je, moja istina,
tvoje tijelo osjecam i budi me tvoj dah,
uuuuuuh ja volim te,
jer ova noc je iskrena, poput nas.

Samo ti, sve tajne znas o meni,
moja ljubavi,
sve ono sto sam ja,
samo ti,
ti jedina si sreca mojoj istini,
moja ljubavi...``
:) ;) :P

senoviti:
`` Znas, ponekad se pitam,
je li bas moralo toliko dugo bez tebe
probaj zamisliti kako je tesko
voziti se nocu kroz pusti grad...
u drustvu gospodje samoce..
..i zbog toga se nemoj dosadjivati
kad pretjerujem sa njeznostima,
jer za tebe, ljubavi moja..
njeznost je jedina istina...

Na licu ti vidim da si u snovima sretna,
a ja vise ni sam ne znam..
ima li razloga spavati?
jer suvise je lijepo uzivo vidjeti san,
ljubav se zove imenom tvojim...``
npr... ;)

Sad Aca zapisuje sve na blokce , a onda naredni dan ide po kuci i bifla to na pamet...:)
...sad samo zamisljam ribu ispred koje stoji i vergla te stihove ...:lol: :lol: :lol:

a onda,kad bas prsne,sledi kreshendo:
``Nikad nisam kao tebe nikog volio,
cak sam radi drugih zena sebe lagao,
vjerovao nisam nikad da sreca postoji,
tek sad vidim sto je prava snaga ljubavi.

Sreco moja, hvala ti za sve.

Samo ti, sve tajne znas o meni,
moja ljubavi,
sve ono sto sam ja,
samo ti,
ti jedina si sreca mojoj istini,
moja ljubavi...``
eto,ne mrzi me d.dvornika da postavljam na room4.. ;) :twisted: :)

Lexa:
Znači, da mene neko smara toliko dugo, ne kapirajući da me ne zanima jer sam suviše "dobra" da bih ga, posle tako užasavajuće sesije debilnih SMS-ova nabijenih idejom kako bi njemu bilo u krevetu sa mnom ili šta je sve jb'o... e to su vaše žvake, ustvari... i posle 1000 javnih ispada "ovo je moja buduća devojka, luče tako i tako..." koji bi me već odavno doveli do vrhunca gneva..... oterala u tri lepe materine;
I da posle toga još krene da se iživljava i urla na mene... mislim da bih jednostavno zvala pandure. A pošto bi oni iskulirali, eventualno bi ga malo smarali, našla bih već nekoga (svako ima nekoga) ko bi drugaru pokazao kako se treba ponašati prema nepoznatim ljudima, ma koliko bili fizički slabiji od njega.
Šta žensko da radi kada joj se majmun unese u lice i počne da psuje majku? Da opsuje ona njemu, pa da je ubije, šta? Patetični ste. Toliko je agresivaca na ulici da mi je više pun q i vas dobrih i vas pametnih i vas duhovitih i lepih i bogatih, samo mi ne ugrožavajte životni prostor, a ako vas zanima koliko je sati ili gde je neka ulica, toliko ćete da dobijete.

===> Ovo bi bio odgovor jedne od onih "uobraženih riba koje prolaze ulicom dignutog nosa". Koju je u suštini sramota da prizna da je ustvari isprepadana od raznih debila i da joj je mnogo lakše da to maskira nezainteresovanošću.

Pogledajte oko sebe, svet je pun mentalno poremećenih. Sve više takvih je agresivno.

Kako majku mu da samo vama prilaze idioti, i samo su u srbiji muskarci idioti. Pricao sam sa svojom majkom i ona kaze da one nisu imale problema , u inostranstvu kad sam bio devojke isto nemaju tih problema. Pa kako vama jednima da prilaze uglavnom idioti? Ajde malo razmisli. Koja je vasa uloga u tome. Potpuno je istina da normalni i fini momci danas vrlo malo i retko prilaze da uglavnom prilaze moroni. Ali vidis mogla bi sebi da postavis pitanje zasto je to tako. I kako ste vi devojke tome doprinele.

Luciferko:
Kako majku mu da samo vama prilaze idioti, i samo su u srbiji muskarci idioti. Pricao sam sa svojom majkom i ona kaze da one nisu imale problema , u inostranstvu kad sam bio devojke isto nemaju tih problema. Pa kako vama jednima da prilaze uglavnom idioti? Ajde malo razmisli. Koja je vasa uloga u tome. Potpuno je istina da normalni i fini momci danas vrlo malo i retko prilaze da uglavnom prilaze moroni. Ali vidis mogla bi sebi da postavis pitanje zasto je to tako. I kako ste vi devojke tome doprinele.

............moze se reci kreteni............. :lol: :lol: :lol:

Znas sta se desilo. Desilo se to da su normalni i fini momci , koji su najcesce deca obicnih ljudi koji u srbiji rade za male pare, baceni na marginu zadnjih 15 godina, ponizavani od strane devojaka, i gledani sa tim nezainteresovanim pogledima. Zato malo njih i prilazi. Sa druge strane mamini i tatini sinovi, kriminalci, i njima slicni su dobili krila, dignuti na piedastal, zbog para i dobrih kola. I njima su porasla muda, digo im se ego. Oni misle da im se moze. Njih cure gledaju zainteresovano, sa osmesima na licu. One prve gledau namrgodjeno.

Zao mi je ali devojke su zadnjih 15 godina dale veci prolaz tim dripcima i logicno je da ti dripci vise prilaze.

Ovo pise jedan momak koji je u principu ok ali ga je strah da pridje curi jer ne zna sta moze da ocekuje, pa se pravda tvrdnjom da sve vole pare i dobra kola.

Luciferko:
Znas sta se desilo. Desilo se to da su normalni i fini momci , koji su najcesce deca obicnih ljudi koji u srbiji rade za male pare, baceni na marginu zadnjih 15 godina, ponizavani od strane devojaka, i gledani sa tim nezainteresovanim pogledima. Zato malo njih i prilazi. Sa druge strane mamini i tatini sinovi, kriminalci, i njima slicni su dobili krila, dignuti na piedastal, zbog para i dobrih kola. I njima su porasla muda, digo im se ego. Oni misle da im se moze. Njih cure gledaju zainteresovano, sa osmesima na licu. One prve gledau namrgodjeno.

Zao mi je ali devojke su zadnjih 15 godina dale veci prolaz tim dripcima i logicno je da ti dripci vise prilaze.

Ovo pise jedan momak koji je u principu ok ali ga je strah da pridje curi jer ne zna sta moze da ocekuje, pa se pravda tvrdnjom da sve vole pare i dobra kola.

ovo zacudjujuce dobro zvuci

Luciferko:
Kad isprozivak kurvu, saspem joj sve u lice sto imam, najebem joj se majke onda se bolje osecam. A i onda se nadje u soku. Posto ja recimo mesec dana glumim finocu i strpljenje. E onda kad mi dosadi pocnem "Slusaj ********* TAKO TAKO TAKO I TAKO....."
Izvini... meni ovde nešto smrducka. A nije da si lupio, ima vas ovakvih na tone.....

oh lexa puknem ja ali ne volim da puknem, pridjem, pa sam onda sve ok fino i lepo, pa me ona napravi idiotom i onda kazem ili napisem sta kazem, zato i ne prilazim mnogo prilazim minimalno, i treba mi 1000 godina da skupim muda da pridjem jer ne znam sta mogu sve da ocekujem od doticne.

Luciferko:

Uopste nisi u pravu. Nemas STAV, i to je tvoj osnovni problem. Osim toga verovatno si nezanimljiv i smaras. Pazi, analiziraj sebe ali budi posten-navedi bar jedan razlog zasto bi neka devojka bila sa tobom tj. pokusala da bude sa tobom. Znaci, ti pucas u startu. To moze biti samo los pristup zbog loseg stava. Upamti, nikada nemas drugu priliku da ostavis prvi utisak.

Luciferko:
To je prica koju bi neka devojka volela da cuje da bi se smuvala/pojebala sa vama a koja ne mozra uvak da bude istina cak sta vise mnogo ceste je laz.

jesam li u pravu?

Ne. To je prica koju bi neko voleo da cuje, majka, decko, rodjak, komsinka, sin, nastavnica, kolega, da pristane da se zeza sa vama a koja ne mora da bude istina cak sta vise mnogo cesce je laz.

Lexa:
A el tebi uvreda ako te neko odbije uopšte, ili ti je ipak uvreda ako te bezobrazno i arogantno odbije? Pošto, možda vidiš nešto čega nema...

Meni se cini da ili vidi to cega nema ili toliko ljigavi, pravi se "dobrica" i smara te devojke da one prosto moraju da budu grube i bezobrazne da bi ga otkacile.

Aco, jesi li stvarno siguran da je svaka devojka koju muvas, sebi dala misiju da te ponizava i zavlaci?
Ima i takvih,ali kako to da ti iskljucivo naleces na takve ?
Ili kojim to svojim ponasanjem dovodis do toga da one pocnu da te ponizavaju i podj.ebavaju?
Evo, znam vec tvoj odgovor....Time sto si dobar i fin?
Zar nije jednostavnije prihvatiti surovu istinu, koju si eto i experimentima ustanovio, da zene ne traze dobe i fine?
Sad bi ti rekao ok, ali sto onda to ne priznaju!
I tako u nedogled.... :-| sa tobom su ovakvi razgovori kao partija tenisa bez kraja

lyon69:
Meni se cini da ili vidi to cega nema ili toliko ljigavi, pravi se "dobrica" i smara te devojke da one prosto moraju da budu grube i bezobrazne da bi ga otkacile.

Aco, jesi li stvarno siguran da je svaka devojka koju muvas, sebi dala misiju da te ponizava i zavlaci?
Ili kojim to svojim ponasanjem dovodis do toga da one pocnu da te ponizavaju i podj.ebavaju?
Zar nije jednostavnije prihvatiti surovu istinu, koju si eto i experimentima ustanovio, da zene ne traze dobe i fine?
I tako u nedogled.... :-| sa tobom su ovakvi razgovori kao partija tenisa bez kraja

Neko gleda a neko uFali Djokovitja...;)

lyon69:

mozda je aco kao i pola srbije u tripu terija zavere protiv njega(sta sve ribe rade) 8-)

Back