zvaka, prica....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pero da sam htela nekog da muvam ne bih mu rekla da je glup.Cim sam mu to rekla znaci da mi na pamet ne pada da imam nesto sa njim.I znaci da stvarno mislim da jeste,a ne da bih ga cisto vredjala.
p.s. objasnjenje za ljude sa inteligencijom ispod 30.Svi ostali ne obazirite sa na poslednje postove :)

AcaBg82:
Iskulirala me ko i svaka prethodna

Ili mozda zele da ja malo navaljujem da vide koliko mi je stalo samo sam ja glup pa to ne kapiram ili me stvarno kuliraju

Ja bih po ovim tvojim postovima rekla da ti imas problem sa samopouzdanjem :roll: aj se malo opusti i nemoj prilaziti a da si se vec unapred otpisao.jesam te mladja ali to manje-vise ide uvek isto,rekla bih.kulraj malo,budi ok,izbaci poneku foricu i ako nisi totalni idiot uspeces.Naravno probaj par puta,nisi sigurno svaciji tip,ni tebi se ne svidja svaka devojka.

A sinnketove kes-pricice zaboravi.Osim ako ona nije bas neka jadnica.

Jel ti hoces devojku ili samo kres-varijantu?Za ovo drugo...pa mozda i da poslusas sinnketa,ali onako suptilno,kroz razgovor.

meda_bica:
Ja bih po ovim tvojim postovima rekla da ti imas problem sa samopouzdanjem :roll: aj se malo opusti i nemoj prilaziti a da si se vec unapred otpisao.jesam te mladja ali to manje-vise ide uvek isto,rekla bih.kulraj malo,budi ok,izbaci poneku foricu i ako nisi totalni idiot uspeces.Naravno probaj par puta,nisi sigurno svaciji tip,ni tebi se ne svidja svaka devojka.

A sinnketove kes-pricice zaboravi.Osim ako ona nije bas neka jadnica.

Jel ti hoces devojku ili samo kres-varijantu?Za ovo drugo...pa mozda i da poslusas sinnketa,ali onako suptilno,kroz razgovor.

Pa jesam stidljiv to stoji *******..malo sam povucen...
Mada imam udare ludila s vremena na vreme ali to su samo udari

sinnke:
Laki kesh..

Najbolja zvaka ti je auto, pare i pricaj o stvarima koje nisu svakodnevne ili pusti nju da prica i dobices sigurno.

Laki kesh... :lol:

Nego sta.

Vidim sada reklamiraju neke nove kredite da podignes da isplatis one stare...

TU je buducnost savrmene svaleracije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back