- Poruka
- 6.212
kako bese ono parola gej17+ strucnost ispred politike ili tako nesto 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tek da ne pominjemo cuvenog ministra odbrane dragana sutanovca, diplomiranog masinskog inzinjera smer hidroenergetika
kakve veze imaju vojska i hidroenergetika to ni samim demokratama nije jasno![]()
90% poslanika SRS u parlamentu su fakultetski obrazovani
u svakom slucaju pokazuje se da ste vi zuto-crveni "eksperti" do mojega![]()
predsednik srbije po tebi zahteva kakvu strucnost ?
funkcija predsednika srbije zahteva da je covek posten , patriota i elokventan a sve to nikolic jeste. funkcija predsednika zahteva da taj covek stavlja nacionalne in drzavne interese na prvo mesto .
sta imamo mi od toga sto nam je skolski psiholog tadic predsednik?
sta je on uspeo da postigne do sad za vreme svojeg predsednikovanja?
jel zaposlio onih 2 puta 500.000 ljudi sto je obecavao?![]()
BEOGRAD - Da l’ je Srbija zrela za kolektivno lečenje kada su joj čelnici čak četiri resora u novoj vladi lekari? A ako se na sve to doda da nam je na čelu države psiholog, a na čelu Skupštine psihijatar? Doduše, samo jedan je tu gde mu je i mesto doktor Tomica Milosavljević, večiti ministar zdravlja.
..
opet lazes. ajde obraduj nas ovde sve,pa makar 1 ( jedan) dan nemoj da lazes. makar na crveno slovo. greh je da lazes i na taj dan.
90% od 78 poslanika je 70. vi da imate u skupstini 70 fakultetskih obrazovanih u skupstini???
daj nemoj da si smesan. toliko nemate ni u stranci.
sa sve onim nedoyebanim diplomiranim turistickim vodicom natasom jovanovic.
kad lazes,lazi malo umerenije,mozda ti neka kradikalska budala i poveruje.
Koji je danas praznik?...![]()
....funkcija predsednika zahteva ono sto toma nikako ne moze da ostvari, a to je DA TE NAROD IZABERE.
mislim da nije nijedan. nije se to odnosilo na danas,nego u opste,jer marsowac retko kad istinu prica.
Nije da nesto gotivim sadasnju vladajucu garnituru, ali taj fizicar je najbolji ministar spoljnih poslova kojeg je ova zemlja imala u poslednjih 20 godina.
Bogami, meni je Svileni izazivao reakciju u zelucu koliko mi je bio odvratan.al sa obzirom kakva je konkurencija bila na tom ,estu u poslednjih 20 godina on je mozda jos i stvarno najbolji osim mozda Svilanovica koji je bio daleko manje iritantan od ovog .
istina lici na ruznijeg mladjeg brata od Sundjer BobaBogami, meni je Svileni izazivao reakciju u zelucu koliko mi je bio odvratan.
Jeremic, s druge strane, je toliko mali, krzljav i smesan da ne moz' da mi ne bude simpatican. K'o lik iz crtaca.
Nisam rekao da jeste. Ali temu je postavio covek koji je verovatno neizmerno gotivio te MSP pre njega, sa posebnim akcentom na one kurchevite pre 2000-te, pa rek'o da napomenem da je mali ipak bolji, uprkos cinjenici da je, eto, fizicar.slazem se. a i iskreno,nije ni imao neku narocitu konkurenciju.
Pokenya nesrecnika sad. Ja htedoh reci Elmer Fudd.istina lici na ruznijeg mladjeg brata od Sundjer Boba
Nisam rekao da jeste. Ali temu je postavio covek koji je verovatno neizmerno gotivio te MSP pre njega, sa posebnim akcentom na one kurchevite pre 2000-te, pa rek'o da napomenem da je mali ipak bolji, uprkos cinjenici da je, eto, fizicar.
Pokenya nesrecnika sad. Ja htedoh reci Elmer Fudd.
A zamisli da neki građevinski tehničar tipuje na mesto predsednika države? Al' bi to tek bio cirkus, a?dinkicev "expert" za ministra telekomunikacija i informatike - Jasna Matic - gradjevinski inzenjer
to je ko da diplomiranog profesora muzike postavite za ministra energetike![]()
Sad vidim da su ti već postavili ovo pitanje, a vidim i tvoj komentar. :headbang:
Tako da ne moraš replicirati, dobiću nervni slom i prebiću ženu i dete ni krive ni dužne.![]()
treba jos dodati da je djelic ekonomista ministar za nauku![]()