Žuti sirevi ili plastika?

mario80

Stara legenda
Poruka
83.633
Kakvi su ovo žuti sirevi koji se prave u srbiji? Navodno su životinjskog porekla ali kada se istope, postaju kao plastika. Ne može topli sendvič da se napravi.

To nam prodaju biljne sireve pod mlečne?

1000009174.webp

Sta su zuti sirevi , ja nisam pocetnik u kupovini ali ne znam da razlikujem...

Ako se misli biljni sirevi , moj buraz je imao zuticu , na budalast nacin dobio , ali nije imao posledice jer je 6 meseci jeo te biljne sireve...tada su bili skuplji nego obican dimljeni kackavalj, nekad i duplo...a sad su duplo jeftiniji...

Tako da nije da nisu korisni , za neke stvari, ali ne mozes bas da jedes ono i da zoves uzivanje...

Mogao sam da sprovedem dublje istrazivanje stetnosti , to mogu , ali nisam...jer je stvarno napor jesti ono i zvati uzivanjem...
Slicno kao sto neki pronalaze ukus grozdja u pepsiju , ali iako mogu da se slozim da ima neke nijanse tog ukusa, nije ni blizu shiri, tj slatkom vinu ili soku od grozdja...

To je u neka vremena gde pare nisu bile sve, bio omiljen deo za decu i nealkose...jasno da se ne isplati kao vino, jer je vrednije od vina a cena ne moze dostici cenu vina....

Kakvi su ovo žuti sirevi koji se prave u srbiji? Navodno su životinjskog porekla ali kada se istope, postaju kao plastika. Ne može topli sendvič da se napravi.

To nam prodaju biljne sireve pod mlečne?

Pogledajte prilog 1781902

Да . Ми ..они које наслиборацку за све правимо биљне сиреве а СНС вам их продаје каохранљиве..А ви сте тенкреи

@miso6207

Back